Wereldoverbrugger

 

Deel hier je ervaringen met de Wereldoverbrugger; dagen, mensen of Wavespells.


 

CIMI: kieemiee – Witte Wereldoverbrugger

Bezit de verfijnende kracht van het Witte Noorden

Ik ben CIMI; Wereldoverbrugger; ik ben je vermogen tot overgave en loslaten
Ik ben je vergeving en bevrijding

Cimi leeft in het gebied van de rede en de mentale activiteit. Cimi brengt evenwicht en verfijnt de invloed van het noorden. Het leeft in gemeenschapsbewustzijn. Cimi is de kans om los te laten en zich de Geest te herinneren. De basisenergie van Cimi zendt uit. Cimi is veiligheidsbewustzijn en materialistisch. Het kan opofferend zijn en behulpzaam, vooral in gemeenschapszaken. De vraagstukken waar Cimi tegenaan loopt, zijn het hebben van vertrouwen in het Universum en ’t zich ontwikkelen voorbij slachtofferschap. Cimi is het overwinnen van de dood door vergeving. Praktische oplossingen worden gevonden wanneer Cimi betekenis aan zijn leven geeft door bijdragen te leveren aan de samenleving.

Chakra: keelchakra – geleiden
Planeet: Mars
Aarde familie: 1-punts familie = Essentiële familie
Stam: bloed stam (Slang, Wereldoverbrugger, Hand, Ster, Maan)
Tijdcel: 2 – Opslag – herinneren (Slang, Wereldoverbrugger, Hand, Ster)

© Bovenstaande zegels aan de linkerkant zijn handgetekend door Aurora. Beschrijvende Zegel tekst Aluna Joy Yaxk’in. – vertaling: Peter Toonen. Affirmaties (Ik ben…) : Rita van Vliet

Witte Wereldoverbrugger Wavespell
kin 66 t/m 78

Het loslaten
Dood, Loslaten, Nieuwe kansen

Zegel Wereldoverbrugger: De Wereldoverbrugger schenkt ons de kennis dat de dood slechts een scheidslijn is waarachter de realiteit doorloopt. Slechts daar waar ruimte is kan iets nieuws ontstaan. Durf los te laten. Weet dat elk loslaten gepaard gaat met verdriet, net zoals geboorte vreugde brengt.

Wereldoverbrugger Wavespell: Deze Wavespell gaan we verder met het loslaten en vergeven, de kracht van de Wereldoverbrugger. Voordat er nieuwe wegen worden ingeslagen, moet er soms eerst wat ballast overboord. Vraag je af of de spullen, situaties, oordelen of ideeën je nog dienen, of je juist tegenhouden verder te gaan. De Wavespell daagt je uit, dus reken er maar op dat precies dat voor je voeten geworpen wordt wat om vergeving of loslaten vraagt. Elk verzet hiertegen is terug te voeren op een angst voor de dood. Realiseer je dat je niet leeft als je de dood niet als consequentie van het leven ziet.

© tekst en beeld Nicole E. Zonderhuis, Mayatzolkin.com

 

Berichten over het Wereldoverbrugger Wavespell:
• Het nieuwe jaar goed beginnen met hulp van de Wereldoverbrugger
• 11 Krijger
• 12 Aarde – niet in beweging te krijgen

 


3 Reacties op Wereldoverbrugger