NIEUWS: De maya profetie komt uit!

door Nicole E. Zonderhuis – mayatzolkin.com

 

Drawing by Sven Gronemeyer.

Zoals vele weten is er feitelijk maar één verwijzing van de Maya’s naar de datum van 21-12-2012. Op een steen, het Tortuguero Monument 6, staat een tekst over deze datum. Jarenlang wist men alleen dat er die dag iets zou gaan gebeuren, maar wat dat was was was een raadsel. Een essentiëel stuk van de steen is namelijk weggebroken. Het gaat om de onderste 4 tekens. En deze breuk heeft gezorgd voor de vele speculaties. Toch heeft men door middel van moderne technieken kunnen achterhalen wat er met de grootste waarschijnlijkheid heeft gestaan: (met dank aan Maya onderzoek Museum voor Volkenkunde Leiden)

‘compleet zal zijn de dertiende bak’tun (op 13.0.0.0.0) 4 Ajaaw 3 Kank’in; gebeuren zal (dat) gezien wordt de presentatie van Balun Yokte’ K’uh in de grote ceremonie.

Zij geven aan dat Balun Yokt’ K’uh een godheid is die in andere teksten in verband wordt gebracht met de wisseling van tijdsperiodes en oorlogsvoering, ook wel met de wisseling van de macht.

Logisch natuurlijk dat de Maya’s van weleer voor wie tijd zo belangrijk was, op een einde van een kalenderronde, waarna er een nieuwe kalenderronde ingaat een grote ceremonie gehouden zal worden. Daarbij wordt bewust de wisseling van de tijd ‘getoond’, de Balun Yokte’ K’uh.
EN nu gaat dat nog gebeuren ook; wereldwijd gaan er mensen ceremonies houden- wat zal resulteren in één grote ceremonie  op aarde – mogelijk zelfs de grootste aller tijden. Waarbij iedereen in gedachten heeft dat de ‘wisseling van de tijd’ plaatsvindt.
Daarmee is de profetie van de Maya’s een soort self-fulfillling prophecy geworden.
Dus ja er zal een grote ceremonie zijn. De Maya’s hadden alweer gelijk.

De aandacht die de hype (positief en negatief) heeft veroorzaakt zorgt voor ‘een openstaan voor mogelijkheden’ van een groot publiek; een keuze tussen angst of liefde.
Weet jij het al?

 

Dit bericht is geplaatst in 21 december 2012, Nicole E. Zonderhuis. Bookmark de permalink.

Een reactie op NIEUWS: De maya profetie komt uit!

  1. Benjamin Polet schreef:

    Geef zoveel mogelijk positieve energie door en doe dat rechtstreeks vanuit je eigen hart!
    Heb elkander lief zodat wij samen in goede harmonie kunnen en mogen samen leven!!!!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *