Lezersvraag: zelfde ondersteunende zegels

Wat kunnen mensen met bv. respectievelijke kin 68 en 149 voor elkaar betekenen?
De occult van kin 149 is de gids van kin 68. Of hoe moet men, wanneer 2 mensen een ondersteunende zegel (maar met een verschillende kracht ) gemeen hebben, dit interpreteren.


De vraag is hoe we de Mens boven de Ster en de Mens onder de Maan kunnen uitlegen in relatie tot deze 2 personen?
In mijn ervaring is de Gids een echte gids. Iemand die rolmodel is, die goede raad geeft , een energie die antwoord heeft als er vragen zijn.  Maar het is geen wederzijdse relatie. Deze 3 Mens in het voorbeeld heeft een Krijger als gids. De gids zegt niet veel over de persoonlijkheid van het zegel, in dit geval de Ster. De andere zegels wel.
Daarom kun je er niet te veel conclusies uit trekken.

De schaduw/occulte kracht is wel een wederzijdse relatie. Deze Maan heeft de Mens als occult en de Mens heeft de Maan als occult. Vaak kan een occult enige ergernis opwekken.
Zoals in het voorbeeld van de Maan; de gevoelige Maan vind het moeilijk om zijn eigen belang net zo zwaar te weten als dat van een ander. Moeilijk om keuzes te maken.
Als er dan een Mens is die juist wel keuzes kan maken, dan kan de Maan zich daar aan ergeren omdat die ander wel kan wat hij zelf niet kan.

Als nu de gids van de Ster nu een werkelijk  persoon is, kan deze persoon voor de een dus ‘een voorbeeld’ zijn en de Maan niet zo goed tegen deze persoon kunnen.

Dit bericht is geplaatst in lezersvraag. Bookmark de permalink.

3 reacties op Lezersvraag: zelfde ondersteunende zegels

 1. Wizz schreef:

  Hmzz.. interesting.. Kin 68, that’s me (too) grappig mijn zegel voorbij te zien komen..

 2. Jolien schreef:

  Ik ben Rode Hemelbewandelaar toon 10 en mijn occulte kracht is Gele Ster. Wat is daar de grootste ergernis / les die er te leren valt? En… Gaat het bij die vier zegels vooral om mensen die dezelfde toon hebben, of is dat niet nodig?

  • Nicole schreef:

   Vraag 1: Gaat het bij die vier zegels vooral om mensen die dezelfde toon hebben, of is dat niet nodig?
   Nee dat zijn wel de ‘perfecte’ ondersteunende kin, maar elektrische nacht daagt je uit. De werking van een perfecte match- een Toon 10 Nacht- versterkt alles en maakt het nog helderder.

   Vraag 2: Ik ben Rode Hemelbewandelaar toon 10 en mijn occulte kracht is 4 Gele Ster. Wat is daar de grootste ergernis/les die er te leren valt?
   Deze mail ik je persoonlijk… 😉
   in lak’ech
   Nicole

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *