Aarde


CABAN: ka ban – Rode Aarde

Bezit de initiërende kracht van Het Rode Oosten

Ik ben CABAN; AARDE; ik ben je gronding en bescherming
Ik breng je aarde-kracht en kristal-healing

Caban leeft in de spirituele (geestelijke) wereld. Het is gecentreerd in universeel bewustzijn. Het initieert en geeft geboorte aan ideeën maar is ook zelfwerkzaam, zonder dat het veel van buiten nodig heeft. Het heeft het vermogen om informatie van de kosmos om te zetten in een meer toegankelijke vorm: aarde en kosmos op één lijn. Het is mentaal, actief, rationaliserend, slim en praktisch. Het is vaak liberaal, progressief en controversieel. Caban heeft onwrikbare overtuigingen, wanneer het eenmaal zijn ideeën heeft geponeerd. Caban’s uitdaging is om het leven volgens een plan in de hand te hebben en meer flexibel en geduldig te zijn.

Chakra: hartchakra – overbrengen
Planeet: Uranus
Aarde familie: 2-punts familie = Kern familie
Stam: hemel stam (Adelaar, Krijger, Aarde, Spiegel, Storm)
Tijdcel: 5 – Matrix – zelf reguleren (Aarde, Spiegel, Storm, Zon)

© Bovenstaande zegels aan de linkerkant zijn handgetekend door Aurora. Beschrijvende Zegel tekst Aluna Joy Yaxk’in. – vertaling: Peter Toonen. Affirmaties (Ik ben…) : Rita van Vliet

Aarde Wavespell
kin 157 t/m 169

Kunnen laten / aarde healing
Vertrouwen, Zich ontplooien, Synchroniciteit

Zegel Aarde: Caban is ‘dat wat beweegt’. Net als de Aarde zelf die altijd maar draait. Net als cycli van de natuur die in beweging zijn. De kracht van Aarde is een liefdevolle leidende kracht die je vraagt in beweging te blijven, los te laten en vertrouwen te hebben in de uitkomst van je wandeling.

Aarde Wavespell: De Aarde draait in een vaste baan om de zon en is niet zomaar van deze baan af te brengen. Dit geldt ook voor de Aarde Wavespell. Je doet wat je moet doen. Het zou kunnen dat je gemakkelijk afgeleid bent van waar je mee bezig was. Er gebeurt ook zoveel tegelijk! Houd je focus en volg je pad. Maar ook koppigheid kan deze 13 dagen in de weg zitten. Je kunt tegen mensen aanlopen die heel overtuigd zijn van hun eigen ideeën en hier koppig aan vast blijven houden. Misschien doe je dat zelf ook wel? Gebruik het absorberend vermogen van Moeder Aarde om deze koppigheid naar toe te laten stromen. De Aarde transformeert je wantrouwen naar vertrouwen en herinnert je aan je pad. Ook kunnen er uit het niets aardbevingen in je leven opduiken die grote verschuivingen veroorzaken in je werk of privésituatie.

Wil je weten hoe je moet aarden? Klik hier

Leiderschap: Enerzijds is Rode Aarde is een leidende kracht, anderzijds is aarde het vermogen te volgen en vertrouwen te hebben. Onder dit teken zijn veel leiders en politici.
Rode Aarde gaat over je eigen innerlijk leiderschap, het is  jouw kompas om te weten waar je heen gaat, het vertrouwen te hebben dat je ergens heen gaat ook al weet je niet precies waarheen. En het vermogen om te herkennen als je van het pad afraakt, als je je rode ‘aarde’ draad kwijtraakt…

Rode Aarde is je Rode Draad door jet leven heen. Waar kom je vandaan en waar wil je naar toe?

Ik geef jullie 2 oefeningen voor deze 13 dagen:
1) visualiseer waar je naar toe wilt….  hoe wil je dat jouw leven er over 15 jaar uitziet. hoe zie jij jezelf, je werk, de plek waar je woont, met wie…. etc..

2) waar bracht jouw rode draad  je, wat zijn de boeken die je mooi vind, de artikelen die je uitknipt, de spullen die je bewaart…. leg alles eens bijeen en wat valt je op?

© tekst en beeld Nicole E. Zonderhuis, Mayatzolkin.com

7 Reacties op Aarde