Maya Horoscoop

De meeste mensen komen met deze kalender in aanraking omdat iemand hen heeft ‘uitgerekend’. Dan krijgen ze een omschrijving van hun persoonlijkheid die meestal vraagt om meer. Dat is leuk natuurlijk. Het is een  ‘Maya horoscoop’.  

Je maya horoscoop geeft je inzicht in de positieve en schaduwkanten van je persoonlijkheid, inzicht in je talenten en zwakheden, in je innerlijke en spirituele kracht, maar ook in de bestemming van je ziel.

Volgens de Maya is iedereen uniek en heeft een unieke taak op Aarde. En dat staat in de kalender geschreven. Geen mens is meer of minder waard. Samen vormen we de 260 energieën  van de schepping. Ieder van ons kan bijdragen aan de uitbreiding van het mens-zijn op een unieke en bijzondere manier. De schepping vraagt van je om je talent, het geschenk dat jij bent, te leven. Leef je talent en onthul het mythologische archetype dat je al bent!

AANBOD:


kaart_keuze

Kaart met speciale boodschap  € 7
Kaart met handgetekend zegel en korte gechannelde boodschap (stuur me de naam en geboortedatum ) Kies de kaart hier uit.


Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is unnamed.png

Maya Horoscoop    € 15  als pdf 

Jouw Toon en Zegel met korte uitleg + de 4 helpers + het geboortewavespell als pdf per email.
Uiteraard kan dit ook als kado gegeven worden voor een ander.
Stuur me een email met de geboortedatum: info@mayatzolkin.com


Maya Horoscoop    € 20  op papier

Jouw Toon en Zegel met korte uitleg + de 4 helpers + het geboortewavespell
op papier per post incl. uitrekenkaart en stickervel.  Stuur me een email met de geboortedatum naar: info@mayatzolkin.com


Duiding        € 35    meer info

Heb je ook een vraag die je wilt uitgelegd wilt krijgen aan de hand van de 13 Manen Kalender of een uitgebreidere horoscoop? Mail het me: info@mayatzolkin.com
Stuur me een email met de gegevens en je vraag en maak 35 euro over, dan behandel ik je vraag per email.


1-op-1 Consult: Basis horoscoop van 1 uur € 80 
(incl 1/2 uur voorbereiding)

Met mij aan tafel bespreek ik je Maya Horoscoop. Je krijgt inzicht in de positieve en schaduwkanten van je persoonlijkheid, inzicht in je talenten en zwakheden, in je innerlijke en spirituele kracht, maar ook in de bestemming van je ziel.
Ik werk altijd op basis van de 13 Manen Kalender, gecombineerd met sjamanisme,  systematisch werk of healing. Dus soms gebeurt er iets onverwachts moois.


1-op-1 Consult: Relatie legging en/ of duiding van 1 uur     € 80
(incl 1/2 uur voorbereiding)

Waarom kun je niet goed opschieten met de één en wel met de ander? Hoe kom je uit die impasse met die vriendin of levenspartner? Waarom voel ik me niet thuis in mijn familie van herkomst? Hoe kan ik omgaan met mijn baas? Wat heeft zich in het verleden afgespeeld bij mijn vader? Wie was mijn vroeg overleden zusje? Is deze partner mijn tweelingziel?

Vaak geeft de Maya kalender duidelijkheid. Begrijpen wie de ander is en van waaruit hij/zij beweegt kan zo helpen. Je hebt wel hun geboortedatum nodig. Max 12 relaties. (dieren kan ook)


1-op-1 Consult:  van 1,5 – 2 uur       € 120 (Particulieren)   

meer info
(incl 1 uur voorbereiding)

Waarom ben ik hier? Wat kom ik hier doen?
Vragen die iedereen wel eens stelt in zijn leven en waarvan je hoopt dat het gedurende je leven steeds duidelijker wordt.
Het zijn vragen die juist op kruispunten in je leven naar voren komen.
En wat zou het toch fijn zijn als je de Zin van je Zijn zou weten.
Of naar jouw relatie met die ander.
Dit consult combineert de bovenstaande 2 met ruimte voor wat zich aandient.


Ritueel, opstelling, meditatie of healing

Heb je een speciale gebeurtenis waar je bij stil wil staan, dan kun je op basis van de 13 Manen Kalender en gecombineerd met sjamanisme,  systematisch werk of healing daar stil bij staan. Neem contact met me op voor een plan op maat en een prijs. Mail me: info@mayatzolkin.comReacties zijn gesloten.