Hemelwandelaar

Lees alles over de Hemelwandelaar.  En deel hier jouw ervaringen over alle aspecten van de Hemelwandelaar; de Hemelwandelaar dagen, de Hemelwandelaars en het wavespell van de Hemelwandelaar:BEN: ben – Rode Hemelwandelaar

Bezit de initiërende kracht van Het Rode Oosten

Ik ben BEN; HEMELWANDELAAR;
ik ben je boodschapper van het licht

Ik breng je het vermogen om door tijd en ruimte te reizen

Kernwoorden: Ruimte, Onderzoeken, Waakzaamheid

Ben leeft via zijn emoties en kan paranormaal zijn. Ben initieert en geeft geboorte aan ideeën en intenties, zoals alle zonnen uit het Oosten. Ben is zeer expressief, profetisch en ontvangt wijsheid. Zijn bewustzijn is mondiaal. Ben is populair, talentvol, competent en weet veel. Hij is de goddelijke boodschapper. Het is een voorvechter van principes, een kruisvaarder. Ben houdt er van om uitdagingen aan te gaan, maar wordt eigenlijk altijd uitgedaagd om zijn oordelende aard af te remmen en zijn rigide houding te matigen. Ben kan zijn strijdersgedrag verzachten door een diepe kennis van de menselijke natuur te verwerven en goede sociale vaardigheden te ontwikkelen.

Chakra: plexus solaris – ontvangen
Planeet: Mars
Aarde familie: 3-punts familie = Signaal familie
Stam: waarheid stam (Hond, Aap, Mens, Hemelwandelaar, Tovenaar)
Tijdcel: 4 – Uitbreng – tot uitdrukking brengen (Hemelwandelaar , Tovenaar, Adelaar, Krijger)

© Bovenstaande zegels aan de linkerkant zijn handgetekend door Aurora. Beschrijvende Zegel tekst Aluna Joy Yaxk’in. – vertaling: Peter Toonen. Affirmaties (Ik ben…) : Rita van Vliet

Rode Hemelwandelaar Wavespell
kin 53 t/m 65

Verkennen van de buitenwereld
Waakzaamheid, Onderzoeken, Ruimte

Zegel Hemelwandelaar: Hemelwandelaar gaat over de moed om over de grenzen te reiken van het bekende en het veilige, en de wereld daarbuiten te onderzoeken. Hemelwandelaar is ook het kanaal om boodschappen te ontvangen.

Hemelwandelaar Wavespell: De Hemelwandelaar Wavespell vraagt je goed op te letten. Het zou kunnen dat je voor keuzes komt te staan of juist gaat twijfelen of je op de juiste weg zit. Door open te staan en opmerkzaam te zijn voor wat je aantreft op de gekozen weg, weet je of het klopt. Hemelwandelaar gaat ook over moed, de moed om om te keren als je de verkeerde weg neemt, de moed om jouw waarheid te spreken, de moed om het veilige nest te verlaten en de wereld te onderzoeken. Blijf in beweging, dat is de opdracht van Hemelwandelaar, zowel met situaties als met ideeën. “Wie met beide benen op de grond blijft staan, die komt niet ver.” – Loesje.

© tekst en beeld Nicole E. Zonderhuis, Mayatzolkin.com

11 reacties op Hemelwandelaar

 1. lieve schreef:

  soms durf ik zelfs de meest, voor onze cultuur, nieuwe dingen niet zeggen. het s soms moeilijk omdat nieuwe ideetjes niet altijd begrepen worden,
  niewe dingen brengen verandering mee en soms is dat niet welkom
  maar voor mij is het licht, nieuwe ideetjes zijn licht

  • Dirk schreef:

   Dag Lieve,
   Steeds meer kan ik mezelf identificiëren met de tekst hierboven in de hemelwandelaar beschreven. En steeds meer worden mijn ideëen wél aanvaard. Misschien ook iets voor jou om naar uit te kijken.

  • Nicole schreef:

   Ja Dirk en Lieve, wat had ik in het begin een hekel aan het woord waakzaamheid die bij de hemelwandelaar hoort – ik heb het ook wel vertaald als opmerkzaamheid.
   Maar hoe langer ik met de kalender leef, merk ik dat ik- de hemelwandelaar – echt waakzaam is.
   Het is ons talent om de kleinste veranderingen in energie op te merken.
   En dat is mooi.

  • Josina schreef:

   dag Lieve . Het is nu augustus 2019 , ruim 6 jaar later dat ik je tekst lees .
   Mijn eerste reactie was – en ik hoor ze zo graag die nieuwe dingen ze brengen me op nieuwe gedachten . Nog steeds . Wellicht daarom dat ik de mayakalender en de tzolkin nog steeds zo facinerend vind want ze plaats mij in een -voor mij- nieuw begrippen kader !! Heeft mij geholpen het leven anders te beleven. (p.s. ik ben 68 dus het is van alle tijden)
   hartegroet Josina

 2. kaatje schreef:

  Ik ben BEN en ook nog schorpioen en zwijn, ik heb het moeilijk met de eerlijkheid waar ik heilig in geloof maar continue op afgerekend word. Ik neig naar totaal terugtrekken uit deze maatschappij. Weet iemand in Brabant ergens waar ik terecht kan, waar ik veilig ben?

  • tundermaus[maurice Vilier] schreef:

   hmm oke hoi ik ben op moment braband ravestijn fb mauswaus.vilier ps niks moet ma ik zoek ook iets van vaste plek

   • H schreef:

    dat gaat niet lukken met deze houding als je rode hemelwandelaar bent…dan gaat alles over jouw waarheid en of je daar veilig in kunt zijn, jouw oproep heeft niet die energie….

 3. Sonja schreef:

  hallo Kaatje,

  Ik snap wat je bedoelt. Maar veiligheid vindt je in jezelf en zolang je dit hebt kom je de uitdaging van de “afrekening” tegen.
  Blijf bij jezelf en zoek mensen waar je wel eerlijk tegn kunt en mag zijn. Of er in ieder gefal over kunt praten.
  Warme groet Sonja

  • Anett schreef:

   àls dat geen “out of the comfortzone” kan betekenen voor jou, Kaatje.
   Jouw patroon is zeer duidelijk “hoe vind ik mezelf in een wereld die op dit moment voor mij niet veilig voelt”…
   als je dat begrepen bent, zul je nooit meer hervallen !
   Woohoo, àls dat geen mooi doel is 🙂

 4. Marion schreef:

  Inderdaad “de moed” hebben om ” terug te keren ” en in ” beweging blijven om een stap voorwaarts te kunnen maken, dat zeg je goed, Juist dat heb ik ( 6 tovenaar) vandaag op dag 3 (de toon van actie) hemelwandelaar met succes gedaan. Ik heb nl vandaag de moed gevonden om mijn voornemen ( gedaan op dag 1 aap, de toon van doel) om van huisarts te gaan veranderen en om terug te keren naar mijn oude huisarts, in daden omgezet. Ik heb mijn huidige huisarts mijn waarheid tav mijn standpunt tav euthanasie (nl. gaan voor het geschenk van leven) transparant (wavespell aap) duidelijk gemaakt en andere opgebouwde blokkades met hem helder gemaakt.Het is id zo dat inderdaad veel oude ergernissen in de mystieke kolom extra sterk naar boven kwamen borrelen bij mij deze week. En dit moet idd in het blauwe ( transformatie) wavespell van aap eruit..Ik heb nl recent endeldarmkanker gehad en mijn zegel tovenaar zegt dat ik alles wat niet voedend is los moet laten. Lijkt me ook gezond voor je darmen, Vandaag wees het orakel ook uit dat ik 3 cimi (normaal voorstander van de dood, en dus tegengesteld aan mijn standpunt voor het leven, als vriend mee had tijdens het standpunten uitwisselen bij de huisarts. Er kwamen wel wat tranen maar we zijn beiden heel goed uit elkaar gegaan zonder nasmaak. Als je maar dicht bij je gevoel blijft ( tovenaar) en transparant en eerlijk ( wavespell aap) bent en er voor gaat ( hemelwandelaar). Het was al dagen heftig voor mij om deze relatie te beeindigen maar toch blij dat de frustraties eruit zijn! Vanmiddag nog lekker tijd gevonden om nog een flinke afstand te gaan wandelen (toon drie actie) ook om goed los te laten en daarna nog lekker genoten van een fietstocht met mijn man ( wavespell aap). Nu nog morgen de dag van toon vier tovenaar de toon vd vormgeving naar de assistente van de nieuwe huisarts om de boel vorm te gaan geven . “Toevallig” draagt deze dag besef ik nu ook nog mijn zonnezegel dus als ik het goed vertaal is het morgen mijn dag. Alleen waar moet ik nu op letten op het bestemmingsorakel van deze dag of op dat van mij? En is in feite de kwaliteit van de occulte kracht, de kracht die je die dag op je pad als mogelijke tegenwerkende kracht kan ondervinden en waar je tevoren tegen moet ” wapenen” om in de flow te kunnen blijven?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *