Tovenaar

Deel hier je Tovenaar ervaringen;  op de Tovenaardagen, de Tovenaars en het Tovenaar Wavespell:IX: iesj – Witte Tovenaar

Bezit de verfijnende kracht van het Witte Noorden

Ik ben IX; TOVENAAR;
ik ben je weten vanuit je hart….je sjamaan…

Ik breng je in overeenstemming met de goddelijke wil

IX worstelt binnen het terrein van de emoties en kan paranormaal begaafd zijn. IX is de energie van betovering, tijdloosheid en receptiviteit. IX verfijnt de informatie van de geest (spirit) door het naar buiten te brengen in een bruikbare vorm. Het heeft een mondiaal bewustzijn. IX kan geheimzinnig, gevoelig en intelligent zijn. Het houdt zich bezig met religie en spiritualiteit. IX kent de allesomvattendheid van de tijd/ruimte en de tijdloosheid, maar wat is zijn eigen plek? Het vraagstuk voor IX is het onderhouden van en omgaan met ingewikkelde menselijke relaties.

Chakra: basischakra – geleiden
Planeet: Asterioïden Gordel
Aarde familie: 4-punts familie = Poort familie
Stam: waarheid stam (Hond, Aap, Mens, Hemelwandelaar, Tovenaar)
Tijdcel: 4 – Uitbreng – tot uitdrukking brengen (Hemelwandelaar , Tovenaar, Adelaar, Krijger)

Bovenstaande zegels aan de linkerkant zijn handgetekend door Aurora. Beschrijvende Zegel tekst Aluna Joy Yaxk’in. – vertaling: Peter Toonen. Affirmaties (Ik ben…) : Rita van Vliet

Tovenaar WavspellWitte Tovenaar Wavespell
Het ontvangen / tijd niet weten
Ontvankelijkheid, Betoveren, Tijdloosheid

Zegel Tovenaar: De Tovenaar is je innerlijk sjamaan die kan reizen zonder zich te verplaatsen. Wie je nu bent en waar je nu bent is alles wat je altijd gewenst hebt. Dit moment bevat de sleutel naar realisatie van je dromen. Ontvang wat er nu is.

Wavespell: Misschien merkte je al in de Draak Wavespell hoe moeilijk het is om liefde werkelijk te ontvangen. Deze Wavespell dient om achterover te leunen en te zien wat voor goeds zich aandient. Voel hoe moeilijk het is om niet in de actie te komen. Als zich iets aandient, durf het dan te ontvangen en laat je betoveren. Als er deze dagen vragen opkomen, ga te rade bij je hart, want daar liggen alle antwoorden. Verleden en toekomst komen in je hart samen. Houd wel beide voeten op de grond om niet door de tijdloosheid geabsorbeerd te worden, je zou wat momenten kunnen ‘kwijtraken’. Tijd is rekbaar in de Tovenaar Wavespell: Uren kunnen voorbij vliegen of juist traag passeren.

© tekst en beeld Nicole E. Zonderhuis, Mayatzolkin.com

Meer over de Tovenaar:
Lezersvraag over de Tovenaar

Tovenaar Wavespell als antipode Wavespell van het Zaad Wavespell
Paus Franciscus I  in Tovenaar Wavespell – wat zegt de kalender over hem.

10 reacties op Tovenaar

 1. Annemarie schreef:

  Ik ben zelf een witte tovenaar, en wist eigenlijk niet dat gisteren “mijn dag” was.
  Het leuke is wel dat ik gisteren heb gehoord dat mijn zielemaatje definitief naar Nederland
  komt, voor vakantie. Deze week gaat ie zijn ticket boeken.

  Dat uren kunnen voorbij vliegen is inderdaad iets wat ik regelmatig ervaar.

  • Anne schreef:

   Alle dagen zijn mijn dag – het is gebundelde tijd samengesteld uit verleden, heden en toekomst. Niets is wat het lijkt te zijn. als kind was ik al bewust tovenaar en leefde daarnaast in mijn eigen mooie wereld waar liefde en plezier de boventoon had.

 2. joann schreef:

  Beste….
  Is het mogelijk deze IX: iesj – Witte Tovenaar pagina in het engels te ontvangen?

  Heel erg bedankt…
  warme groet Joann

 3. sparkel trudie schreef:

  Dank je wel ,,ik merk in gesprekken dat die moeder erg aanwezig is en het ik goed wat jij zegt. de oermoeder in jezelf!!
  ik ga hier een ceremonie op doen…zo belangrijk voor de meeste mensen. ken je poppen van moeders slachtoffer, kijk bij mum victims…doei
  sparkel

 4. fleur schreef:

  Wat een mooi gedicht deze keer bij de nieuwsbrief. Ik ging te snel in mijn relatie en moest opeens aan dat gedicht denken! Het heeft zeker geholpen!

  dank je wel!

  Laat
  Vertraag.
  Vertraag.
  Vertraag je stap.

  Stap trager dan je hartslag vraagt.

  Verlangzaam.
  Verlangzaam.
  Verlangzaam je verlangen.

  En verdwijn met mate.

  Neem niet je tijd
  En laat de tijd je nemen –
  Laat.

 5. Marion schreef:

  Ik, kin 214 ( tovenaar) heb ontdekt dat ik met mijn man kin 57 geen enkel raakvlak heb in zowel orde, clan, kleur zegel familie en ook niet in mijn bestemmingsorakel komt komt aarde voor. Nu heb ik gelezen dat ik niet voedende relaties moet loslaten om te transformeren. Ik neem aan dat met loslaten ook scheiden wordr bedoeld. Dat is schrikken wij zijn bijna 40 jr gehuwd. Wij zijn nog goede maatjes. Op welke manier kan ik zorgen om onze relatie meer voedend te krijgen ofwel waar liggen er nog raakvlakken, openingen?

  • Marion schreef:

   Wauw na herbesturing staat het antwoord gewoon in jouw boek! Wat een verademing om ondanks dat je als partners en geen aardefamilie van elkaar bent en geen kleur, harmonische/volksclan en wavespell met elkaar deelt en bovendien ook nog eens gids van elkaar bent in het orakel, ik toch uit het boek een aantal raakvlakken heb kunnen filteren waarin wij elkaar goed voeden. Uit mijn zielepad komt nl naar voren dat de kwalteiten van 5 rode aarde mij op een of andere manier mij aansporen als tool om ergens in door te zetten. verder zijn we samen 11 aap en als ik het goed vertaal brengen we dus samen de kwaliteiten van aap op een loslatende manier voor ons samen en voor de buitenwereld naar buiten. Ook lees ik op deze website onder tonen 6, mijn toon voortkomt uit de boventoon (5) van mijn man. Immers uit zijn zelfbekrachtiging (wat voorheen voor mij soms als aarbevingen overkomen) kan ik beter in mijn ritme, toon 6 van innerlijk evenwicht komen. Wat mooi. In jouw boekje staat voorts dat aarde aan aardehealing doet en zijn antipode blauwe hand ook. Is het verschil dat aardehealing meer betekent dat rode aarde probeert ahw goed met de aarde om te gaan (hij tuiniert veel) en dat een blauwe hand en mensen met blauwe hand als occult of als anologe kracht goed zijn in helende massages?

 6. Marion schreef:

  Citaat van hierboven: ” ik ben je weten van je hart” maar ze communiceren vlgs het 13 manen werkboek vanuit het wortelchakra (niet met het hartchakra) met hun energieverwanten storm, maan en zaad. Maar communiceren ze dan met bijv de andere families zoals de kardinaalfamilie? Ik bedoel als ze een open beker/ ontvangende schaal willen zijn door welk chakra komt dan alles binnen bij hen? Bijv vd Bron enkel door het kruinchakra en van de mensen buiten de poortfamilie, door het hartchakra ik zeg maar wat???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *