Start Ster Wavespell, volle maan en Uil Maan

Wat een krachtig energie hebben we nu. Een nieuw Wavespell, waarbij de eerste dag zichzelf als gids heeft en als Wavespell. 3 x Ster dus. En het is volle maan vannacht. Én de Uil Maan is begonnen. En juist op deze dag ben ik jarig: 18 oktober.
En omdat mijn verjaardag vandaag op 1 Ster valt, begint voor mij dus een nieuwe periode van 13 jaar in een geel levenspad – een periode van opbloei!  En van Kunst, Schoonheid en Harmonie. Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn en dat is ook zo. Namelijk Ster is als Hemelwandelaar ook mijn occult. En dat kan soms ook wat wrijving geven.
Ik ben heel benieuwd. De afgelopen 13 jaar vielen in een blauw pad – de Nacht – en gaf veel transformatie. Wat inderdaad zo is.
Op welk vlak zal mijn opbloei zich manifesteren? Is er nog meer opbloei mogelijk? Ha, laat maar komen…

Dit bericht is geplaatst in beschouwing en toepassing. Bookmark de permalink.

2 Reacties op Start Ster Wavespell, volle maan en Uil Maan

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *