Nacht

Deel hier je ervaringen met Nacht dagen, Nacht mensen en Nacht Wavespells:


 

AKBAL: ak’bal – Blauwe Nacht

Bezit de transformerende kracht van het Blauwe Westen
Ik ben Akbal, NACHT; ik ben je plek van het mysterie en onderbewustzijn. Ik geef je dromen en stilte

Akbal leeft via zijn instincten in de fysieke wereld. Het is een ontvanger en informeert andere zonnezegels over zijn ontdekkingen. Het leeft in individueel bewustzijn. Akbal is een krachtig, doch behoudend zonneteken dat logische en organisatorische vaardigheden ten toon spreidt. Het wordt gesymboliseerd door de duistere binnenkant van de tempel en is diepgaand, bedachtzaam, naar binnen gericht en zelfbespiegelend. Via zijn contact met het onderbewustzijn, heeft het de beschikking over psychische en materiële overvloed. Deze zon kent doorzettingsvermogen en kan hard werken. Akbal’s uitdagingen kunnen zijn mentale starheid en zijn problemen me (mede-)delen. Deze zon doet er goed aan om zichzelf een basis van zekerheid te geven voor al zijn bezigheden.

Chakra: plexus solaris (zonnevlecht) – ontvangen
Planeet: Saturnus
Aarde familie: 3-punts familie = Signaal familie
Stam: vuur stam (Zon, Draak, Wind, Nacht, Zaad)
Tijdcel: 1 – inbreng – informeren (Draak, Wind, Nacht, Zaad)

Bovenstaande zegels aan de linkerkant zijn handgetekend door Aurora. Beschrijvende Zegel tekst Aluna Joy Yaxk’in. – vertaling: Peter Toonen. Affirmaties (Ik ben…) : Rita van Vliet


Blauwe Nacht Wavespell
kin 183 t/m 195

Verkennen van de binnenwereld, Intuïtie, Dromen, Overvloed

Zegel Nacht: Nacht is de kracht van de duisternis en het domein van de droom. In het duister schakel je over op andere zintuigen. De zo verkregen informatie zou je wel eens kunnen verrassen. Heb geen angst, wordt stil en ervaar.

Nacht Wavespell

Verkennen van de binnenwereld, Intuïtie: het is een goede tijd om naar binnen te gaan deze 13 dagen. Wat leeft er binnenin? Waar zit jouw licht? Moet het gevoed worden? Geef aandacht aan je intuïtie en vertrouw op wat je intuïtie aangeeft.
Nacht=slapen=dromen:
Je kunt extra moe zijn deze dagen en vroeg naar bed willen. Geef daaraan toe, want het is Droomtijd! Schrijf je dromen op.  Of misschien ga je juist te laat naar bed?
Nacht=huis: Ook huisvestingzaken kunnen aan de orde komen. Geef het aandacht. Dit kan ook het huis in jezelf zijn. Voel je je thuis in en met jezelf?
Nacht=duister=angst: In het rijk der dromen is er nooit sprake van tekorten. Angst voor tekort is het omgekeerde van overvloed. Opruimen en weggooien van overbodige spullen kan ruimte creëren, in je huis en in je geest. Laat je deze dagen niet verleiden om in angst te vervallen. De Wavespell daagt je uit! Heb vertrouwen.

© tekst en beeld Nicole E. Zonderhuis, Mayatzolkin.com

Lees ook:
Mijn ervaring met de angst 27 november 2012
10 Mens – manifestatie van Vrije Wil – 6 dec 2012
11 Hemelwandelaar – surrender with courage – loslaten met moed- 7 dec
13 Adelaar – het ware zien9 dec


13 Reacties op Nacht