HemelwandelaarBEN: ben – Rode Hemelwandelaar

Bezit de initiërende kracht van Het Rode Oosten

Ik ben BEN; HEMELWANDELAAR;
ik ben je boodschapper van het licht

Ik breng je het vermogen om door tijd en ruimte te reizen

Kernwoorden: Ruimte, Onderzoeken, Waakzaamheid

Ben leeft via zijn emoties en kan paranormaal zijn. Ben initieert en geeft geboorte aan ideeën en intenties, zoals alle zonnen uit het Oosten. Ben is zeer expressief, profetisch en ontvangt wijsheid. Zijn bewustzijn is mondiaal. Ben is populair, talentvol, competent en weet veel. Hij is de goddelijke boodschapper. Het is een voorvechter van principes, een kruisvaarder. Ben houdt er van om uitdagingen aan te gaan, maar wordt eigenlijk altijd uitgedaagd om zijn oordelende aard af te remmen en zijn rigide houding te matigen. Ben kan zijn strijdersgedrag verzachten door een diepe kennis van de menselijke natuur te verwerven en goede sociale vaardigheden te ontwikkelen.

Chakra: plexus solaris – ontvangen
Planeet: Mars
Aarde familie: 3-punts familie = Signaal familie
Stam: waarheid stam (Hond, Aap, Mens, Hemelwandelaar, Tovenaar)
Tijdcel: 4 – Uitbreng – tot uitdrukking brengen (Hemelwandelaar , Tovenaar, Adelaar, Krijger)

© Bovenstaande zegels aan de linkerkant zijn handgetekend door Aurora. Beschrijvende Zegel tekst Aluna Joy Yaxk’in. – vertaling: Peter Toonen. Affirmaties (Ik ben…) : Rita van Vliet

Rode Hemelwandelaar Wavespell
kin 53 t/m 65

Verkennen van de buitenwereld
Waakzaamheid, Onderzoeken, Ruimte

Zegel Hemelwandelaar: Hemelwandelaar gaat over de moed om over de grenzen te reiken van het bekende en het veilige, en de wereld daarbuiten te onderzoeken. Hemelwandelaar is ook het kanaal om boodschappen te ontvangen.

Hemelwandelaar Wavespell: De Hemelwandelaar Wavespell vraagt je goed op te letten. Het zou kunnen dat je voor keuzes komt te staan of juist gaat twijfelen of je op de juiste weg zit. Door open te staan en opmerkzaam te zijn voor wat je aantreft op de gekozen weg, weet je of het klopt. Hemelwandelaar gaat ook over moed, de moed om om te keren als je de verkeerde weg neemt, de moed om jouw waarheid te spreken, de moed om het veilige nest te verlaten en de wereld te onderzoeken. Blijf in beweging, dat is de opdracht van Hemelwandelaar, zowel met situaties als met ideeën. “Wie met beide benen op de grond blijft staan, die komt niet ver.” – Loesje.

© tekst en beeld Nicole E. Zonderhuis, Mayatzolkin.com

12 Reacties op Hemelwandelaar