Maya horoscoop

De meeste mensen komen met deze kalender in aanraking omdat iemand hen heeft ‘uitgerekend’. Dan krijgen ze een omschrijving van hun persoonlijkheid die meestal vraagt om meer. Dat is leuk natuurlijk. Het is een soort  ‘Maya horoscoop’.  Wij noemen dit je Galaktische Signatuur.

Wat kun je met de 13 Manen Kalender?
Lees het stukje hier

Persoonlijke ‘kin’; je Galaktische Signatuur
In de 13 Manen Kalender en/of de Tzolkin heeft elke dag een eigen energie en omdat er ook op de dag van je geboorte een bepaalde energie was heeft deze energie invloed op wie je bent. De Maya stellen het nog scherper; jij hebt als ziel een bepaalde energie en bestemming. En  jouw ziel kiest deze dag uit om geboren te worden. En ja, 260 dagen eerder (de Westerse 9 maanden minus 2 weken) werd je rond deze tijd verwekt.
De toon-zegel combinatie die heerste op de dag van je geboorte geeft je inzicht in de positieve en schaduwkanten van je persoonlijkheid, inzicht in je talenten en zwakheden, in je innerlijke en spirituele kracht, maar ook in de bestemming van je ziel.
Dit noemen we je ‘Galaktische Signatuur’, omdat deze is afgeleid uit de galaktische kalender van 260 dagen.

Volgens de Maya is iedereen uniek en heeft een unieke taak op Aarde. En dat staat in de kalender geschreven. Geen dag is meer of minder waard. Samen vormen we de 260 energieën  van de schepping. Ieder van ons kan bijdragen aan de uitbreiding van het mens-zijn op een unieke en bijzondere manier. De schepping vraagt van je om je talent, het geschenk dat jij bent, te leven. Leef je Galaktische Signatuur en onthul het mythologische archetype dat je al bent!

Uitrekenen

Je kunt het eenvoudig uitrekenen of bepalen.
Reken hier uit wat jouw ‘Galaktische Signatuur is:
• met de TZOLKIN CALCULATOR
• http://www.starroot.com

 

Duiding

Jouw kleur is je bron van kracht
Je toon is de functie van creatieve bijdrage
Je zonnezegel is je archetypische essentie van kracht.

Lees de omschrijving van je toon en zegel op de volgende pagina’s. Zonnezegel en 13 Tonen.

Daarbij wordt elk zonnezegel op zijn
levenspad begeleid door vier andere kin:
– een gids kin (= een leidende kracht)
– een analoge kin (= gelijkgestemde kracht)
– een occulte kin (= verborgen kracht)
– een antipode kin (=uitdagende kracht)
Welke dat voor jou zijn vind je in de tabel onderin.

Wat deze Zegels inhouden lees je bij de Zonnezegels, maar hoe ze op je inwerken en doorwerken is soms lastiger uit te leggen. Het vraagt best enige oefening en ervaring. Kijk ook bij de ervaringen die mensen hebben met de Zegels.

Tijdens een consult kan ik je er alles over uitleggen, maar er is tegenwoordig ook al veel te vinden op internet. En niet te vergeten; mijn werkboek!

Ook de onderlinge relaties komen goed in beeld met deze kalender. Hoe sta jij ten opzichte van je ouders, broers, zussen, kinderen, geliefde…..Het is meestal heel interessant.

copyright Nicole E.Zonderhuis

Dit is een pagina uit het 13 Manen Werkboek. Rechten voor verspreiding van deze afbeedling liggen alleen bij de rechthebbenden. Niet overnemen dus!Eenvoudig je eigen Maya horoscoop maken

GRATIS CURSUS. Volg de 3 eenvoudige stappen en je krijgt inzicht in wie jij bent en waar jouw valkuilen en kwaliteiten liggen. Wat is je levensdoel? Hoe bereken je zelf je horoscoop in de 13 Manen Maya kalender, ook bekend als de Dreamspell kalender.
Je kunt geheel vrijblijvend de deze cursus doen op het cursus platform Mayatzolkin.mijnecourse.nl
Registreer je en onthoud meteen wat je invult als gebruikersnaam en wachtwoord, want dan kun je er steeds bij.
doe deze gratis cursus

13 reacties op Maya horoscoop

 1. De Block Kris schreef:

  Hei Nicole,

  Bij het voorbij stappen van één van mijn favoriete winkels lag jou boek me aan te staren en zei vervolgens tot de aankoop over te gaan! Het is mijn eigenste interesse in deze oude en wijze cultuur (als tekenaar ben ik al jaren in de ban van deze hiërogliefen) en de overtuiging dat er inderdaad zoals er in je boek vermeld word veel mis loopt in deze huidige maatschappij(en).

  Ik heb het 13 manen werkboek gekocht maar kan niet geheel aan de manier van rekenen uit, om te vinden wat mijn zegel en toon zijn. Bij een eerdere interesse ben ik online eens gaan zien en kom ik op een heel andere zegel uit dan mijn berekeningen via jou boek. En aangezien ik geen expert ben weet ik dan ook niet wat nu de juiste is om verder te gaan voor het vinden van mijn gids en dergelijke meer… (ligt aan mij).

  Het had leuk geweest moest je me hier even mee verder kunnen helpen 🙂

  Alvast bedankt voor het mooie boek en deze openbaring in een wereld (waar ik mezelf meer in kan vinden dan de tegenwoordige manier van denken) vol mysterie en waarheid.

  Met vriendelijke groeten,

  De Block Kris

 2. Pingback: \ EEN BLAUWE STORM \ niet geschikt voor ouwe mannengeesten :) | voelsprieten

 3. sarah schreef:

  Mijn moeder heeft dit werkboek. Ik vind het super leuk om te zien hoe de beschrijvingen bij iemand terug te zien zijn. Uit de berekeningen is gebleken dat ik en mijn moeder gelijkgestemde kins hebben. Zij is blauwe nacht en ik gele krijger. En mijn vader en mijn vriend zijn allebei witte hond (wat veel beter mijn vriend beschrijft dan zijn dierenriem teken. Hij heeft bijna niets van tweelingen)

 4. Cathja schreef:

  Uit nieuw gierigheid kwam ik op de site ..ik weet er nog te weinig van hoe het werkt of hoe de werkelijkheid me toe kan lachen. vandaar ik zoekende ben.
  Lijkt mij een prachtige studie.

 5. Vera schreef:

  Ik krijg ’n groot wit vlak als ik calculator aanklik..kan geen geboortedatum invullen,misschien kun je helpen? Mijn geboortedatum is: 07-10-1954

  Mvg Vera

 6. Yvonne schreef:

  Beste Nicole,
  Ik heb sinds deze week uw werkboek. Hier heb ik een vraag over.
  Hoe mag ik de horoscoop zien ten opzichte van de aardefamilie?
  Ik ben geboren in 14-04-1988 gele krijger met occulte kin de slang in de horoscoop maar in de aardefamilie is dit de draak.

  Met vriendelijke groet,

  Yvonne van Alphen

 7. Marion schreef:

  Als de vier gidsen met een lagere toon uit zijn gerust dan de perfect beoogde hebben ze als gidskracht dan nog waarde? Zo nee wat zijn dan de gevolgen voor het kinzegel in het midden?

 8. Marion schreef:

  Bestaat er behalve een orakel,waarbij je je vIer ondersteunende gidsen kan vinden ook een srt orakel met behulp waarvan je kan bepalen welke je vier onderuithalende krachten zijn? Op deze dagen zou je dan bijv belangrijke zaken beter niet kunnen plannen

 9. Marion schreef:

  In een timetools2003 werkboekje wat ik vond op internet ( waaraan achteraan jouw 13 manen boek wordt aangeprezen) merk ik dat ze hele andere zegels als vier ondersteunende gidsen aangeven bij een zonnezegel. Zo heeft bij Ix als ondersteunende zegel oa caban wat ik hier in dit orakel hierboven niet terug vindt. Bovendien wordt in hun systeem de betreffende antipode Kan niet tot de vier ondersteundende zegels gerekend maar wordt apart vernoemd. Het hele systeem vd Zolkin is daarom voor de gewone mensen erg verwarrend. Ik was net zo lekker aan de partnerkruizen uit het 13 manen boek gewend. Ook staat er in het boek van nicole blz 98 dat bij de poortfamilie het basischakra leidend is en in timetools lees ik onder ix dat het chakra tussen keel en voorhoofd leidend is. Hier wordt ik simpel van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *