Wow- wat een NU power

In deze middenkolom bevinden we ons volledig in het HIER en NU. Plannen maken voor morgen of denken over gister is lastig. Het hoofd kiept het er meteen weer uit. Wat ging ik ook al weer doen, denk ik steeds als ik me door het huis verplaats.
Hoewel focus houden heel lastig is, is de connectie met de bron des te groter.
Alweer is er een wensgedachte die slechts langs is gekomen in mijn hoofd zojuist tot werkelijkheid gekomen.  Zonder het al te graag te willen. Ik heb slechts gedacht: ik zou het best leuk vinden als..
Hmm , en daar komt het… de ene wensgedachten zelfs in driefout. Haha.
Heerlijk.
Nu is het kunst al mijn gedachten zuiver te houden. Want je kunt er donder  op zeggen dat ook mijn ‘worst case scenario’s die door mijn hoofd gaan door de kosmos gezien zullen worden als verlangens…
Wakker blijven dus en veel licht om me heen verzamelen om mijn gedachten zuiver te houden.

Dit bericht is geplaatst in actueel. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Wow- wat een NU power

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *