Storm

Hoe manifesteert de Storm zich in jouw leven? We zijn benieuwd naar jouw ervaring:CAUAC: ka’wak – Blauwe Storm
Bezit de transformerende kracht van het Blauwe Westen

Ik ben CAUAC; STORM; ik breng onrust om te zuiveren
Ik activeer je lichtlichaam en breng je tot transformatie

Cauac opereert vanuit de spirituele wereld met een universeel bewustzijn. Het is zelfwerkzaam en heeft niet veel van bronnen buiten hemzelf nodig om zijn eigen proces te begrijpen. Cauac zendt uit en deelt de informatie die het heeft ontvangen, die soms vanuit niet materiële bronnen afkomstig is. Cauac heeft een jeugdig voorkomen en is rusteloos maar vriendelijk. Cauac heeft vele gezichten, leert makkelijk en is een goede leraar. Het voelt zich vaak aangetrokken tot filosofie en religie en heeft belangstelling voor healing en zuivering. Cauac staat nogal op zichzelf. Deze zon wordt uitgedaagd om een healer te worden en doet er goed aan om bij een meester in de leer te gaan.

Chakra: basischakra – geleiden
Planeet: Pluto
Aarde familie: 4-punts familie = Poort familie
Stam: hemel stam (Adelaar, Krijger, Aarde, Spiegel, Storm)
Tijdcel: 5 – Matrix – zelf reguleren (Aarde, Spiegel, Storm, Zon)

© Bovenstaande zegels aan de linkerkant zijn handgetekend door Aurora. Beschrijvende Zegel tekst Aluna Joy Yaxk’in. – vertaling: Peter Toonen. Affirmaties (Ik ben…) : Rita van Vliet


Blauwe Storm Wavespell
kin 79 t/m 91

Uiterlijke zuivering
Gedrevenheid, Zich opladen, Transformatie

Zegel Storm: Storm is het vermogen om kracht in jezelf op te wekken en om jezelf te transformeren en helen. Het is een eindeloze bron van energie. Je voelt Stormkracht als je waarheid in het gedrang komt. Het is een heftige kracht die vraagt om liefde, zachtheid en visie; dan transformeert het alles.

Storm Wavespell: Als er na de vorige twee Wavespells nog zaken zijn die je niet onder ogen wilt zien, dan kun je er bij een Storm Wavespell niet meer omheen. Uiteraard zal dit niet zo subtiel gaan, een zachte storm is geen storm. Maar weet dat het er uiteindelijk alleen maar om gaat je te zuiveren en te transformeren. En als het bij jou rustig blijft, vergeet dan niet dat je in de storm van een ander terecht kunt komen. Blijf kalm. De storm geeft je ook een heleboel kracht, je hebt veel energie om van alles aan te pakken. Handen uit de mouwen!

© tekst en beeld Nicole E. Zonderhuis, Mayatzolkin.com

 

 


14 reacties op Storm

 1. Robert schreef:

  Wat een mooie dag om binnen onze gregoriaanse kalender jarig te zijn.
  Toon 1, blauwe storm, alles klopt, zoals altijd alles kloppend is.
  Liefs, Robert

  • Nicole schreef:

   Lieve Robert, van harte gefeliciteerd!
   Ja, een supersterke dag! En dus de drager van jouw jaar.En okheelhelend dus voor anderen. Tot snel. Liefs

 2. Charleen Klein Beernink schreef:

  De storm is hier goed begonnen. Gisteren thuis gekomen en vanmorgen kwam ik erachter dat er ingebroken is. Over loslaten en zuiveren gesproken. Een niet zachte les om te leren met deze energie om te gaan.

  • Nicole schreef:

   Oh nee wat heftig! Wat naar!Juist iets gegeven (kristallen) en dan dit. Een niet zachte les inderdaad. Vertrouw erop dat wat je geeft altjd in drieen terugkeert. Soms duurt het even. Zowel voor jou als voor de inbreker.
   Sterkte.

 3. Therese schreef:

  Bij mij zeker Storm in mijn hoofd. zelf ben ik Kin 85 ..zuivering is zeker het juiste woord van dit wavespell! Slapeloze nachten omdat ik besodemieterd ben! Voor iemand gewerkt die zogezegd een PGB had en van die PGB hulp kon inkopen. Blijkt ze dus helemaal geen PGB te hebben! Waarschijnlijk kan ik fluiten naar mijn geld. De confrontatie aangaan door haar te confronteren met haar leugens ligt me nog steeds zwaar op de maag! Maar ik moet! Ziek van..van zulk soort mensen die van andermans goedheid misbruik maken! Ik weet dat ik weer uit deze ellende ga komen, maar toch..voor een hoop geld het schip in, vertrouwend wederom beschadigd! Nu heen en weer geslingerd door emoties, geen zin om weer een mail te openen/lezen met wederom leugens van die harteloze persoon. waarom??..waarom?? Wanneer ga ik eens naar de stem in mijn hoofd luisteren? Pff wat kun je je ziek voelen van onbetrouwbare mensen..

