Lezersvraag: zelfde kin bij partners (2 Tovenaar)

Vraag
Een vriend van mij en zijn ex zijn allebei Witte Tovenaar toon 2. Zij zit extreem in de schaduwkant, hij probeert er op zijn manier wel uit te komen maar wordt door haar verschrikkelijk door de mangel gehaald. Kun jij misschien iets zeggen over stellen met dezelfde kin en aan welke krachten zij worden blootgesteld?

Antwoord
Als mensen hetzelfde kin nummer hebben is dat een kans van 1:260. Dat is dus geen toeval. Ook bij partners is dat bijzonder. Dan zijn zij aangetrokken door een wederzijdse herkenning. Soms is het zelfs de gids – als wederzijdse vriend die hen bij elkaar heeft gebracht.  De herkening kan zo groot zijn dat er een gevoel is dat men elkaar al kent van vorige levens. Wie zal zeggen wat de waarheid is; komt het door het gelijke kinnummer dat de herkenning groot is? Of zijn het werkelijk tweelingzielen die elkaar hervinden, en dus een gelijk kinnummer hebben?

De ideale match voor een goede relatie zou je denken?
Helaas, meestal niet. Een partner met de analoge kracht, het maatje, of met  hetzelfde zonnezegel geven meestal te weinig prikkel. De zielen zijn te gelijk. Heerlijk voor een tijdje, maar de ziel is teruggekomen om zich te ontwikkelen en die zoekt de wrijving op.

En als je dan allebei zoals in de vraag, allebei Toon 2 hebt, dan ga je elkaar uitdagen. Meer dan een andere Toon zal een Toon 2 om de balans te zoeken disharmonie veroorzaken. Duwen en trekken…zo gezegd. Bewust altijd de andere kant kiezen, ook als ze niet vanuit hun wezen daarachter staan.

En ten tweede – wat gebeurt er als iemand uit balans raakt?
Dan valt hij op de plek van zijn uitdagende kin en/of zijn occulte kin. En omdat dat niet de bedoeling is van de schepping, gedraagt hij/zij zich dan niet als de schoonste kant van dit zonnezegel.
Voor een Tovenaar is dit:
Zaad; schaduwgedrag= ongeduldig, onvolwassen sexueel gedrag, niet openstaan (Tovenaar is de open schaal)
Hand: schaduwgedrag=controle willen houden, manipuleren, niet kunnen loslaten.
En soms wil ook de analoge kracht tegenwerken.
Slang; schaduwgedrag = gemeen zijn, laag bij de grond, gif spuwen, ontkenning van eigen verantwoordelijkheid.

Tja, en wat doet de gids in dit Orakel?
De wereldoverbrugger zegt:         Ik bevrijd! Ik laat los!  Ik geef me over! Ik vergeef!
Daar ligt de sleutel tot hun kracht!

 


Meer lezersvragen:

hopeloze relatie (9 Hemelwandelaar- 11 Slang)
zelfde zegels en tonen bij ouder-kind relatie (Ster)
lezersvraag; beide dochters Rode Slang


Lezersvraag

Eenmaal per Wavespell behandel ik een lezersvraag. Heb je ook een vraag die je wilt uitgelegd wilt krijgen aan de hand van de 13 Manen Kalender. Mail het me: info@mayatzolkin.com. Misschien kies ik jou vraag wel uit.

Dit bericht is geplaatst in beschouwing en toepassing, lezersvraag. Bookmark de permalink.

2 Reacties op Lezersvraag: zelfde kin bij partners (2 Tovenaar)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.