Privacy Policy en Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Online Cursussen op Course-Flow

Ik respecteer jouw integriteit en je zijn.
Daarbij hoort ook de privacy van persoonsgegevens.
Ik ga zorgvuldig met je gegevens om. Ik doe er niets geks mee en zal ze ook niet verkopen omdat ik dat zelf ook niet wil. Ik heb alleen gegevens die je me zelf hebt gegeven. Ik draag er zorg voor dat de aan mij verstrekte persoonlijke informatie vertrouwelijk en respectvol wordt behandeld en ik zal die informatie uitsluitend verwerken in overeenstemming met toepasselijke wet- en regelgeving, de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) (voorheen Wet op de Privacy).

Je gegevens worden nimmer aan derden verkocht en/of verstrekt.

Door gebruik te maken van deze site, het verkrijgen van toegang tot deze website, alsmede het materiaal en informatie, verklaar je kennis te hebben genomen van onderstaande voorwaarden, deze te begrijpen, daarmee in te stemmen en ga je akkoord met mijn privacy beleid.
Jij bent verantwoordelijk voor keuzes die je maakt op grond van de informatie op deze website alsmede voor het gebruik van die informatie. Je kan aan de informatie op de website geen rechten ontlenen. Deze website dient ter algemene informatievoorziening en kan, zonder voorafgaande toestemming of aankondiging, gewijzigd worden.

Wat doe ik met jouw gegevens?

Ik geef niemand gegevens door en gebruik het alleen waarvoor jij hebt aangegeven dat ze gebruikt mogen worden.
Dat is:

Website
Als je mijn website bezoekt, gebeurt dit anoniem. Met deze gegevens kan ik je niet identificeren.  Als je reageert op een forum of antwoordveld op de website kan ik je wel traceren, om je een antwoord te kunnen geven. Echter dat kan ik alleen als beheerder van de website. Anderen kunnen niet bij deze gegevens.

Wavemail
Naam- en email-gegevens gebruik ik om je op de hoogte te houden van de Tzolkin energie, nieuwe agenda en activiteiten.
Er bevindt zich altijd een link onderaan iedere mailing om je uit te schrijven.
Ik gebruik Enormail om deze emails te sturen. Enormail heeft de volgende maatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beveiligen:

  • Beveiligingssoftware, zoals een virusscanner en firewall.
  • TLS (voorheen SSL) Wij versturen jouw gegevens via een beveiligde internetverbinding. Dit kun je zien aan de adresbalk ‘https’ en het hangslotje in de adresbalk.
  • DKIM, SPF en DMARC zijn drie internetstandaarden die wij gebruiken om te voorkomen dat jij uit onze naam e-mails ontvangt die virussen bevatten, spam zijn of bedoeld zijn om persoonlijke (inlog)gegevens te bemachtigen.


Bestelling
Je adresgegevens (naam, achternaam, straat, postcode en woonplaats) gebruik ik om de bestelling bij jou aan te laten komen. Deze gegevens bewaar ik net zo lang als ik wettelijk verplicht ben om te doen. Ik bewaar geen rekeningnummers.

Aanmelding bij workshops/cursussen 
Om jouw een factuur te sturen heb ik je NAW gegevens nodig. Daarnaast heb ik een lijst voor mezelf waar ik je naam en mayazegel bewaar. Dat is prettig voor mij voor als ik je spreek en je mij iets over de kalender vraagt, dan weet ik ‘wie’ je bent en wat je me vraagt. Ik deel dit niet met anderen.
Factuurgegevens bewaar ik net zo lang als ik wettelijk verplicht ben om te doen.

Online cursus
De Privacy Policy van de online cursussen vind je op

Consult
Ik maak geen aantekeningen na afloop van een Maya horoscoop consult.

Video’s
Mijn video’s staan op Youtube en Vimeo. Daar geldt de Privacy Policy van deze bedrijven. Zorg dat je op de hoogte bent van hun Privacy Policy  voor het bekijken van de video’s.
Privacy Policy van Youtube
Privacy Policy van Vimeo:

E-mails
E-mails (zowel interne als externe) die betrekking hebben op de bedrijfsvoering, horen net zo goed bij je administratiesen bewaar ik net zo lang als ik wettelijk verplicht ben om te doen.


Intellectueel eigendom

Creativiteit wordt bij de Nederlandse wet beschermd in copyright.
Alles wat ik opschrijf, teken, bedenk en wat een voortkomt uit mijn brein is van mij.
Dat is fijn. Want dat geldt voor iedereen.
Er is heel veel tijd en energie gaan zitten in het opschrijven, nalezen, en produceren van onze boeken, beelden en teksten. De inhoud van deze website, waaronder onder meer begrepen teksten, foto’s, illustraties, grafisch materiaal, (handels)namen en logo’s zijn beschermd door het auteursrecht, merkenrecht en/of enig ander intellectueel eigendomsrecht.

LEUK: als ik mijn tekst teruglees als een duidelijk citaat met bronvermelding met mijn naam en website. En waar ook nog bij staat waarom iemand het op zijn eigen site zet, wat hem inspireert aan het beeld of tekst…

NIET LEUK: als er hele pagina’s klakkeloos worden overgenomen zonder vermelding van bron, link of naam. Vooral als het lijkt alsof iemand zelf deze tekst of beeld gemaakt heeft is dat dus bij de wet verboden.

INTERNET
Wil je tekst of beeld gebruiken? Maak dan een link vanaf jouw pagina, in een nieuw venster zodat de mensen direct weer terug bij jouw zijn. Dat is het mooie van internet.
Of deel het via de ‘share’ knopppen op deze website voor facebook of twitter.

LEUK: me eerst vragen of het mag en vragen hoe je dat op een goede manier doet.
info@mayatzolkin.com 

Alles is energie, dus realiseer je je het volgende:

wat je uitzendt zul je terugkrijgen
het is de tijd van het licht, en alles komt aan het licht

–  EER DE BRON – eer Hunab K’u  –
– wees integer –
– met zuivere intentie –
toon je respect aan creativiteit en werk van anderen

Nicole E. Zonderhuis

Houd ik me aan copyright?

Het is mijn intentie om zuiver te zijn in het eren van de bron. Ik check mijn bronnen zo goed mogelijk om te kijken waar de oorspronkelijke bron ligt, want dat wil met internet nogal eens verwateren. En omdat er op de tekst van José Argüelles copyright zit, en op dat van bv Peter Toonen, ben ik zelf ooit gaan schrijven in mijn eigen woorden. En dat leverde me weer de ervaring op waar ik nu de vruchten van pluk.
Maar ook op gedachtengoed ligt copyright: We hebben van José/Foundation for the Law of Time de toestemming gekregen hem te helpen dit gedachtengoed te verspreiden op de manier zoals we dat doen.
Bij het drukken van een boek ligt dat nog na’drukkelijker’; je neemt de verantwoordelijkheid voor je tekst door je copyright daar neer te zetten. Dat was best spannend.  Realiseer je dit als je een tekst gebruikt op je website.
Uiteraard ben ik zelf ook wel eens de fout in gegaan en zet ook wel eens in luiheid een plaatje op de blog zonder verder te zoeken naar de maker of bron. Of een plaatje met onduidelijke bron en dan is bronvermelding heel lastig.

Zeg het ons
We doen ons best en worden steeds zuiverder ;-) Heb je toch het idee dat er een tekst of beeld staat dan niet goed van ons is, of niet met juiste bron staat – meld het ons dan. Dan kunnen we het wijzigen. info@mayatzolkin.com 

Reacties zijn gesloten.