Online Wavespells cursus

Duik de diepte in en ontdek de diepe lagen van elke Wavespell.
Wat is een Wavespell?  (doe de gratis cursus)
13 dagen lang, een nieuwe dagteaching waarin Nicole je meeneemt met video’s, oefeningen, meditaties, verhalen en achtergronden. Alles rondom de thema’s van het zegel, een zegelmeditatie, het orakel, wat betekent het om geboren te zijn in dit Wavespell en meer.

Waarom zou je deze online cursussen volgen?

  • Vind jij het ook zo lastig om de volle 13 dagen helemaal bij de energie te blijven van het wavespell?
  • Wil je ook graag weten hoe deze energie zich ontwikkelt met de verschillende zegels in het wavespell?
  • Wil je de energie nog meer benutten voor je persoonlijke ontwikkeling?
  • Is het jouw Wavespell of die van je relaties?
  • Is het jouw zegel of één van de omringende zegels?
  • je herkent de thema’s bij het zegel als een gebied waar jij je in wilt ontwikkelen?
  • Of omdat je gewoon meer achtergrond en kennis wilt over de zegels?
    Dat kan nu!


Hoe werkt het?

Na betaling/aanmelding ontvang je een e-mail ter bevestiging van je aanmelding. (heb je die niet? Check je spambox en/of neem contact met me op.)
Hierin staat de link naar de cursus die je elke dag gebruikt.  Alle cursussen staan op een cursusplatform van Course-Flow. Daar log je in met je gebruikersnaam en wachtwoord.

Ik wissel mooie beelden af met geschreven tekst, kennis over het zegel de Mayas, video’s en meditaties. Ik plaats het zegel in de cultuur van de oude Maya’s, met veel beeld en verhaal.

Je bent vrij het te bekijken op het moment in dit wavespell waarop het jou uitkomt.  Je kunt elk moment de teachings van de eerdere dagen terugkijken.

“Thuiskomen…… dank je wel Nicole. Het is pas de derde dag en eindelijk na vele jaren voel ik NU de volledige verbinding en verzoening met de IK BEN.”

Ik heb vandaag een super mooi inzicht gekregen. […] Dit inzicht voor mij echt life-changing. Bedankt voor de mooie e-cursus!

Kippenvel en tranen alom […]. Poeh, dit raakt mij en voelt zo herkenbaar….. Wauw……

Wees erbij!


Investering in jezelf

Prijs geldt per persoon.

1) 1 Wavespell voor  € 49,95
Prijs voor deelname is per persoon.

2) 4 voor 3     geen 199,80 euro, maar    € 149,85

Geef je persoonlijke ontwikkeling een boost met de Maya kalender:
Koop nu 3 wavespell cursussen, en je krijgt er 1 gratis.

Je mag 4 wavespells volgen naar keuze.
En het fijne is: je hoeft nog niet meteen te zeggen welke je wilt volgen.Stuur me een email met je keuze(s).

Prijs voor deelname is per persoon.


Aanmelden 

Op course-flow.com maak je een account aan, doe je uiteraard nog de GRATIS CURSUS en schrijf je je in voor een van de wavespell cursussen hieronder.


De ZEGELS


draak

Rode Draak Wavespell


Over Draken, geheime kennis en over de Moeder. Rode Draak is de Oermoeder zoals we die wensen. Maar die er zo vaak niet was. Dit kan diepe wonden achterlaten. Wonden die we al bedekt hebben, maar die je een voortdurend gevoel van onveiligheid en onzekerheid geven. Herken je dat, dat je je diep niet geliefd voelt? Niet gekoesterd? Zoek je steeds bevestiging bij anderen? Wil jij meer zelfvertrouwen, warmte en liefde in je leven? Heb je steeds het gevoel dat je tekort komt en tekort schiet? Vind je het lastig jezelf op het juiste pad te houden en te disciplineren? Neem je makkelijk verkeerde beslissingen? Val je steeds op de verkeerde partners? Dan zal dit Rode Draak Wavespel je veel brengen.


tovenaar

Witte Tovenaar Wavespell

Tovenaar is je innerlijk sjamaan, je weten van binnen uit. De Maya’s zagen het als hoogte kunt van een sjamaan om zich te transformeren in een jaguar, vandaar dat dit zegel ook wel Jaguar wordt genoemd. Maar het is ook het vrouwelijke ontvangende deel in jezelf.  Niet in actie schieten maar beschouwen, ontvangen wat er is. Nergens achter aan jagen. Ontvangen… hoe lastig is dat…


Blauwe Hand Wavespell
Voor alle Blauwe Handen, Tovenaars, Mens,  Aarde, Wind en meer…

De Blauwe Hand – is de heler – de helpende hand – en ja ook daar zit een collectieve wond omdat onze heelmeesters m/v ook op de brandstapel zijn beland. En hun kennis met hen..
Maar er is hoop – niet voor niets viel 21-12-2012 op het zegel Hand!
Wat is onze eigen sacrale geschiedenis met het zonnezegel Manik dat zowel Hand als Hert betekent? Wat betekent het hert voor de Maya’s? Waarom is het zowel Hert als Hand? Dit en meer in de online cursus…


zone-cursus-gele_zon_klGele Zon Wavespell

Zon is het het eenheidsbewustzijn of het Christus of Boeddha bewustzijn, onvoorwaardelijk naar alles wat leeft. Je weet dat je bent, dat alles is en je voelt die grote verbondenheid met alle leven om je heen. Zon is het licht waaruit we tevoorschijn komen en waarnaar we allemaal terugkeren. Elk Zon Wavespell biedt ons een kansom vanuit een Kosmisch Bewustzijn en Universeel Vuur in het leven te gaan staan. We mogen ons weer herinneren dat we allemaal kinderen zijn van het licht!


hemelwandelaar-wavespellhemelwandelaarRode Hemelwandelaar Wavespell

Waarom binnen je comfortzone blijven als daarbuiten veel meer te beleven valt? Hemelwandelaar gaat over  moed hebben om over de grenzen van het vertrouwde te gaan. Om de dingen anders te gaan zien, om ruimte te nemen. Over ‘waakzaamheid’ als sjamanistische kracht  in plaats uit angst en controle. Over jezelf in zo’n staat brengen dat je de boodschap kunt ontvangen en doorgeven…. en nog veel meer…..

want LEVEN is het meervoud van LEF!


wereldoverbr

e-cursus_wereldoverbrugger_klWitte Wereldoverbrugger Wavespell

Loslaten… het klinkt zo eenvoudig.. en toch. Hoe doe je dat? Of nog zo één… ‘Vergeven’….
Of de dood… hoe kun je daar ooit  vrienden mee worden? Het zijn de thema’s van deze 13 dagen… Daar valt dus wel een les te leren… Wereldoverbrugger leert ons over de cycli van het leven en de acceptatie van verandering.  Waar zit jouw verzet? Wat wil jij niet loslaten?


stormBlauwe Storm Wavespell

storm-wavespell_kl

Het is zomer en niets lijkt te maken te hebben met de Storm.  Maar voel eens goed: waar zit jouw stormkracht?  Storm is je innerlijke energiemaker, de katalysator. Het is een onuitputtelijke bron van energie. Voel je je futloos? Dan zit er een blokkade hier. Durf en mag jij boos zijn? Is woede geaccepteerd?
Storm kan blokkades opheffen. Storm raast, maar altijd met het doel te reinigen. Durf jij het aan?


menswavespell_klGele Mens Wavespell

Vrije Wil, Keuzes maken, Verantwoordelijkheid en Wijsheid. Dat is de samenvatting van het Mens-zijn. Of gaat het over Mens worden? Weet dat alles een keuze is. Hoe jij je verleden ziet, of hoe je de gebeurtenissen in je leven ervaart, het is jouw interpretatie ervan! Jij maakt de keuze; word je slachtoffer of meester van jouw leven?


color-kundalinislangRode Slang Wavespell

Wil jij meer sensualiteit, innerlijk weten, geneeskracht, magie, kracht, souplesse, helder weten, veerkracht, fitheid, levenskracht, transformatiekracht, genezing van lichaam en trauma?  De Rode Slang is niet zomaar een Wavespell. Het zit vol GAP’s ( de mysterieuze zwarte vakjes) Het is het eerste wavespell in het kasteel van transformatie. Slang is de kundalini, de oerkracht die door je lichaam stroomt. Het is je instinct; overleven door eten, voortplanten, vluchten vechten, aanvallen, slapen.


spiegelspiegel_cursusklein220Witte Spiegel Wavespell

 

13 bijzondere dagen, waarvan 10 in de middenkolom- de kolom van profetie. Het is de tijd die centered is in het hier-en-nu en daardoor Oh zo lastig voor ons hoofd volplannen en gedachten. Spiegel is de waarheid achter de spiegel. Als je bereid bent echt eerlijk naar jezelf te kijken, dan is dit wavespell iets voor jou. Spiegel zal illusies doorzien en aan de kant schuiven. Spiegel is ook en mes dat dient om oude banden door te snijden. Wat hoort niet meer bij?


aapblauwe_aap_klBlauwe Aap Wavespell

Wil jij meer humor, spontaniteit, levenskracht,  in het Nu-zijn, geaard, vrij, zelfstandig, al-één zijn ipv alleen, verbondenheid voelen, echtheid, samenzijn, je innerlijk kind leren koesteren en voeden? Zou je ten volle JA tegen het leven willen zeggen? Dan is deze online cursus helemaal voor jou! De Blauwe Aap zit in het midden van de Tzolkin Kalender. Het is het zegel dat het nauwst verbonden is met Hunab K’u – de schepper volgens de Maya’s.  Het is daarmee het meest ‘heilig’ van alle zegels. Midden in de kalender en in de middenkolom -de 7 de ofwel de mystieke kolom. Het is de tijd die centered is in het hier-en-nu en daardoor Oh zo lastig voor ons hoofd volplannen en gedachten.  De Blauwe Aap zal je helpen.


zaadgeelzaad_klGeel Zaad Wavespell

Het zaad is de verzamelplek van alle talenten en vermogens. Wat is er nodig om het zaad te laten ontkiemen? Deze dagen kan je creativiteit en seksualiteit blokkeren. Vraag je af of je eigen oordeel je in de weg zit, waardoor je je niet ten volle kunt te ontplooien. Ideeën als ‘dat kan ik toch niet’, ‘zweten is vies’ of ‘ik word toch nooit de beste’ werken remmend op de ontkieming van het zaad. Geef het niet op, ga niet bij de pakken neerzitten want Zaad wil ontkiemen!
Wil jij volmondig JA zeggen tegen het leven?aardeRode Aarde Wavespellrode-aarde-wavespell_kl


Rode Aarde  is het pad dat je loopt – je levenspad. Laat jij je pad bepalen of maak je hem zelf? Volg je de gebaande paden, of maak je de weg vrij? Rode Aarde gaat ook over ‘aarden’. Je leert aarden en ik leg uit waarom het voor ons Nederlanders zo lastig is om te aarden. Maar Rode Aarde gaat ook over luisteren: Stil worden en de energie van de wereld horen. En over volgen.. want volgen komt voort uit luisteren met wijsheid – volgen is afgestemd bewegen vanuit een richting, een visie. Wie kan volgen, kan anderen voorgaan en zo de leider worden. een echte leider!
Wie wil weten wat hij hier op aarde komt doen, volgt dit wavespell!


honde-cursus-hondklWitte Hond Wavespell

Vind je relaties moeilijk? Heb jij nog iets uit te zoeken op het gebied van aangaan en onderhouden van relaties?of beëindigen. Heb je moeite je grenzen te zetten, houden en je tanden te laten zien? Worstel je met eigen liefde; trouw aan de ander voor laat gaan aan trouw aan zichzelf. Zou je willen leren om je hart meer te openen ? Meer compassie hebben? Meer in je eigen autoriteit staan en niet langer onderdanig gedrag gaan vertonen? Niet emotioneel over te lopen of dicht te klappen als het gaat over liefde of relaties? Dan is het Witte Hond Wavespell interessant voor jou.


nachte-cursus-nacht2017_klBlauwe Nacht Wavespell

Kom mee de duistere geheimzinnige grot in en ontvang de schatten die daar op je wachten. NACHT is de plek van het mysterie en onderbewustzijn. Nacht  geeft je dromen en stilte. In het rijk der dromen is er nooit sprake van tekorten. Alles is er in overvloed. Heb jij moeite om echt te geloven in overvloed? Zou je meer overvloed willen aantrekken in je leven?  Heb je angsten waar je van af wilt? Heb je het gevoel dat het geheim van jouw leven zich nog moet ontvouwen?  Doe mee … het magisch duister van de Blauwe Nacht zal je verrassen…..


