lezersvraag; beide dochters Rode Slang

Ik kreeg vandaag een leuke vraag binnen:
Vicky zegt: “Ik heb de zonnezegels van mijn dochtertjes berekend: het blijken allebei Rode Slang. De ene is een Rode Lunaire Slang (kin 145) en de jongste van een Rode Kristallen Slang (kin 25). Heeft dit invloed op elkaar of is dit gewoon zéér toevallig of hoe moet ik dit zien? Het intrigeert me enorm omdat ze allebei die rode slang zijn…”

Om het goed uit te leggen heb ik het uitgetekend:

Niet alleen zijn ze beide Slang, maar ze hebben ook nog eens al hun ondersteunende krachten hetzelfde.
Nu geldt dat altijd voor de uitdaging (links), de analoog (rechts) en de occult (onder), maar ook dezelfde gids is een kans van 1 op 5. Een toon met hetzelfde aantal stippen heeft altijd een zelfde gids; 1,6 en 11 (alleen 1 stip), 2,7 en 12 (allen 2 stip).
Deze beide meisjes zullen dus veel overeenkomen in hun kracht. Ze zullen op dezelfde manier geholpen kunnen worden (gids= aarde; aarding, vertrouwen) door hetzelfde uitgedaagd (adelaar- het mentale stuk) etc.
Dat is heel fijn voor hen beiden lijkt me. Een grote herkenning.
Binnen de visie van de Maya’s is er geen toeval. De zielen van de meisjes hebben dit zelf zo gewild. Naar de reden kunnen wij slechts gissen; kenden ze elkaar goed uit een andere leven of hebben ze nu  een gezamenlijk doel t.o.v. hun ouders? Het leven zelf zal dat laten zien. Slang kan ook een heel heftig teken zijn; het is het instinct; het lichaam en lichaamsweten, de passie, waardoor ze gedreven worden. Een slang die niet lekker in zijn vel zit (zijn velletje wil loslaten) zal gif kunnen gebruiken.  Ook dat is instinct. Maar sommige andere tekens staan daar weer ver vandaan en met 2 slangendochters kan dat best lastig te hanteren zijn. Uit ervaring kan ik zeggen dat meisjes soieso al anders reageren dan jongens; meisjes experimenteren op gezag met gemeen en sluw zijn. Jongens met kracht en ongehoorzaamheid.
Maar ik zou dan vooral kijken hoe ze zelf op elkaar reageren, want daar kun je als ouder weer van leren.
Slang als kind is vooral heerlijk lijfelijk, vitaal, speels en ontdekkend. Dat hebben ze ook nodig. Bied hen die lichamelijke ervaring; veel knuffelen en buiten ravotten.
Op latere leeftijd gaat er iets interessants spelen tussen beide zusjes -als ze meer in hun ‘ik’ komen. Ze hebben namelijk allebei een andere wavespell. Het Wavespell bepaald hun levensdoel – dat wat zij als ziel gekozen hebben te leren in dit leven.
2 Slang hoort in het Zaad Wavespell, 12 Slang in het Tovenaar Wavsepell
Zaad en Tovenaar zijn elkaars antipode: tegengestelde krachten – elkaars uitdaging.
Het levensdoel van deze beide dames staat haaks op elkaar. Dit zal in de praktijk betekenen dat er best wel wat wrijving zou kunnen optreden, maar dat de wrijving altijd tot doel heeft om de ander eraan te herinneren wat haar doel is. Het brengt haar daar dichter bij.

De meisjes zijn nu nog klein. Maar ik ben nu al nieuwsgierig naar wie zij zullen worden en wat zij als combinatie te brengen hebben.

In Lak’ech, Nicole

* Heb je ook een vraag die je wilt uitgelegd wilt krijgen aan de hand van de 13 Manen Kalender. Mail het me: info@mayatzolkin.com. Misschien kies ik jou vraag wel uit.


Meer lezersvragen:
hopeloze relatie (9 Hemelwandelaar- 11 Slang)
zelfde kin bij partners (2 Tovenaar)
zelfde zegels en tonen bij ouder-kind relatie (Ster)

 

Dit bericht is geplaatst in beschouwing en toepassing, lezersvraag. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.