oproep voor 21-23 december 2012

21 december komt er aan… meer mooie teksten en video’s verschijnen…
Ik heb hieronder een deel van de mailing van Ariel Spilsbury vertaald. Kijk vooral ook naar het het filmpje in deze mail. Ook de tekst van Léonne Meiresonne kan ik van harte aanbevelen als je wilt weten wat je zelf te doen hebt om deze transformatie goed door te gaan.
En luister naar het lied van Shimshai wat je hart opent.

Het hart is sterk, als we samen mediteren de 21ste – wereldwijd – wat zouden we kunnen bereiken… stel je eens voor- IMAGE! 


 Het omkeren van het wiel – oproep 21-23 december 2012

Oproep van Ariel Spilsbury : www.holographicgoddess.com

‘Leeg je beker en ontvang mijn gaven.’
De Moeder.

Dit is een uitnodiging tot Eenheid van bewustzijn voor het ’trouwfeest’; jouw deelname met de Schepping is werkelijk gewenst tijdens ‘ de opening in de Melkweg’ van 21-23 december 2012. Geef gehoor aan deze oproep van de Goddelijke eenheid, en bewandel de extatische weg van Awe Xibalba Bey.

Geliefde wezens,

Stel je eens voor dat je GENOEG bent hier op dit moment? Totaal geliefd zonder enige toevoeging, of zonder weglating. Voel deze mogelijkheid in dit moment! Hoeveel levens heb je nodig om jezelf te herkennen zonder oordelen, maar als een geheel, perfect geliefd zoals je bent op dit moment? Stel het je nu voor hoe jij zou zijn zonder dat je iets moet van jezelf, nergens naar hoeft te streven of iets hoeft te worden? Natuurlijk, je gedachten komen met duizenden redenen waarom dit niet mogelijk zou zijn. Maar op een bepaald punt in je zielenreis tijdens je vele levens zal er een moment komen dat je de OPEN lege beker bent waarin de Goddelijke Stroom van Liefde gegoten kan worden.
Zou dat het moment tijdens de Winter zonnewende – 21 december kunnen zijn?
Zou al ons streven, rijden, verlangen, acties, grijpen,  uiteindelijk hebben geleid  tot het realiseren van de waarheid die schuil gaat achter alle veranderde leugens?
Wat als al deze heisa in de aanloop naar de datum 21 december 2012  alleen maar nodig was om ons om dit ultra eenvoudige gegeven te erkennen?
Stel je voor dat in deze korte tijd van menselijk egeschiedenis ergens in de zonnewende tussen 21 en 23 december dat je werkelijk ervaart en doorvoelt wat de Boeddha’s Hart Sutra zegt: Dat wat werkelijk is is leeg en dat wat leeg is is werkelijk?

[…]

Het is de tijd; STOP DE STRIJD, STOP MET PROBEREN, STOP DE ACTIE. ERKEN EINDELIJK DE ESTATISCHE LEEGHEID EN LIEFDEVOL WEZEN DAT JIJ BENT. WAT JIJ BENT IS MEER DAN GENOEG!!!
Waar je ook zult zijn de 21ste, en wat je ook gaat doen, wees alsjeblieft LEEG, WEES!
En moge je een directe ervaring hebben van de waarheid van de LEEGHEID waar Boeddha over onderwees. Omhels de LEEGHEID in je dagelijks leven. En moge je met gratie werkelijk samenvloeien met de extatische vrijheid van zijn in essentie en de collectief eenheidsbewustzijn. Bekijk deze inspirerende video.
Ik eindig dit zonnewende gescchenk met een citaat van mijn geliefde Rumi:

Niets
wij zijn leegheid

Als jij met iedereen bent behalve met mij 
ben jij met niemand

Als jij met niemand anders ben dan mij
ben jij met iedereen

In plaats van bezig te zijn met iedereen
wees iedereen

Als jij zo vele wordt, dan wordt je niets
leeg

In devotie aan het ene hart dat klopt in elk
In Lak’ech
Je zuster, Ariel
Dit bericht is geplaatst in 21 december 2012, betere wereld, lichtwerkers, video. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *