Meer dan toeval – 7 Hand

Vandaag is het 7 Hand in het Draak Wavespell – het Wavespell van het ‘Zijn”.
Ja het ‘zijn’. Gister viel bij mij dit kwartje… ik was mijn kantoor en huis aan het opruimen en kwam zo veel  papieren  en boeken tegen met allemaal interessante dingen om te lezen… maar die stapel wordt steeds groter, realiseerde ik me. Wanneer kan ik dit gaan lezen. Ik ben altijd maar bezig. Wanneer zorg ik voor meer ‘zijnstijd’?
Ha,  het is niet toevallig dat dit juist nu in het Draak Wavespell naar boven komt. De Draak met zijn kernwoorden – geboorte – koesteren – zijn.

Vandaag is het 7 Hand, de geboorte-energie van mijn dochter Linde en dus is het ook de energie van mijn eerste bevalling! 10 tzolkin rondes geleden zat ik nu mijn weeën weg te ademen. Vandaag zou er een nieuw klant langskomen die een website wil (vandaar mijn opruimsessie) en terwijl zij vertelde over haar werk, vertelde ze dat de hand heel belangrijk voor haar is als symbool: ze heelt, omarmt, koestert, reikt uit… en tja als ik zoiets hoor dan wil ik maar een ding… “Sorry’ zei ik, ‘ misschien een beetje rare vraag, maar mag ik je geboortedatum weten?”
Ik reken haar uit en wat blijkt ze te zijn: 7 HAND. Mijn vermoeden werd bevestigd. En dat niet alleen. Want van alle 260 dagen van de kalender hebben wij juist deze dag uitgezocht – 7 Hand – om elkaar te ontmoeten over haar website. Haar energie van geboorte – In haar Wavespell van Wording!

Wat laat het leven toch weer mooi haar prachtige synchroniciteit zien…
Ik geniet hiervan. De kalender is hierbij een mooi geschenk.

Dit bericht is geplaatst in beschouwing en toepassing. Bookmark de permalink.

Een reactie op Meer dan toeval – 7 Hand

  1. derkaba@live.com schreef:

    Wonderlijk! hele bijzondere dag indd, de dag dat de wolf (ik) de roedel heeft opgeroepen om samen uit te reiken, te helen, verbinden met moeder aarde en op de plek daar waar het het hardst nodig heeft <3 Welkom aan boord :)) In Lak'ech

    ps jouw kin is de gids van mijn balans kin, planetaire serpent (long count + modern count bijelkaar opgeteld)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *