Maya horoscoop

De meeste mensen komen met deze kalender in aanraking omdat iemand hen heeft ‘uitgerekend’. Dan krijgen ze een omschrijving van hun persoonlijkheid die meestal vraagt om meer. Dat is leuk natuurlijk. Het is een soort  ‘Maya horoscoop’.  Wij noemen dit je Galaktische Signatuur.

Wat kun je met de 13 Manen Kalender?
Lees het stukje hier

Persoonlijke ‘kin’; je Galaktische Signatuur
In de 13 Manen Kalender en/of de Tzolkin heeft elke dag een eigen energie en omdat er ook op de dag van je geboorte een bepaalde energie was heeft deze energie invloed op wie je bent. De Maya stellen het nog scherper; jij hebt als ziel een bepaalde energie en bestemming. En  jouw ziel kiest deze dag uit om geboren te worden. En ja, 260 dagen eerder (de Westerse 9 maanden minus 2 weken) werd je rond deze tijd verwekt.
De toon-zegel combinatie die heerste op de dag van je geboorte geeft je inzicht in de positieve en schaduwkanten van je persoonlijkheid, inzicht in je talenten en zwakheden, in je innerlijke en spirituele kracht, maar ook in de bestemming van je ziel.
Dit noemen we je ‘Galaktische Signatuur’, omdat deze is afgeleid uit de galaktische kalender van 260 dagen.

Volgens de Maya is iedereen uniek en heeft een unieke taak op Aarde. En dat staat in de kalender geschreven. Geen dag is meer of minder waard. Samen vormen we de 260 energieën  van de schepping. Ieder van ons kan bijdragen aan de uitbreiding van het mens-zijn op een unieke en bijzondere manier. De schepping vraagt van je om je talent, het geschenk dat jij bent, te leven. Leef je Galaktische Signatuur en onthul het mythologische archetype dat je al bent!

Uitrekenen

Je kunt het eenvoudig uitrekenen of bepalen.
Reken hier uit wat jouw ‘Galaktische Signatuur is:
• met de TZOLKIN CALCULATOR
• https://www.starroot.com

 

Duiding

Jouw kleur is je bron van kracht
Je toon is de functie van creatieve bijdrage
Je zonnezegel is je archetypische essentie van kracht.

Lees de omschrijving van je toon en zegel op de volgende pagina’s. Zonnezegel en 13 Tonen.

Daarbij wordt elk zonnezegel op zijn
levenspad begeleid door vier andere kin:
– een gids kin (= een leidende kracht)
– een analoge kin (= gelijkgestemde kracht)
– een occulte kin (= verborgen kracht)
– een antipode kin (=uitdagende kracht)
Welke dat voor jou zijn vind je in de tabel onderin.

Wat deze Zegels inhouden lees je bij de Zonnezegels, maar hoe ze op je inwerken en doorwerken is soms lastiger uit te leggen. Het vraagt best enige oefening en ervaring. Kijk ook bij de ervaringen die mensen hebben met de Zegels.

Tijdens een consult kan ik je er alles over uitleggen, maar er is tegenwoordig ook al veel te vinden op internet. En niet te vergeten; mijn werkboek!

Ook de onderlinge relaties komen goed in beeld met deze kalender. Hoe sta jij ten opzichte van je ouders, broers, zussen, kinderen, geliefde…..Het is meestal heel interessant.

copyright Nicole E.Zonderhuis

Dit is een pagina uit het 13 Manen Werkboek. Rechten voor verspreiding van deze afbeedling liggen alleen bij de rechthebbenden. Niet overnemen dus!


Eenvoudig je eigen Maya horoscoop maken

GRATIS CURSUS. Volg de 3 eenvoudige stappen en je krijgt inzicht in wie jij bent en waar jouw valkuilen en kwaliteiten liggen. Wat is je levensdoel? Hoe bereken je zelf je horoscoop in de 13 Manen Maya kalender, ook bekend als de Dreamspell kalender.
Je kunt geheel vrijblijvend de deze cursus doen op het cursus platform Mayatzolkin.mijnecourse.nl
Registreer je en onthoud meteen wat je invult als gebruikersnaam en wachtwoord, want dan kun je er steeds bij.
doe deze gratis cursus