Tovenaar

Deel hier je Tovenaar ervaringen;  op de Tovenaardagen, de Tovenaars en het Tovenaar Wavespell:IX: iesj – Witte Tovenaar

Bezit de verfijnende kracht van het Witte Noorden

Ik ben IX; TOVENAAR;
ik ben je weten vanuit je hart….je sjamaan…

Ik breng je in overeenstemming met de goddelijke wil

IX worstelt binnen het terrein van de emoties en kan paranormaal begaafd zijn. IX is de energie van betovering, tijdloosheid en receptiviteit. IX verfijnt de informatie van de geest (spirit) door het naar buiten te brengen in een bruikbare vorm. Het heeft een mondiaal bewustzijn. IX kan geheimzinnig, gevoelig en intelligent zijn. Het houdt zich bezig met religie en spiritualiteit. IX kent de allesomvattendheid van de tijd/ruimte en de tijdloosheid, maar wat is zijn eigen plek? Het vraagstuk voor IX is het onderhouden van en omgaan met ingewikkelde menselijke relaties.

Chakra: basischakra – geleiden
Planeet: Asterioïden Gordel
Aarde familie: 4-punts familie = Poort familie
Stam: waarheid stam (Hond, Aap, Mens, Hemelwandelaar, Tovenaar)
Tijdcel: 4 – Uitbreng – tot uitdrukking brengen (Hemelwandelaar , Tovenaar, Adelaar, Krijger)

Bovenstaande zegels aan de linkerkant zijn handgetekend door Aurora. Beschrijvende Zegel tekst Aluna Joy Yaxk’in. – vertaling: Peter Toonen. Affirmaties (Ik ben…) : Rita van Vliet

Tovenaar WavspellWitte Tovenaar Wavespell
Het ontvangen / tijd niet weten
Ontvankelijkheid, Betoveren, Tijdloosheid

Zegel Tovenaar: De Tovenaar is je innerlijk sjamaan die kan reizen zonder zich te verplaatsen. Wie je nu bent en waar je nu bent is alles wat je altijd gewenst hebt. Dit moment bevat de sleutel naar realisatie van je dromen. Ontvang wat er nu is.

Wavespell: Misschien merkte je al in de Draak Wavespell hoe moeilijk het is om liefde werkelijk te ontvangen. Deze Wavespell dient om achterover te leunen en te zien wat voor goeds zich aandient. Voel hoe moeilijk het is om niet in de actie te komen. Als zich iets aandient, durf het dan te ontvangen en laat je betoveren. Als er deze dagen vragen opkomen, ga te rade bij je hart, want daar liggen alle antwoorden. Verleden en toekomst komen in je hart samen. Houd wel beide voeten op de grond om niet door de tijdloosheid geabsorbeerd te worden, je zou wat momenten kunnen ‘kwijtraken’. Tijd is rekbaar in de Tovenaar Wavespell: Uren kunnen voorbij vliegen of juist traag passeren.

© tekst en beeld Nicole E. Zonderhuis, Mayatzolkin.com

Meer over de Tovenaar:
Lezersvraag over de Tovenaar

Tovenaar Wavespell als antipode Wavespell van het Zaad Wavespell
Paus Franciscus I  in Tovenaar Wavespell – wat zegt de kalender over hem.

10 Reacties op Tovenaar