Loslaten Nicole, Loslaten

Ja makkelijker gezegd dan gedaan. Als het gaat om een zak zand…. Ja die kan ik loslaten…. Gewoon mijn handen en armen ontspannen en het valt op de grond. Maar vertel me, hoe laat ik mijn boosheid los? Hoe laat ik iemand los waar ik van houd? Hoe laat ik mijn kind haar eigen weg bewandelen terwijl ik zie hoe moeilijk ze het heeft? 

Dit loslaten is niet eenvoudig.
En loslaten is één ding, maar hoe staat het met vergeven? Kan ik degene die mij pijn heeft gedaan vergeven? Werkelijk vergeven? 

Als je kijkt naar de overlevers van de Holocaust zijn er mensen die ondanks alle ellende positief zijn. Of misschien niet ‘ondanks’, maar  ‘dankzij’ alle ellende. Elke situatie na die gruwelijke situatie is zó veel mooier, beter, vrijer…. En deze mensen leven hun leven in geluk en blijdschap.

Andere overlevers hebben hetzelfde meegemaakt en blijven diep gewond. Het duister uit het verleden geeft hen geen ruimte om het licht binnen te laten. Ook hun kinderen dragen het oorlogstrauma  mee en geven het op hun beurt weer door aan hun kinderen.

Dan vraag ik me af: Wat maakt nu het verschil tussen het ene en het andere slachtoffer?  
Precies! De ene persoon is in staat het verleden los te laten en de ander niet. 
Zo waardevol IS de kunst van het loslaten. Ellende uit het verleden loslaten bepaalt je geluk in het nu. 

En dat met één klik, een cruciale klik in je denken. 
Stel dat jij die klik kunt maken. Wil jij de kunst van het loslaten leren? 
Eén klik?  Dat begint met deze klik…. Schrijf je in voor de Wereldoverbrugger cursus. De Mayakracht Wereldoverbrugger is de leermeester voor vergeven, loslaten, sterven en ruimte maken voor het nieuwe.

Ook als je gewoon je huis opgeruimd wilt hebben … 

Of wil je in een hypnosesessie loslaten wat je niet meer dient en daarmee je toekomst  zelf bepalen? 
Ook dat kan. Boek nu een sessie via mail  nicole@nicole-helpt.nl

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.