krijger

Gele Krijger Wavespell

De Gele Krijger toont ons moed, geeft energie, is strijdbaar, vecht voor zijn/haar waarheid, weet in zijn kracht te gaan staan. De Gele Krijger zoekt de waarheid tussen de woorden, achter de zichtbare sluiers. De Gele Krijger stelt vragen die anderen niet durven stellen. Hij tilt stenen op zonder te weten wat eronder zit. Hij werkt samen doch vertrouwt alleen zichzelf. De Gele Krijger brengt een spiritueel krijgerschap die van dagelijks leven een magische heldentocht maakt. Jij bent niet meer een simpele burger maar een sjamaan die zelf het roer in handen heeft en deuren kan openen die normaal gesloten blijven.


maan

rodemaan_klRode Maan Wavespell

Beleef de kerstdagen in dit zachte vloeiende, en soms ook emotionele wavespell. Rode Maan is je gevoel, je verbinding met het goddelijke… Het staat voor Universeel  Water: je tranen, je zweet, je bloed, je speeksel…
Wat is dit gevoel eigenlijk? Waar zetelt ons gevoel?


windwindwave_klWitte Wind Wavespell

“Niemand die hem ziet, maar de bomen buigen zich als de Wind hen passeert.”
Wind is de adem van de geest die je leven en inspiratie inblaast… Wind is magisch. Wind ontstaat ergens, maar je kent hem nooit vangen en opsluiten. Wind beweegt en laat dat je meebewegen. Of zwoegen er tegenin…. Waai je mee?


adelaar

e-cursus_adelaar_klBlauwe Adelaar Wavespell

Het één na laatste wavespell van de 260 dagen. Blauwe Adelaar staat voor onze neo-cortex, het bewuste denken, geheugen (verleden) , plannen (toekomst) en overzien, Visie creëren… Maar wat hebben we aan visie als het niet wordt ingezet voor het Groter Geheel? Adelaar herinnert! Je herinnert WIE je bent, waarvoor je gekomen bent, waar je vandaan komt… Schrijf je in


stere-cursus-ster2017_klGele Ster Wavespell
 8 – 20 okt ’23

Het is het laatste zegel van de tzolkin. Waarom? Ons lichaam is voor 91% gevormd in het binnenste van sterren, de resterende 9% is nog ouder en dateert van de oerknal, waarmee 13,7 miljard jaar geleden het heelal ontstond.  Wat doet dat met ons? Ster schijnt krachtig, maar is alleen zichtbaar in het duister? Hoe gebruik je jouw duister om je licht te laten stralen?


Tja, waarom zou je meedoen?

Luister maar eens naar de reacties van de deelnemers aan het Rode Slang Wavespell:

“Thuiskomen…… dank je wel Nicole. Het is pas de derde dag en eindelijk na vele jaren voel ik NU de volledige verbinding en verzoening met de IK BEN.”

Ik heb vandaag een super mooi inzicht gekregen. […] Dit inzicht voor mij echt life-changing. Bedankt voor de mooie e-cursus!

Kippenvel en tranen alom […]. Poeh, dit raakt mij en voelt zo herkenbaar….. Wauw……

Prachtig je puurheid, zuiverheid en je passie. Ik ben diep geraakt, tranen niet te stoppen.
Ik ben later ingestroomd, het was zo’n duidelijk gevoel om dit te doen. Je belicht het maya wavespel vanuit een ander perspectief en dit is zo kloppend voor mij. Dank je wel dat je deze e-cursus gestart bent.

Magnificent, dit is het woord wat in me opkomt. En een diepe dankbaarheid en ontroering. Wat geweldig dat je ons hier zo in meeneemt Nicole. Dank je wel XXX

Prachtig al je weten … je bevlogenheid … je geraaktheid ….
dank je wel

…… ik zou nog uren naar je kunnen luisteren. Wat een gedragen kennis heb je toch: eigen-wijs-heid.

Fijn Nicole, dat ik/wij dit nu samen onder jouw leiding doen. Deze stappen worden nu verfrist met beweging en wijsheid. Ik kijk ieder dag uit naar je lessen. En geef iedere dag vorm met wat ik leer. Vooral door het te blijven doen……..met deze energie. Je bent een wijze vrouw, maar bovenal: je wilt het met ons delen.

Lieve Nicole, 2 dagen lang heb ik intens gehuild. Er is veel schoongeweend en losgelaten.
Dank je wel voor alle wijsheid die je met ons deelt.

Bedankt voor alle mooie wijsheid die je meegeeft, de oefeningen zijn helend en maken wat los.

Je bent een oer-moeder die haar ‘kinderen’ voedt met wijsheid.

6 Reacties op Online Wavespells cursus