Angst – Nacht Wavespell

Afgelopen nacht kroop ik pas laat mijn bed in. Mijn zoontje is aankomend weekend jarig en ik heb een heel mooi bedlampje voor hem gemaakt. Dus het was na 12 uur. Mijn man zegt terwijl we in bed stappen; stel dat op 21 december nu eens een hele heftige zonnevlam is en hier valt alle stroom uit, in het hele land….. en hij schets me vervolgens een scenario dat er voor een inwoner van een drukbevolkte stad als Utrecht niet zo rooskleurig is. Voor een drukbevolkt Nederland niet zo gunstig is… waar zouden we heen moeten. Waar zouden we veilig zijn?Tot in detail vertelt hij me dingen. Stop! Dit zijn geen leuke gedachtes zo vlak voor het slapen gaan en ik voel dan ook een zware druk in mijn maag.
Goed, denk ik dan. Deze is interessant. Het is nog niet zo ver en dit gaat ook niet gebeuren maar ik zit nu met een heel naar gevoel. Hoe vind ik nu mijn kracht. Hoe maak ik weer verbinding met Grote Geest om weer in het vertrouwen te komen. En met deze gedachte én met het blok in mijn maag val ik in slaap en droom dromen, inspirerend.. zijn als vogels…. en vreselijke dromen, ik wordt door wormen aangevallen – zuigen zich vast aan mijn armen en blijken maden die een ontbindend korps aanvreten…
Ik schiet wakker – met volle blaas –  en sta met gemak naast mijn bed. De volgende ochtend idem dito. Het is de adrenaline die me zo waakzaam  maakt.
Kinderen naar school brengen en aan het werk. Hé, een nieuwe Wavespell is begonnen. Dat moet op de website. Waaat!!!! Nacht!
En ik realiseer me: Alle gruwelijken en uitdagingen van het Nacht Wavespell hebben zich afgelopen nacht al aangediend.  De angst, de tekorten, de adrenaline…. en de uitdaging om naar binnen te gaan en weer de overvloed in te stappen. Het is aan ons! Wij maken de keus. Wíj bepalen aan welke kant we gaan staan. Dát is de belofte van de Mayaprofetieën!
Wij zijn regisseur van onze eigen film. Wij maken het scenario.
Dus laat je niet verleiden in de angst te schieten.
Volg je hart. Volg dat waar je blij van wordt.

Dit bericht is geplaatst in 21 december 2012, beschouwing en toepassing. Bookmark de permalink.

3 Reacties op Angst – Nacht Wavespell

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *