Hond

Deel hier je ervaringen met de Witte Hond; Hond dagen, Hond mensen of Hond Wavespells:


OC: ohk -Witte Hond

Bezit de verfijnende kracht van het Witte Noorden

Ik ben OC; HOND; ik ben je vermogen tot liefhebben en opnieuw te beginnen

Ik breng je loyaliteit en hulpvaardigheid

Oc leeft in de mentale wereld en werkt met de rede. Het heeft een behoorlijk gemeenschapsbewustzijn en is verbonden met de energieën van liefde en het hart. Oc is zeer loyaal naar vrienden en familie. Deze zon verfijnt de informatie van de geest en formuleert deze op een manier die het toegankelijk maakt voor anderen. Oc is coöperatief, consistent, trouw en behulpzaam. Zijn vraagstukken behelzen de uitdaging om emotioneel volwassen te worden en de healing van de relatie met zijn vader en van autoriteitsproblemen. Oplossingen zullen komen wanneer het – als blijk van liefde- leiderschap aanvaardt, wanneer dit nodig is.

Chakra: kruinchakra – ontvangen
Planeet: Mercurius
Aarde familie: streep familie = Polaire familie
Stam: waarheid stam (Hond, Aap, Mens, Hemelwandelaar, Tovenaar)
Tijdcel: 3 – Verwerking – formuleren (Maan, Hond, Aap, Mens)

© Bovenstaande zegels aan de linkerkant zijn handgetekend door Aurora. Beschrijvende Zegel tekst Aluna Joy Yaxk’in. – vertaling: Peter Toonen. Affirmaties (Ik ben…) : Rita van Vliet

Witte Hond Wavespell
kin 170 t/m 182

Eigen liefde
Hart, Liefhebben, Loyaliteit en trouw

Zegel Hond: Hond is de kracht van liefde in al haar schakeringen, om liefde te geven én te ontvangen. Hond staat voor het vermogen om een intieme relatie aan te gaan met een ander; het vormen van een vriendschap, een paar of een gezin.

Hond Wavespell: Hond gaat over trouw en loyaliteit, over leiden en geleid worden. Waardoor laat jij je leiden en is dat wel goed voor je? Weiger je iets te zien om confrontaties te vermijden? Neem de leiding over je eigen leven en wees trouw aan je eigen idealen. Alles binnen relaties dat niet klopt komt dit Wavespell boven. Houd de verbindingen met de liefde in je hart en laat je niet leiden door je angst.
Waar verlang je naar en wat maakt je blij? Trouw zijn aan jezelf vraagt soms om een duidelijk teken naar de ander. Laat je tanden eens zien.
Hond= voeten= volgen: Het Mayawoord voor hond betekent ook voeten. Geef je voeten aandacht voordat je je teen stoot. Misschien heeft ‘voeten’ meer betrekking op ‘volgen’ of ‘met beide benen op de grond staan’.

 

Zie ook: mijn ervaring in dit Wavespell

Trouw aan jezelf – laat jezelf zien!: 15 november 2012
Hond Wavespell – relaties in Gaza : 16 november 2012
8 Aarde – to all my relations :21 november 2012
12 Draak- samenkomst van geboorte: 25 november 2012

 

© tekst en beeld Nicole E. Zonderhuis, Mayatzolkin.com

5 reacties op Hond

 1. Annemiek schreef:

  Precies wat ik moet laten zien. Een duidelijk teken geven aan een ander om trouw te zijn aan mezelf!
  Mooi!

 2. Henny Zerstegen schreef:

  Bedankt Nicole, voor bovenstaande tekst over hond wavespell.
  Ik las het net voor mijn zoon (30) bij mij binnenviel om steun te ontvangen binnen zijn relatiecrisis. Ik kon er zijn voor hem en heb de angst overwonnen, die opkwam toen hij luid bulderend tekeer ging (herinnering uit mijn eigen einde van de relatie met zijn vader). Heb hem aangeboden zijn voeten te masseren om weer tot zichzelf te komen en samen geluncht. Hij was blij dat ik hem de steun had kunnen geven op dit moment die hij nodig had, zei hij me bij het afscheid. Al het bovenstaande heeft me enorm geholpen er gewoon mezelf te zijn.

 3. Frank Rosen schreef:

  Ongelofelijk vind ik dit.
  Ik ben Frank Rosen: Can Caban. Can is ordenen of in het negatieve Chaos.
  Ik heb een halfjaar geleden besloten om het komende jaar alles op te ruimen, echt papiertje voor papiertje te bekijken wat zinvol is om te nog te hebben.
  zowel in mijn ateliers als mijn bureau. Ik werk volkomen intuitief. Jouw bericht geeft me zeer veel steun dank.
  Frank Rosen

 4. Marion schreef:

  In het 13 manenboek blz 86 staat bij hond eigen liefde versus zon onvoorwaardelijke liefde. Moet ik dan hieruit begrijpen dat de liefde van mensen met zegel hond niet onvoorwaardelijk maar egogericht is??? jeejte..hond is toch liefhebben vanuit het hart…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *