Wind

Deel hier je ervaringen met Wind mensen, Wind dagen en Wind WavespellsIK: iek – Witte Wind
Bezit de verfijnende kracht van het Witte Noorden

Ik ben IK; WIND; ik ben je levensadem en geest 
Ik inspireer je je eigen waarheid en werkelijkheid te creëren

Kernwoorden: Adem, Communiceren, Spirit

IK leeft via zijn instincten in de fysieke wereld. Het omschrijft zichzelf via het lichaam, maar is ook zeer verbonden met de adem van de geest. Het leeft in individueel bewustzijn. IK is een goede communicator, informatieverstrekker en verfijnt en zet informatie om in een meer bruikbare vorm. IK is een communicatieve en mentale zon. IK is behendig, slim en heeft vele gezichten. Het kan behoorlijk idealistisch zijn en zelfs romantisch. IK wordt uitgedaagd door angsten over verantwoordelijkheid, toewijding, gemaakte afspraken en besluitvaardigheid. Het zal oplossingen vinden door een scholing te volgen.

Chakra: hartchakra – overbrengen
Planeet: Uranus
Aarde familie: 2-punts familie = Kern familie
Stam: vuur stam (Zon, Draak, Wind, Nacht, Zaad)
Tijdcel: 1 – inbreng – informeren (Draak, Wind, Nacht, Zaad)

Onderstaande zegels aan de linkerkant zijn handgetekend door Aurora. Beschrijvende Zegel tekst Aluna Joy Yaxk’in. – vertaling: Peter Toonen. Affirmaties (Ik ben…) : Rita van Vliet

Witte Wind Wavespell
kin 222 t/m 234

Communiceren van Gemeenschappelijk belang
Adem, Communiceren, Spirit

Zegel Wind: Wind is de Grote Geest die je leven inblaast met zijn adem. Hij is het die je ziel voedt en je inspireert je eigen waarheid te spreken. Wind gaat over communicatie, inspiratie, flexibiliteit en veranderingen.

Wind Wavespell: Deze 13 dagen ligt er miscommunicatie op de loer en dient communicatie dus extra aandacht te krijgen. Probeer helder en integer te spreken.
Ademhaling: Wind staat ook voor je adem. Je kunt je bewust worden van je ademhaling. Wat adem je in? In welk ritme? Offer je adem als geschenk aan Grote Geest/Hunab K’u, dan zullen de woorden die je spreekt meevloeien in deze stroom. Toen God de mens schiep, blies hij hem leven in met zijn eigen adem. Adem deze Spirit in en inspiratie zal je ten deel vallen.

5 Reacties op Wind