Onze publicaties

Door de jaren heen hebben we flink wat geproduceerd en gepubliceerd.Eigenlijk ontstond alles uit onze eigen behoefte. We hebben het geluk een uitgever te hebben die onvolwaardelijk in ons gelooft en akkoord gaat met alles wat wij aandragen.

De meeste producten kun je vinden in onze 13 Manen Shop.
Hieronder zetten we alles nog eens op een rij van wat niet meer te koop is in de shop.

13-Moon Diary
Als elke dag een eigen energie heeft, dan wil je die toch zien en daarmee plannen?
Zo ontstond de eerste agenda na de dagzegelstickers om in je agenda te plakken.
De eerste versie liep van januari 2006 t/m juli 2007. Dit maakte de overstap mogelijk van een ‘gewone’ agenda naar deze. Pas het derde jaar ontstond het idee om de cover de kleur te geven van het jaar. Vanaf de 5de versie is ook de tekening een weergave van de jaarenergie.

4agendas


13 Manen zakagenda/pocket planner 2008

Eenmalige zwart/wit uitgave om ook de zakenman aan de 13 manen kalender te brengen. Goed idee, maar iets te vooruitstrevend.


13 Manen Werkboek (nl)
Het eerste werkboek (2006) begon als een Nederlandse uitleg bij de agenda. Maar ik zag het ook als een kans om iets meer uit te breiden over de ‘Maya’ horoscoop; een verdieping. Toen deze aan het herdruk toe was heb ik deze nieuwe uitgave (2010) aangevuld met veel nieuwe informatie en veel eerdere informatie aangevuld met nieuwe inzichten.


13 Manen Snelgids
Vanaf het begin hadden we uitleg van de kalender in de agenda opgenomen.  Tot we in 2010 beseften dat we dit ook in een los gidsje konden doen, die je achter in de agenda kon steken. Dat scheelt drukinkt, gewicht, prijs en afval na gebruik.
En het gaf de mogelijkheid om de uitleg in je eigen taal te lezen. Nu is het negels en Nederlandstalig. We zijn ook bezig geweest met Hongaars en Italiaans. Hiervoor konden we helaas niet genoeg draagvlak krijgen bij de uitgevers aldaar.


Andere publicaties


Andere producten
kaart_keuze

2 Reacties op Onze publicaties