Manifestatie van de vrije wil

Inmiddels staan er verschillende reacties op deze website onder het Nacht Wavespell en op facebook. Veel mensen herkennen de slapeloosheid van dit Wavespell en de verleiding tot angst.
Nu is dit een prachtige dag; prachtig omdat het weer zo klopt dat de combinatie van Toon 10 met dit zegel juist in dit Wavespell past: want 10 Mens staat voor  Manifestatie van de Vrije Wil.  Mens staat voor de vrij wil. En juist als angst op de loer ligt, wordt van ons gevraagt een keuze te maken. Waar wil je heen? Kies je voor de angst, of kies je voor vertrouwen? Het is aan ons! Wij maken de keus. Wíj bepalen aan welke kant we gaan staan. Dát is de belofte van de Mayaprofetieën juist in deze tijd!
Wij zijn regisseur van onze eigen film. Wij maken het scenario.
Dus laat je niet verleiden in de angst te schieten.
Volg je hart. Volg dat waar je blij van wordt.

Enne, by the way, het is een GAP, dus we worden bijgestaan door helpers van de andere zijde om deze keuze te maken.

Enjoy life,
Nic’ol

Dit bericht is geplaatst in beschouwing en toepassing, Nicole E. Zonderhuis. Bookmark de permalink.

4 reacties op Manifestatie van de vrije wil

 1. Marita schreef:

  Lieve mensen,

  Een 13 Mens hier ( kin 52 )
  De Nachtwave is ook een lift naar “in je eigen droom stappen ” , stilstaan ,om je heen kijken, en je verwonderen over de schoonheid .. van mensen, van je omgeving, van je eigen gevoelens en gewaarwordingen. Heb lief wat je ervaart, want je bent het zelf !

  Licht en Liefde,
  Marita

 2. hans schreef:

  Hoi Nicole,

  Ik merk dat ik met name voordat ik in slaap val wordt overspoelt door gedachten / beelden die net zolang doorgaan totdat ze aandacht krijgen waarvan ze vinden dat ze die verdienen…. het zijn allemaal kleine momenten van uit mijn jeugd / vakantie’s / school / relaties waarin nog kleine pijntjes zitten waar ik nu aan mag werken elk pijntje heeft te maken met gezien en gehoord te worden. In mijn slaap zijn het angstdromen dat ik ten onder ga maar droom et wel op een afstandelijke manier, alsof ik naar een film kijk ipv er midden in te zitten…. wordt dan wakker kan afronden / helen … en val weer inslaap .

  dit is hoe ik het beleef….. vermoeiend want een nacht goed doorslapen mis ik nu wel 🙂

  • Nicole schreef:

   Dat klinkt ook wel heel mooi Hans. Een echte zuivering voor 21/12. Goed dat je ziet wat er gebeurt en je de pijn aandacht kunt geven. Het is echt opruimen in je innerlijk huis, je innerlijke tempel.
   Gelukkig voor je nachtrust heeft dit wavespell nog maar een paar dagen. En de 13de toon genieten van je kosmische zijn- als een adelaar hoog vliegend met overzicht op het geheel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *