Sergio’s kristallen

Kristallen zijn bijzonder en worden veel gebruikt voor spirituele doeleinden. Ze hebben een helende werking en zijn in staat energie te richten. Ook bezitten ze kennis, kennis van de plek waar hij vandaan komt en vaak nog veel meer. De kristallen schedels bijvoorbeeld zijn opgeladen met kennis die wij ooit nodig gaan hebben.

Heb je er wel eens over nagedacht waar de kristallen vandaan komen die je in de winkel ziet? Kristallen zitten in de aarde, meestal diep verborgen. Om kristallen te winnen moet je de aarde open hakken. Dit wordt meestal niet gedaan door een eenling met een pikhouweel maar door grote machines die alleen de grote kristal-aders opzoeken, want hoe groter, hoe meer geld het in het laadje brengt. Een weinig spirituele bezigheid dus.

De kristallen van Santa Maria del Oro

In 2005 heb ik een maand gereisd met de Mexicaanse sjamaan Sergio en zijn (spirituele) familie. Sergio is een bijzondere man, hij is spiritueel stamvader voor een groot gebied in Mexico. Hij onderwijst  de levenswijze van de Mexicaanse Indianen en hun religie, ceremonies en traditionele geneeswijzen door medicinale planten. Hij leert iedereen zich weer te verbinden met de natuur en de aarde zodat authentieke kennis en ervaring daarover niet verloren gaan.

Sergio heeft in een vallei vlak bij Santa Maria del Oro,  een ceremonie uitgevoerd en tot de spirits gebeden en gevraagd hem te leiden naar een plek waar kristallen zou zijn. Daar zijn we gaan graven, en ja hoor….  een heleboel kristallen zo in de losse aarde. Niet van die hele grote zoals in de esoterische winkels, maar wel mooie kleine kristallen. Deze kristallen hebben ik en anderen met de hand enmet respect uit de aarde gehaald en zelfs zo van de grond opgeraapt uit een vallei in Nayarit, Mexico.

Toen ik ze vond, ik kon ze zo oprapen van de aarde zonder geweld of graven of hakken, voelde ik alsof het wezens/mensen waren van een volk heel lang geleden. Ze wilden graag verspreid worden onder de lichtwerkers, kennis delen en terug naar de aarde om plekken te verbinden.

Ik vond het heel bijzonder om daar bij te mogen zijn. Zelf heb ik er ook veel gevonden. Voor mij waren een paar kristallen voldoende maar Sergio wilde er meer. Wat ik later begreep waren deze niet voor zichzelf of voor de verkoop. Maar om het netwerk uit te breiden. We hebben alles bij elkaar gedaan en verdeeld.

Sergio’s heeft een doel met die kristallen:

 • Sergio ziet kristallen als de mobieltjes van spirituele mensen. Zo blijven we in contact! 😉
 • Hij wil graag dat we bijzondere en heilige plekken over de hele wereld met elkaar gaan verbinden door middel van deze kristallen. Ik heb er al een geplaatst in de grond van de berg Belucha in de Altai, Siberië en één in Palenque, Mexico. Kristallen komen uit de grond en daar willen ze graag naar terug. Vandaar dat het de bedoeling is ze weer in de aarde te stoppen, maar dan in jouw tuin en jouw krachtplek. (Zo verbindt je ook jouw plek met de krachtplaatsen)
 • De vallei waar we de kristallen vonden is jammer-genoeg ook door de Mexicaanse autoriteiten ontdekt. Zij willen de bewoners die daar al eeuwen evacueren en een touristische trekpleister maken van de vallei waar men zelf op zoek kan naar kristallen. Dit wil Sergio voorkomen. Hoe? Door deze kristallen onder spirituele mensen te verspreiden en een positieve helpende energie en kracht naar de vallei te sturen d.m.v. de kristallen.
 • met het geld steun je de vele projekten van Sergio die zich belangeloos inzet voor het behoud van de originele kennis van zijn volk.

Inmiddels heb ik kristallen mee gegeven met vele elders, die ze weer naar hun heilige plekken brachten.

 • Maya elder in  Guatemala, given to Lago Atitlan
 • Peru, a Inca elder and high priest
 • Jeffrey Winum- Inca high priest
 • Carola Esparza – Chili – healer, ceremonial leader
 • native ‘Unangan’ (= people of the passes ) elder op Unalaska
 • Ruben Saufki, Hopi from the Water Clan
 • Tatsu – Japan
 • en vele van ons hebben ze gebracht naar de piramides van Gizeh, Noorwegen, Afrika en andere heilige plekken op Aarde.

Niet zomaar kristallen

1) nu vertelde iemand me dat kristallen die verspreid liggen en voor het oprapen, dat dit kristalzaad heet. En deze willen de mensen dienen. Willen gevonden worden… gedeeld…

2) Deze kristallen van Sergio hebben aan hun zijvlakken ribbels. Al deze kristallen hebben gemeen dat ze een hoge trilling bezitten en verbonden zijn met de energie van Lemurië. Deze ribbels zijn een soort databank, als je met je nagels over ze wrijft kan de energie van Lemurië weer tot je komen.

en dan wetende dat er ook een ligt bij de heilige berg Belukha /belucha in de Altai, in titicaca meer, lago atitlan, bij de piramides van Gizeh, bij de Hopi, de Inca’s, de Maya, in canada op een oude heilige plek…. en nog veel meer…hmm

Nu snap ik waarom ik ze eerst onder mijn kussen had liggen, maar daarna snel weer naar de kast heb verplaatst… nu pas kan ik ze hebben.

Bewaren van kristallen
Het is belangrijk om je kristallen te beschermen. Een stukje zijde of een zakje is heel geschikt. Je kristallen krijgen dan rust en kunnen zichzelf zijn. De kristallen nemen namelijk heel makkelijk energie uit hun omgeving op.

Kristallen voor ons netwerk
De kristallen van Sergio zijn rose en ik heb nog wat hier liggen.
Wil jij ook in het bezit komen van Sergio’s kristallen, neem contact met mij op: info@mayatzolkin.com


Meer over de Lemurisch Zaad Kristallen: deze informatie komt van crystalwebshop.nl 


De Lemurische kristallen zijn altijd hier en daar beschadigd (ze zijn vrij breekbaar, houd hier rekening mee!), maar dit doet niets af aan de werking. Eigenlijk is dit een zelfingebouwde bescherming, zodat negatieve mensen zich er niet toe aangetrokken voelen. Mensen met negatieve intenties zullen ook niet de kennis die dit kristal in zich draagt op kunnen nemen. 

Deze kristallen werden gevonden in Brazilië, ze werden op een zandbank gevonden. Het bijzondere aan deze kristallen is dat zij allemaal los gevonden werden, zij zaten niet vast aan een cluster. Hierdoor vielen zij heel erg op. Ze worden gevonden in verschillende kleuren: doorzichtig, rookkwarts kleur of roze, alhoewel de laatste twee zeldzamer zijn. 

Deze stenen bestaan uit kwarts, maar het verschil met gewoon kwarts is dat zij een heel mat oppervlak hebben en horizontale strepen (striaties), soms zijn er ook andere symbolen waar te nemen op het kristal. Hoe meer symbolen de steen bevat, hoe krachtiger ze is en hoe meer Kennis erin opgeslagen zit. 

Het verhaal gaat dat de Lemurianen deze kristallen in de Aarde verstopt hebben en ze pas naar boven hebben laten komen toen de mensheid er ‘klaar’ voor was. De striaties in de stenen zijn ingelaserd en bevat eeuwenoude Kennis. 

Gevoelige mensen kunnen de enorme kracht van de Lemurische kristallen ervaren. Er wordt gezegd dat als je één Lemurisch kristal in je handen neemt, je contact hebt met alle andere over de hele Aarde. 

Het matte uiterlijk van de Lemurisch kristal is ook bewust zo ‘gemaakt’, zodat ze er niet heel erg mooi uitzien, maar wel een enorme kracht bezitten en daardoor alleen mensen die met een Zuivere Intentie met deze stenen willen samenwerken, erdoor aangetrokken worden. Ze zeggen ook als je Lemurische kristallen samen neerlegt, ze een enorm groot energieveld uitstralen en sommige mensen nemen dit waar als een heel krachtig auraveld of wit Licht. 

Deze Lemurische kristallen zijn laserkwarts, dat betekent dat ze breed zijn van onder en naar de punt toe steeds smaller. Ze zijn ook enorm krachtige kristallen, je kunt er negatieve energieën mee los maken en ze ook gebruiken tijdens krachtige healingen. Deze stenen zijn echter niet voor iedereen geschikt. Alleen voor mensen die ook de verantwoordelijkheid voor hun eigen leven op willen nemen en bereid zijn aan zichzelf te werken. Zij die een groter doel voor ogen hebben om de mensheid te helpen in het groeien naar het Licht, kunnen met deze kristallen samenwerken en ze gebruiken om meer Liefde naar de Aarde te brengen, zodat zij van binnenuit ‘genezen’ mag. 

Dit kristal werkt in op alle chakra’s. Zij zijn heel erg geschikt om het hartchakra te openen, zodat je in Liefde kunt samenwerken en jezelf kunt helen. Ze helpen ook om je emoties te uiten. Ook werken ze heel erg goed om banden te verbreken met mensen waar je emotioneel nog aan vast zit (en daardoor dus ook nog afhankelijk bent van die persoon). 

Ze helen (zwakke plekken) in je aura en helpen hoog sensitieve mensen in balans te brengen. 

Je kunt met dit kristal mediteren door de plek met de horizontale strepen (striaties) op het derde oog te leggen, op die manier kun je de Kennis doorkrijgen. Houd er rekening mee dat er ook Kennis naar boven kan komen wat je nog niet kan plaatsen, omdat deze Kennis eeuwen teruggaat. Zorg er dus altijd voor dat je goed geaard bent, met het liefst wat zwarte of rode stenen bij je stuit/basis chakra. 

De mogelijkheden van dit kristal zijn oneindig, het mooiste is ook om het zélf te ervaren! Wij raden vooral Healers aan om met dit kristal samen te werken, ten eerste voor jezelf en als je genoeg ervaring hebt opgedaan, ze pas te aan te wenden voor anderen. Werk altijd in Respect samen met dit kristal en dan zal ze je mettertijd steeds meer Kennis gaan doorgeven. 

Deze kristallen zijn hier in Nederland nog amper te verkrijgen. Ook zijn ze vrij duur omdat ze steeds zeldzamer worden. Als je je aangetrokken voelt tot een Lemurisch kristal, wacht er dan niet jaren mee om ze aan te schaffen, want ieder jaar zullen de prijzen meer omhoog gaan. Wij proberen de prijzen nog zo laag mogelijk te houden, maar moeten ook onze onkosten eruit halen, dus schrik niet van de prijzen, en schaf deze steen niet aan, totdat je voelt dat je er Innerlijk KLAAR voor bent! 

“Er wordt beweerd dat het Lemurisch Ras, nadat zij onze wereld uitzaaiden, van de aardse wereld zijn vertrokken naar andere sterren-systemen, toen bleek dat het leven op het oppervlak van de planeet niet langer draagbaar was. 
Echter, er gingen ook veel Lemurianen ondergronds en vanuit dat domein is het, dat zij zorgen voor de Aarde en zijn zij verantwoordelijk voor het nu naar boven komen van deze kristallen. Zij onderhouden een welbewuste helder telepatisch contact met diegenen die naar andere sterrenstelsels reisden, terwijl ze als hoogontwikkeld Ras hun eigen Eenheid bewaken. Op deze manier helpen de recentelijk aan de oppervlakte gekomen Zaad Kristallen een holografische verbinding te vormen tussen het binnen-aardse, het oppervlak van de Aarde en de stellaire gebieden. 
Deze holografische connectie verbindt ook de Lemurische Zaad Kristallen 
met andere kristallen in en op het oppervlak van de Aarde; deze verbinding integreert de kristallen met het menselijke magnetisch veld, 
het menselijk magnetisch veld met de Aarde en de Aarde met het buitenaardse multidimensionale Universum. 

Een van de hoofdtaken van deze Zaad Kristallen is het vormen van complete Holografische Eenheid. En er is dan ook slechts één Lemurisch Zaad Kristal nodig om alle Zaad Kristallen holografisch te verbinden.Deze energetische verbinding vormt een netwerk rond de Aarde, die ons verbindt met innerlijke en uiterlijke werelden.”
___________

NIEUWE INFORMATIE LEMURISCH ZAAD KRISTAL:Lemurische kristallen zijn perfecte hulpmiddelen voor lichtwerkers*. Ze bevatten onvoorwaardelijke liefde voor de aarde wanneer we een diepe vibrerende laag binnengaan. Ze herinneren lichtwerkers eraan dat ze niet alleen aan hun eigen evolutie moeten werken, maar ook die van anderen mogelijk moeten maken. Ze hebben toegang tot binnen- en multidimensionale toestanden, leren ons dan we multidimensionale wezens zijn en geven een objectieve visie op vorige levens. Ze doorbreken illusies van gescheidenheid in de fysieke incarnatie en wijzen erop dat healing de herinnering van ons spirituele zelf is en dat tijd een illusie van de fysieke incarnatie is. Ze laten zien hoe we voorbij de grenzen ervan in Alles Wat Is* kunnen doordringen.

Lemurische kristallen zijn ideaal om een raster* voor contact met Engelen te vormen. Ze openen een sterrenpoort en verankeren oude wijsheid in het heden. Ze wekken ons voor spirituele training en healende vermogens, en herkennen oude kennis. Voordat er ongemakken* of destructieve emotionele patronen ontstaan, maken ze vorig-leventherapie de herontdekking van innerlijke volmaaktheid mogelijk.

Lemurische staven zijn uitstekend voor het balanceren en reinigen van de chakra’s. Ze verwijderen karmisch* afval en zielsimperatieven*. Ze activeren hogere resonanties* van elke chakra, integreren met het lichtlichaam* en maken diepe communicatie tussen fysieke en verfijnde bestaansniveaus mogelijk.

Lemurische stenen leren ons dat gedachten creatief zijn en hun volle potentieel tonen als ze met de juiste intentie en geloof in onszelf worden gebruikt. Als u een belangrijke droom weer wilt binnengaan of inzicht wilt krijgen en bewust wilt dromen, of een nieuwe werkelijkheid wilt dromen, slaapt u met zo’n steen onder uw kussen.

In een medicijnwiel of als raster vooral geactiveerd met Elstiaal kwarts, openen deze kristallen een ruimte voor multidimensionale healing en een krachtige energiepoort voor verleden, heden en toekomst, die toegang heeft tot elk deel van de zielenevolutie. Gebruik deze stenen met Rookkwarts Elestialen om hoge vibratie*-energie te verankeren en een kosmisch anker* voor het lichtlichaam te activeren. Gecombineerd met Hanksiet reinigen en zuiveren ze Lemurische negatieve energieën (kan cathartisch zijn) en transformeert ze in positieve herinneringen.

Genezing
Lemurische stenen snijden het zieke of verouderde weg en openen nieuwe energiekanalen in de verfijnde en fysieke lichamen.

Positie
Houd ze vast of leg ze op een relevante plaats

Specifieke kleuren
‘Roze’ Lemurian is sterk op het hart gericht en afgestemd op de roze vlam van onvoorwaardelijke, mededogende liefde. Hij verwijdert emotioneel en karmisch afval uit de hartchakra en het lichtlichaam, en brengt het tot een zuiverder vibratie. Hij heft emotionele banden op.

Lichtwerkers: Ziel die de vibratieverschuiving van de aarde helpt door zijn eigen werk te doen en daarmee anderen stimuleert te ontwikkelen.

Alles Wat is: Geest, de Bron, het goddelijke: het totaal van alles wat er is.

Raster(en): Kristallen om een gebouw, persoon of plaats leggen voor versterking of bescherming van energie; de plaats kan het beste worden gependeld.

Ongemak: Toestand die het gevolg is van fysieke onbalans, geblokkeerde gevoelens, onderdrukte emoties, karma en negatief denken dat tot ziekte kan leiden.

Karmisch: Ervaringen of lessen die uit een vorige incarnatie stammen of daarop betrekking hebben. Schulden, overtuigingen en bepaalde emoties worden op het huidige leven overgebracht en scheppen ongemak, maar met krediet en wijsheid uit vorige levens is dat te genezen. Karmische zaden zijn patronen en afdrukken uit vorige levens die kunnen resulteren in ongemak, relaties of gebeurtenissen in het huidige leven.

Zielsimperatieven: Agenda’s en onvoltooide zaken uit een vorig leven die onbewust het huidige beïnvloeden. Omvat beloften en doelen die de ziel van het ene leven naar het andere drijven, en vroegere partners in onze kring, vermomd als onze geliefden – of vijanden.

Lichtlichaam: Verfijnd energielichaam dat op een hoge frequentie vibreert. Een voertuig voor de Geest.

Vibraties verhogen: Het Hogere Zelf op één lijn brengen met het doel van de ziel, en het fysieke lichaam met het Lichtlichaam.

Kosmisch Anker: Leiding van verfijnde energie langs de centrale lijn van het lichaam, gaat door de Aarde-Chakra diep tot de kern van de aarde, en gaat via de zielensterchakra boven het hoofd naar het Galactische Centrum. Stabiliseert kernenergie en biedt een grondkabel voor het Lichtlichaam, maakt het doorvoeren van veranderingen in aarde-energie mogelijk, assimileert downloads van hoogvibrerende energie en bindt haar waar nodig aan de aarde.

Schaduwkwaliteiten/Energieën: Kwaliteiten die worden onderdrukt of ontkend en zich in de onderbewuste geest bevinden.

1 Reactie op Sergio’s kristallen