ZonAHAU: ahauw – Gele Zon

Bezit de rijpende kracht van het Gele Zuiden

Ik ben AHAU; ZON; ik ben je toegewijde en christusbewustzijn.
Ik breng je onvoorwaardelijke liefde en eenheid

Ahau leeft via de geest (spirit) en handelt vanuit een universeel bewustzijn. Het is de verlichting en het universele vuur. In het Maya betekent Ahau naast “zon” (zonlicht) ook “zonneheer” (hij die verlicht is). Ahau is zelfvoorzienend, wat wil zeggen dat het vanuit zichzelf ontdekt wat hij nodig heeft. Ahau is liefhebbend, toegewijd, artistiek, dromerig en romantisch. Ahau kan sociaal onhandig zijn, maar heeft het goed met iedereen voor. Ahau kan – vanuit zijn idealistische geaardheid – koppig en compromisloos zijn. Ahau’s uitdaging is leren omgaan met teleurstellingen, ontstaan als gevolg van onrealistische verwachtingen. Ahau heelt door te leren het leven simpel te houden.

Chakra: kruinchakra – ontvangen
Planeet: Pluto
Aarde familie: streep familie = Polaire familie
Stam: vuur stam (Zon, Draak, Wind, Nacht, Zaad)
Tijdcel: 5 – Matrix – zelf reguleren (Aarde, Spiegel, Storm, Zon)

Bovenstaande zegels aan de linkerkant zijn handgetekend door Aurora. Beschrijvende Zegel tekst Aluna Joy Yaxk’in. – vertaling: Peter Toonen. Affirmaties (Ik ben…) : Rita van Vliet

Zon Wavespell - Mayatzolkin.comGele Zon Wavespell
kin 40 t/m 52

Onvoorwaardelijke liefde
Universeel Vuur, Leven in liefde, Verlichting

Zegel Zon: Zon is het Christus of Boeddha bewustzijn, onvoorwaardelijk naar alles wat leeft. Je weet dat je bent, dat alles is en je voelt die grote verbondenheid met alle leven om je heen. Zon is het licht waaruit we tevoorschijn komen en waarnaar we allemaal terugkeren.

Zon Wavespell: Zon staat voor het universele vuur dat alle het leven verlicht en verwarmt. Wees als de zon en straal jouw liefde de wereld in, onvoorwaardelijk. Vraag jezelf hoe onvoorwaardelijk jouw daden zijn. Wat zijn de achterliggende motieven of verwachtingen? Als deze niet helemaal zuiver zijn zou je in deze Wavespell wel eens teleurgesteld kunnen worden. Als deze dagen idealistische denkbeelden de realiteit in de schaduw zetten, draai het licht dan wat bij zodat het alles beschijnt. Dit Zonnezegel staat ook bekend als bloem of gezicht. Let op hoe zich dit aandient deze dagen.

© tekst en beeld Nicole E. Zonderhuis, Mayatzolkin.com

Lees ook:
Gele Zon Wavespell: 21 dec 2013 is een kans

3 Reacties op Zon