AdelaarMEN: men – Blauwe Adelaar

Bezit de transformerende kracht van het Blauwe Westen

Ik ben MEN; ADELAAR; ik ben je vermogen om relaties en verbindingen aan te gaan vanuit onafhankelijkheid
Ik breng je visie en zelfvertrouwen

Men opereert vanuit de emotionele of psychische (paranormale) wereld. Het brengt de informatie naar buiten die hij ontvangt. Men schenkt zijn visioenen, brengt visie. Men heeft een mondiaal bewustzijn. Men is onafhankelijk en ambitieus. Binnen zijn onafhankelijke natuur gebruikt het escapisme om om te kunnen gaan met controlerende situaties. Het is wetenschappelijk of technisch geneigd en vertoont een kritische en nauwgezette aard. Men heeft unieke ideeën over het leven. Zijn uitdaging is om ongebruikelijke relatiepatronen te accepteren. Men laat vriendschappen ontstaan die een hoge waarde hechten aan persoonlijke vrijheid.

Chakra: kruinchakra – ontvangen
Planeet: Jupiter
Aarde familie: streep familie = Polaire familie
Stam: hemel stam (Adelaar, Krijger, Aarde, Spiegel, Storm)
Tijdcel: 4 – Uitbreng – tot uitdrukking brengen (Hemelwandelaar , Tovenaar, Adelaar, Krijger)

© José Argüelles. De zegels aan de linkerkant zijn handgetekend door Aurora.
Tekst: beschrijvende tekst Aluna Joy Yaxk’in. – vertaling: Peter Toonen
Affirmaties (Ik ben…) : Rita van Vliet

Blauwe Adelaar Wavespell
kin 235 t/m 247

Het hoger bewustzijn
Geheugen, Scheppen, Visie

Zegel Adelaar: Adelaar is de kracht om boven het aardse niveau uit te stijgen, erboven te gaan staan en te handelen naar hoe je wilt dat de wereld er uit zou zien. Deze wereld kun je zelf creëren door te handelen vanuit Visie en een hoger bewustzijn.

Adelaar Wavespell: Tijdens deze Adelaar Wavespell kun je op je verantwoordelijkheden gewezen worden. En hoe meer je probeert er onder uit te komen, hoe harder de Adelaar achter je aan vliegt en je vastgrijpt in zijn sterke klauwen. Zijn actie lijkt wat hardhandig, maar zag je niet hoe je in een web was beland? Het is voor je eigen bestwil. Adelaar vraagt je met hem mee te vliegen en je leven te aanschouwen. Zie waar je bent en bepaal waar je heen wilt. Neem afstand, overzie en pas je richting aan. Je bent er bijna…

© tekst en beeld Nicole E. Zonderhuis, Mayatzolkin.com

2 Reacties op Adelaar