Slang

Deel hier je ervaring met de Slang; Slang dagen, Slang mensen of Slang Wavespells.


CHICCHAN: tsjieek’tsjan – Rode Slang

Bezit de initiërende kracht van Het Rode Oosten

Ik ben CHICCHAN, SLANG; ik ben je levenskracht en lichaamswijsheid
Ik geef je passie en verlangen

Chicchan leeft via het instinct. Chicchan – zoals alle andere zonnen van het oosten – initieert of schenkt geboorte aan ideeën of schepping. Het leeft in individueel bewustzijn. Chicchan herinnert en ontvangt kennis. Chicchan heeft een sterke wil, is doortastend, extremistisch, krachtig en charismatisch. Het is een rauwe, zeer doordringende, bijna wrede energie. Het is de kundalini- of levensenergie. Chicchan heeft sterke emoties en gevoelens die een krachtige uitwerking op anderen hebben. . Deze zon wordt altijd uitgedaagd om krachtige transformaties op een bewuste wijze te ervaren.

Chakra: kruinchakra – ontvangen
Planeet: Asterioïden Gordel
Aarde familie: streep familie = Polaire familie
Stam: bloed stam (Slang, Wereldoverbrugger, Hand, Ster, Maan)
Tijdcel: 2 – Opslag – herinneren (Slang, Wereldoverbrugger, Hand, Ster)

© Bovenstaande zegels aan de linkerkant zijn handgetekend door Aurora. Beschrijvende Zegel tekst Aluna Joy Yaxk’in. – vertaling: Peter Toonen. Affirmaties (Ik ben…) : Rita van Vliet

Rode Slang Wavespell
kin 105 t/m 117

Het Instinct
Instinct, Overleven, Lichaamswijsheid

Zegel Slang: Slang is het vermogen om te overleven. Ons instinct en ons lichaam bevat een eigen wijsheid los van ons denken; het laat ons in noodsituaties precies het juiste doen. Slang staat ook voor de sensualiteit en het lichamelijk genot van dans, beweging en liefde.

Slang Wavespell: Je ziet misschien al dat de Slang Wavespell vele GAP’s heeft, Galactische Aktiverings Portalen. Dit zijn intensieve dagen waarin veel getransformeerd kan worden. Het vraagt een enorme focus. Slang gaat over oerenergie die via de Aarde door je ruggengraat omhoog stroomt. Jouw lichaam vormt de buis, de ingang naar de kosmos. Hoe zit jij in je lichaam? Stroomt het door? Waar ben je geblokkeerd? Wat veroorzaakt de blokkade?
Deze dagen kunnen vol extremen zijn: slang is zowel giftig en laag-bij-de-grond, alsook het symbool voor geavanceerde geneeskunst.

© tekst en beeld Nicole E. Zonderhuis, Mayatzolkin.com

Bekijk hier een geweldig filmpje over slangen op de National Geographic website.


Het Slang Wavespell


11 reacties op Slang

 1. Carla Knijn schreef:

  De slang …..extremen… Absoluut. Ik zag vanmorgen dit op het journaal! En daar was ie… de slang. Kijk en verbaas je (of eigenlijk ook niet)
  http://nos.nl/video/511888-vrede-tussen-grootste-bendes-honduras.html

 2. Nicole schreef:

  Zelfs mijn zoontje van 4 haalt gister zijn kauwgompje uit zijn mond en drappeert hem op de tafel en zegt; kijk; een kauwgomslang.

 3. lorien schreef:

  vallen vaccins ook onder geavanceerde geneeskunst? Zit in een angst dilemma! over wel of niet vaccineren.

  • Nicole schreef:

   Ja helemaal passend. Slangengif is zowl gif als medicijn, het is maar hoe je het gebruikt. Ook bij vaccins wordt ziekte ingespoten om ziek worden te voorkomen. Prachtig hoe dat werkt.
   nadeel van de huidige medische vaccins is de rommel die ze erbij doen als oplosmiddel. Dat blijkt bij de DKTP prik de problemen te geven.
   Vaccineren van kinderen? Helaas moet je helemaal zelf de verantwoordelijkheid daarvoor nemen- en ik weet hoe lastig dat is. Mijn oudste huilde veel en die heb ik DTP (zonder de K) pas gegeven toen ze goed in haar vel zat, rond 2 jaar. Je kunt homeopatisch ondersteunen om bijwerkingen tegen te gaan.
   Wat je ook kiest; wees overtuigd dat het klopt – dat is dat ook zo.
   Succes. x n.

  • Marieke schreef:

   Hi Lorien,

   Ik heb hier een prachtige site van een moeder die meer dan duizend uur aan onderzoek heeft gedaan over de voor- en nadelen van vaccineren. Erg interessant! Ik heb er heel veel van opgestoken! http://www.vaccinvrij.nl

   Hartelijke groet,

   Marieke

 4. Jeannette schreef:

  Hallo Nicole,

  De laatste 12 dagen dagen heb ik flinke diarree. Het begon precies op de witte wereldoverbrugger toon 2.
  Ik ben zelf Rode Maan toon 5 van geboorte.
  Dus ik zit ook in de slang wavespell wat juist nu gaande is.
  Zelf heb ik het gevoel dat ik heel veel aan het transformeren ben.
  Ben n.l heel erg bezig om mezelf nu echt op moeder aarde neer te zetten en mijn focus is erg gericht op wat wil ik en wat wil ik niet.
  Misschien ben ik dus nu bezig mijn jeugd op te schonen of zie ik dat niet helemaal goed?

  Groetjes Jeannette

  • Nicole schreef:

   Ja ,je voelt het zelf al heel goed aan. Slang staat voor gif en voor ontgiften. En dat is wat jouw lichaam deed. In welke mate dat oude dingen zijn dat weet ik niet.Het is wel zo dat we in deze tijd, die ik beschouw als tussen de oude en nieuwe tijd in – enorm bezig zijn de oude dingen te verwerken. En aangezien het jouw Wavespell was afgelopen tijd, heeft dat zeker te maken met je levensdoel. Slang Wavespell mensen krijgen wel heel wat voor hun kiezen, maar kunnen het ook transformeren. Ze leren dat in de loop van hun leven.Ze moeten wel anders wordt het lichaam ziek.( en extra als Maan-mens)
   En zie het ook maar als een goede opschoning voor deze de heftigheid van dit Spiegel Wavespell en de middenkolom.
   Succes!
   Nicole

 5. Tim schreef:

  OMG, deze wavespell manifesteert zich op dit moment zo letterlijk in mijn leven, ’t is bijna eng.
  Ik ben al een hele tijd aan het nadenken over een belangrijke beslissing in mijn leven en heb een paar maanden terug eindelijk de knoop door gehakt. Resultaat: heel veel energie, zin en opluchting.
  Maar ik ben afhankelijk van het ziekenhuis om de beslissing uit te voeren (geavanceerde geneeskunst). Ik dacht dat alles ok was, goede gesprekken gehad met mijn artsen. Maar er is nu opeens nog extra overleg nodig en alles dreigt nu een maand te verschuiven.

  Ik voel me zo boos, echt giftig als een slang. Ik weet toch zelf wel wanneer ik klaar ben voor een beslissing/verandering of niet? (lichaamswijsheid + overleven)

  Ik kan op dit moment alleen niks, want mijn arts zit zelf in het buitenland voor een congres. Donderdag is ze weer terug. Ik belde net de poli om te weten hoe laat ze er dan is, zodat ik haar even vijf minuutjes kan spreken. Maar nee, daar kunnen ze echt niet aan beginnen. Het zal een rommeltje worden als iedereen zomaar langs zou komen om even zijn/haar arts te spreken. Dus ik moet haar maar even een mailtje sturen, dat is wel zo makkelijk. Is dat niet een betere oplossing?
  Nee, dat is geen betere oplossing! Het slaat werkelijk nergens op. Waar is het menselijk contact gebleven wanneer je dat nodig hebt?! Het gaat tenslotte slechts over de kwaliteit van mijn leven….

  Maar goed, net zat ik op de site een beetje te lezen en kwam bij storm iets tegen over een rode slang die ’t gif kon omzetten/transformeren. Guess that’s my job as well. Normaal zou ik gewoon over me heen laten lopen, me neerleggen bij de gang van zaken. Maar niet nu.
  Wat dan wel de goede manier van aanpakken is weet ik nog niet. Ik denk dat ik donderdag gewoon de hele dag op de poli ga zitten 😉

 6. Marion schreef:

  Pas een baby gezien 13 slang geboren met driehoekige nagels op de grote teentjes die naar de top vd tenen tot een punt uitlopen. Wat zegt dit?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *