StormCAUAC: ka’wak – Blauwe Storm
Bezit de transformerende kracht van het Blauwe Westen

Ik ben CAUAC; STORM; ik breng onrust om te zuiveren
Ik activeer je lichtlichaam en breng je tot transformatie

Cauac opereert vanuit de spirituele wereld met een universeel bewustzijn. Het is zelfwerkzaam en heeft niet veel van bronnen buiten hemzelf nodig om zijn eigen proces te begrijpen. Cauac zendt uit en deelt de informatie die het heeft ontvangen, die soms vanuit niet materiële bronnen afkomstig is. Cauac heeft een jeugdig voorkomen en is rusteloos maar vriendelijk. Cauac heeft vele gezichten, leert makkelijk en is een goede leraar. Het voelt zich vaak aangetrokken tot filosofie en religie en heeft belangstelling voor healing en zuivering. Cauac staat nogal op zichzelf. Deze zon wordt uitgedaagd om een healer te worden en doet er goed aan om bij een meester in de leer te gaan.

Chakra: basischakra – geleiden
Planeet: Pluto
Aarde familie: 4-punts familie = Poort familie
Stam: hemel stam (Adelaar, Krijger, Aarde, Spiegel, Storm)
Tijdcel: 5 – Matrix – zelf reguleren (Aarde, Spiegel, Storm, Zon)

© Bovenstaande zegels aan de linkerkant zijn handgetekend door Aurora. Beschrijvende Zegel tekst Aluna Joy Yaxk’in. – vertaling: Peter Toonen. Affirmaties (Ik ben…) : Rita van Vliet


Blauwe Storm Wavespell
kin 79 t/m 91

Uiterlijke zuivering
Gedrevenheid, Zich opladen, Transformatie

Zegel Storm: Storm is het vermogen om kracht in jezelf op te wekken en om jezelf te transformeren en helen. Het is een eindeloze bron van energie. Je voelt Stormkracht als je waarheid in het gedrang komt. Het is een heftige kracht die vraagt om liefde, zachtheid en visie; dan transformeert het alles.

Storm Wavespell: Als er na de vorige twee Wavespells nog zaken zijn die je niet onder ogen wilt zien, dan kun je er bij een Storm Wavespell niet meer omheen. Uiteraard zal dit niet zo subtiel gaan, een zachte storm is geen storm. Maar weet dat het er uiteindelijk alleen maar om gaat je te zuiveren en te transformeren. En als het bij jou rustig blijft, vergeet dan niet dat je in de storm van een ander terecht kunt komen. Blijf kalm. De storm geeft je ook een heleboel kracht, je hebt veel energie om van alles aan te pakken. Handen uit de mouwen!

© tekst en beeld Nicole E. Zonderhuis, Mayatzolkin.com

14 Reacties op Storm