  • Nicole schreef:

   Als zoiets in jouw levenpad gebeurt, is dat wat jouw levensles inhoudt, Wat een kans om te transformeren, Rode Slang. Wat ga je met het gif doen?Waar ga je met je boosheid heen, je gevoel van onrecht aangedaan te zijn? Ookdaty is Storm – woede – dat wat vaniuit je tenen omhog kruipt als je voelt dat het niet klopt – wat een enorme energie genereert…. waar je je naartoe met die energie? Hoe ga je het inzetten?
   Ik zou zeggen: ga de confrontatie aan! Maak jezelf geen slachtoffer! Succes.
   Liefs Nicole

 4. roelind annick schreef:

  hallo , ik heb het gevoel dat het al mijn hele leven stormt , ( storm 13 , en ook nog eens een poort ) niets loopt zoals het moet ! ik weet het , ik moet veel loslaten , maar weet niet wat wel en wat niet . wanneer komt voor mij eindelijk eens het geluk ???
  liefs ,annick

 5. Blauwe Storm kin99 schreef:

  Ha, ik ben kin99, toon8. Toen ik de cauac beschrijving in t boek v Aluna Joy las was mijn eerste gedachte: Hebben ze me afgekeken? Nogal een treffend verhaal. Al mijn kinderen (3) zijn blauw, mijn dochter is Akbal, mijn gids. Mijn zoons zijn Adelaars, mijn twee kleindochters (2jaar en de andere is een maand oud) zijn allebei witte hondjes. Vlak nadat de eerste was geboren, zat ik op de stoep van de weggeefwinkel in Deventer. Er kwamen twee jochies naar buiten met zakken vol knuffels die ze me lieten zien. Uiteindelijk kwam een van de jongens naar me toe en viste een kleine witte hond uit de plastic tas. Hij zei: Hier die mag jij. En ik had hem niets verteld over mijn kersverse kleindochter.
  Leuk of niet. Groeten uit t oosten van t land.

  • Nicole schreef:

   Ja bijzonder.
   ik merk het vaak dat kinderen de knuffels kiezen die bij hen past.
   Ken zelfs een meisje waarvan haar lievelingsknuffel een blauwe aap was en ze haar kamer vol geschilderd wilde hebben met blauwe apen…
   Of dat witte zachte knuffelhondje…bij een witte hond.(of een rode maan – maatjes)
   Hand en hert
   Rode Draak (ja die dronk ik graag met rode draak als gids- Berberana Dragon – een fles rode wijn.)
   Knuffel Slang?

   Mar het klopt – kinderen zijn bijzonder en geven altijd dat wat nodig is…

 6. Gabriëlla schreef:

  Blauwe storm is mijn ondersteuning. Vannacht juist droom gehad, ben effe in de storm gegaan, prachtig. Overgegeven (moest wel was stem die zei drijf mee, voel, geniet geef je over) aan/onder/door de grote prachtige golven was tunnel, zag dat ik het niet haalde, had geen lucht meer genoeg en dacht dit was het dan, nee dat kon niet… En toen was ik er gelukkig uit. Lucht. Heeft vele reden… hoopte te horen: de baby is er… 3 de kleinkind wordt verwacht…voel even helpen…

  • Nicole schreef:

   Storm is uidaging van vandaag (en dit wavespel): wat niet stromen wil – moet met de heftige storm in beweging komen..
   mooi om te bevallen in dit wavespell… het water van de baarmoeder helpt mee.

 7. Tim schreef:

  Toepasselijk versje van Ramses Shaffy op mijn scheurkalender:

  “Als het stormt rond je schip
  Ga mee, ga mee
  Met de storm die je voert
  naar een wilde zee
  Want de macht is te groot
  En te klein is jouw boot
  En de tijd zal ’t getij
  weer keren.

  Uit: Als het stormt

 8. Erik schreef:

  Ik ben altijd heel sceptisch geweest over horoscopen en dergelijke. Ik ben hier ook niet zo heel bekend mee. Ik heb “voor de gein” 3 jaar geleden mijn sterrenbeeld uit laten rekenen en het heeft mijn leven veranderd. Of niet! Ik heb altijd al het pad bewandeld, maar het nooit geweten. Mijn rechter enkel is altijd al slecht geweest. Ik heb altijd al zoveel mogenlijk willen ervaren en delen. Ik zit nu midden in een transformatie als gevolg van mijn opleiding (ervarinsdeskundige in de ggz). Pluto is mijn planeet? Pluto dat ben ik! Tenminste dat is mijn bijnaam die ik kreeg toen ik pas 11 jaar oud was.
  Ik weet waarom ik leef, omdat ik geef. This Dude Abides!

 9. Marion schreef:

  Ik heb iets raars ontdekt met storm bij een volgend voorbeeld. De ziel van haar (6 zaad) heeft in het wavespell storm te leren om meer storm te gaan genereren ( misschien omdat ze een te zacht persoontje was die alles bij het oude wilde houden). hij (4 adelaar) heeft in zijn menswavespell als doel om te leren om te leren zelf keuzes te maken, het voor het zeggen te hebben ( misschien omdat een adelaar van zichzelf onzeker is) Maar dan zie ik ineens in zijn zielepad staan onder de 8 e stap dat de stormkracht van zijn vrouw hem tot meer integriteit kan aanzetten en hem harmonisch kan afstemmen met de Bron. MAar dit snap ik niet want zij heeft juist geen stormkracht; haar ziel wil dit nl leren anders zat ze niet in de stormwavespell. En als ik dan 6 zaad en 4 adelaar optel zijn zij samen ( dus niet afzonderlijk) 10 storm dus kunnen zij veel storm ( dus veel vernieuwingsenergie ofwel woede) naar de buitenwereld en naar elkaar manifesteren . Hoe kan iets wat zij niet heeft er ineens wel zijn met haar man samen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *