Hoe laat 21-12-2012

Er zijn vragen over hoe laat precies in Nederlandse tijd we kunnen afstemmen op wat er wereldwijd gebeurt: De winterzonnewende – het moment dat de zon even stilstaat – is om 11.12 uur GMT. Dus in Nederland is dat om 12.12 uur ( Jawel 21-12-12/ om 12.12. uur)
De avond afstemming is om 21.00 Nederlandse tijd.

De aarde ‘kantelt’ in haar beweging om de as en net als bij een schommel op het punt waar de heengaande beweging overgaat in een terugzwaaiende beweging sta je een moment stil. Dit gebeurt dan ook met de Aarde t.o.v de Zon. Alleen dat al is reden voor de viering van een magisch moment in een cyclische wereld waar niets ooit stilstaat…

Dit bericht is geplaatst in 21 december 2012, Moeder Aarde, Nicole E. Zonderhuis. Bookmark de permalink.

3 reacties op Hoe laat 21-12-2012

 1. Marion Toebes schreef:

  Dank je wel Nicole, voor de informatie….
  EN voor het plaatsen van de exacte tijd, dat antwoord had ik nog nodig 😉

  Dit was voor mij namelijk nog nodig om in actie te komen. Ik ga groepen mensen/Reiki-deelnemers enthouisiasmeren,
  om bij te dragen om de Liefdevolle Energie “aan te zwengelen”.
  Met z’n allen wereldwijd verbonden in Licht en Liefde vol Vertrouwen……. mijn HARTEWENS wordt vervuld.

  Hartelijke Groet Marion

 2. rob van zomeren schreef:

  Dank jewel lieverd voor deze informatie ik ga in haarlem zijn om met een groepsoul body fusion te doen en het is fijn om op die tijd samen te mediteren en de energie door te laten stromen als een overlopende beker van liefde happy soulstice groeten rOb

 3. Benjamin Polet schreef:

  ik ben heel ergens anders…ik krijg vanaf 12:00 uur tot 24:00 uur contact met mijn vrienden uit de cosmos…Alle electronika gaat uit…ik verlaag mijn hart-ritme tot het diepste punt in me zelf…dan pas kan ik bericht ontvangen van mijn vrienden die me ook al 25 jaar geleden hebben geholpen met drie verschillende vrije energie motoren…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *