Slang

Deel hier je ervaring met de Slang; Slang dagen, Slang mensen of Slang Wavespells.


CHICCHAN: tsjieek’tsjan – Rode Slang

Bezit de initiërende kracht van Het Rode Oosten

Ik ben CHICCHAN, SLANG; ik ben je levenskracht en lichaamswijsheid
Ik geef je passie en verlangen

Chicchan leeft via het instinct. Chicchan – zoals alle andere zonnen van het oosten – initieert of schenkt geboorte aan ideeën of schepping. Het leeft in individueel bewustzijn. Chicchan herinnert en ontvangt kennis. Chicchan heeft een sterke wil, is doortastend, extremistisch, krachtig en charismatisch. Het is een rauwe, zeer doordringende, bijna wrede energie. Het is de kundalini- of levensenergie. Chicchan heeft sterke emoties en gevoelens die een krachtige uitwerking op anderen hebben. . Deze zon wordt altijd uitgedaagd om krachtige transformaties op een bewuste wijze te ervaren.

Chakra: kruinchakra – ontvangen
Planeet: Asterioïden Gordel
Aarde familie: streep familie = Polaire familie
Stam: bloed stam (Slang, Wereldoverbrugger, Hand, Ster, Maan)
Tijdcel: 2 – Opslag – herinneren (Slang, Wereldoverbrugger, Hand, Ster)

© Bovenstaande zegels aan de linkerkant zijn handgetekend door Aurora. Beschrijvende Zegel tekst Aluna Joy Yaxk’in. – vertaling: Peter Toonen. Affirmaties (Ik ben…) : Rita van Vliet

Rode Slang Wavespell
kin 105 t/m 117

Het Instinct
Instinct, Overleven, Lichaamswijsheid

Zegel Slang: Slang is het vermogen om te overleven. Ons instinct en ons lichaam bevat een eigen wijsheid los van ons denken; het laat ons in noodsituaties precies het juiste doen. Slang staat ook voor de sensualiteit en het lichamelijk genot van dans, beweging en liefde.

Slang Wavespell: Je ziet misschien al dat de Slang Wavespell vele GAP’s heeft, Galactische Aktiverings Portalen. Dit zijn intensieve dagen waarin veel getransformeerd kan worden. Het vraagt een enorme focus. Slang gaat over oerenergie die via de Aarde door je ruggengraat omhoog stroomt. Jouw lichaam vormt de buis, de ingang naar de kosmos. Hoe zit jij in je lichaam? Stroomt het door? Waar ben je geblokkeerd? Wat veroorzaakt de blokkade?
Deze dagen kunnen vol extremen zijn: slang is zowel giftig en laag-bij-de-grond, alsook het symbool voor geavanceerde geneeskunst.

© tekst en beeld Nicole E. Zonderhuis, Mayatzolkin.com

Bekijk hier een geweldig filmpje over slangen op de National Geographic website.


Het Slang Wavespell


11 Reacties op Slang