Hand

Deel hier je ervaringen met de Blauwe Hand; Hand dagen, Hand mensen of Hand Wavespell:


MANIK: manieek – Blauwe Hand

Bezit de transformerende kracht van het Blauwe Westen

Ik ben MANIK; Hand; ik ben je artistieke en helende vaardighedenIk geef je schoonheid en volbrenging

Manik leeft in het gebied van de rede en de mentale activiteit. Het is de zon die zich informatie herinnert en omzet naar een meer toegankelijke vorm. Het leeft in gemeenschapsbewustzijn. Manik is een vreedzame, edelmoedige zon die vaardigheden toont in gezamenlijke ondernemingen. Het kan kunstzinnig en inspirerend zijn. Zijn kracht is zijn vermogen om zichzelf en daarmee ook anderen te healen en te vervolmaken. Manik kan nomadisch zijn en behoorlijk individualistisch, maar toch behoefte hebben aan gezelschap. Zijn uitdagingen hebben betrekking op leren omgaan met de tegenstrijdige behoeften tussen persoonlijke vrijheid en de zekerheid in een relatie. Het doet er goed aan om te leren zich op zijn gemak te voelen met zijn eigen individualiteit.

Chakra: hartchakra – overbrengen
Planeet: Aarde
Aarde familie: 2-punts familie = Kern familie
Stam: bloed stam (Slang, Wereldoverbrugger, Hand, Ster, Maan)
Tijdcel: 2 – Opslag – herinneren (Slang, Wereldoverbrugger, Hand, Ster)

Bovenstaande zegels aan de linkerkant zijn handgetekend door Aurora. Beschrijvende Zegel tekst Aluna Joy Yaxk’in. – vertaling: Peter Toonen. Affirmaties (Ik ben…) : Rita van Vliet

Blauwe Hand Wavespell
kin 27 t/m 39

Willen be’grijpen’/ kosmische healing
Volbrenging, Begrijpen, Heelwording

Zegel Hand: Hand is de kracht van het aanraken, van het aanpakken en omvatten om een idee te krijgen van de vorm en materiaal, vandaaruit komt het begrijpen. Hand staat voor handelen, iets vervaardigen, helpen en het helpen helen.

Hand Wavespell: ‘Weten’ is één van de kernwoorden die bij de Hand horen. De Hand ‘weet’ omdat hij nieuwsgierig is en er niet tegen kan om geen controle te hebben. De hand wil letterlijk be‘grijpen’. Deze Wavespell zul je daarin uitgedaagd worden. Misschien is er meer dan je kunt of hoeft te begrijpen, of openbaart zich nu de juiste kennis of leraar. Het is nu tijd om letterlijk aandacht aan je handen te schenken, verzorg ze goed en laat ze doen wat ze fijn vinden. Steek de handen uit de mouwen. Willen jouw handen kleien, tekenen, schrijven of masseren? Juist creatieve processen die via je handen tot stand komen, kunnen heling of heelwording brengen. Geef niet te snel op want het gaat om volbrenging. Iets onaangeraakt laten liggen maakt niet gelukkig. Aanpakken echter wel.

© tekst en beeld Nicole E. Zonderhuis, Mayatzolkin.com

Blogs over het Hand Wavespell voor meer inzichten:

Hand Wavespell en hand-tastelijk, voelen, aanraken, grijpen en begrijpen. Volg de hand, voel en handel.

Hand Wavespell en handvasten, handvest, manifest, verbinden, contracten(samenbinden)


2 Reacties op Hand