Lezersvraag; zelfde zegels en tonen bij ouder-kind relatie

De vorige lezersvraag riep nieuwe vragen op die enigszins gelijk zijn. Namelijk, hoe lees je de zegels als mensen een gelijk zegel hebben en wat hebben zij elkaar op dit vlak te brengen. Laten we eens kijken.

 

                Moeder                                 dochter                                     kleindochter

De Vraag
Mijn dochter, mijn kleindochter en ik zijn alledrie Gele Ster.
Zelf ben ik ben Gele Ster 13 – kin 208
Mijn dochter is Gele Ster 3 – kin 68
Mijn kleindochter is ook Gele Ster 3 – 68
We hebben daarom ook alle drie  hetzelfde partnerkruis

Mijn kleinzoon is geboren op de grens van Bauwe Aap 9 / Gele Mens 10: rond, 01:00u. in de nacht van 25 op 26 maart 2007, kin 191/192: Blauwe Aap  is in het partnerkruis de Analoge kin en Gele Mens de Gids kin.
(De (ex)schoonzoon in deze ‘configuratie’ is trouwens Witte Spiegel, de Antipode kin)

 

Antwoord
Als mensen hetzelfde kin nummer hebben is dat een kans van 1:260. Dat is dus geen toeval. Zeker niet als dat ouder en kind zijn, zoals het geval is bij jouw dochter en haar dochter.

Geboorte van een kind
Omdat wij hier in het westen als de duur van een zwangerschap 9 maanden aanhouden minus 2 weken( vanaf de laatste menstruatie maar bevruchting is uiteraard midden in de cyclus) komt dit neer op 9 x 30 – 14 = 256 dagen. De Maya’s houden het op 260 dagen.

Logisch, de vrucht zal zo alle energieen in alle mogelijke combinaties van vader Zon (20 Zonnezegels) en Moeder Maan (13 Tonen) in zijn ontwikkeling tot volwaardig mens meekrijgen.  Omdat de duur van de zwangerschap even lang is als een tzolkin ronde vind de bevruchting dus plaats in dezelfde Tzolkindagen van de kalender.
Maar waarom lukt het soms wel om zwanger te worden, en soms niet?
Volgens de Maya kiest een kind, een ziel, zijn eigen geboorte zegel. Hij kiest het Wavespell waarin zijn levensles ligt, het doel dat hij in dit leven wil leren.
Van niets tot iets worden is niet eenvoudig- niets is vóór de bevruchting. Iets na de bevruchting.  Je kunt dit zien als een ondoordringbare laag en de ziel probeert er steeds doorheen te prikken. Prik, prik, prik, het lukt niet. En dan ineens, lijkt het of daar een match is. Hij prikt er zo doorheen.  En floep – de bevruchting vindt plaats.
Idem dito 26o dagen later. Weer een stugge laag, van ongeboren naar een geboren aards bestaan. Prik, prik, prik, het lukt niet. En prik- ja hoor daar past hij door. Het kind wordt geboren. De energie van het kind past in deze dagenergie. Dus het is niet zo dat het kind die energie dan als een jasje aandoet op dát moment, maar volgens de visie van de Maya droeg de ziel dit jasje al vóór de conceptie.

 

In dit geval
In de visie van de Maya is het dus geen toeval dat jullie hetzelfde zegel hebben en dezelfde uitdagingen en krachten. Jullie kozen dit zelf. Waarom? Waarom kozen jullie ervoor om op gelijke manier  door dit leven te gaan? Dat is de vraag. Is dat om elkaar bij te staan in dit leven? Of ligt er een zwaar karma dat voldoende gelijke kracht nodig heeft om getransformeerd te worden?
Ster 13 is het levenspad van de Krijger.
Ster 3 is het levenspad van de Wereldoverbrugger. Zij mogen iets laten sterven, iets loslaten – iets overbruggen. Iets waar jij nog voor gestreden hebt misschien? Een gevecht tegen een authoriteit, een vaderfiguur?
Het mooie is dat deze Wavespells tegengesteld zijn . De Krijger is de antipode kracht (tegenovergestelde) van de Wereldoverbrugger!
Dit zal in de praktijk betekenen dat er best wel wat wrijving zou kunnen optreden, maar dat de wrijving altijd tot doel heeft om de ander eraan te herinneren wat haar doel is. Het brengt jullie dichter bij je doel.

En dan nog de rol van de zoon en vader/ex. Geweldig toch? Hoe alles samenwerkt om elkaar in de kracht te zetten?

Ik ben benieuwd of jij het antwoord hebt op jouw levenspad 13 Ster, en of je weet hoe dat van je dochter daarop inhaakt?

In lak’ech
Nicole

Lezersvraag
Eenmaal per Wavespell behandel ik een lezersvraag. Heb je ook een vraag die je wilt uitgelegd wilt krijgen aan de hand van de 13 Manen Kalender. Mail het me: info@mayatzolkin.com. Misschien kies ik jou vraag wel uit.


Meer lezersvragen:

hopeloze relatie (9 Hemelwandelaar- 11 Slang)
zelfde kin bij partners (2 Tovenaar)
lezersvraag; beide dochters Rode Slang

Dit bericht is geplaatst in beschouwing en toepassing, lezersvraag. Bookmark de permalink.

4 Reacties op Lezersvraag; zelfde zegels en tonen bij ouder-kind relatie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.