Gevoelens maken de wereld

Ja waanzinnig idee toch? Onze gevoelens motiveren ons tot acties. Soms zijn dat leuke acties; ik ben blij en ik nodig iemand uit om samen mee in de zon te zitten. Of ik voel me eenzaam dus ik nodig iemand uit om samen mee in de zon te zitten. Dezelfde actie vanuit een ander gevoel.

Helaas zijn er veel gevoelens waarvan de oorzaak in het verleden ligt. Zoals toen die jongen mij een bloedneus sloeg toen ik 7 was en door ‘zijn straat‘ fietste. Grrr. Ik kan de woede en verdriet nog altijd voelen. Verdriet omdat zijn moeder ontkende dat haar zoon zo iets zou doen.

Waarschijnlijk heb jij ook van dit soort gebeurtenissen.
Hoe vind je het om je boos te voelen, of verdrietig, of schuldig?
Precies; dat zijn geen leuke gevoelens. Tenzij ze nuttig zijn op dat moment. Maar als het oude zaken betreft is het feitelijk nutteloos. Maar daar kun je nu eenvoudig iets aan doen met Rapid Transformation Therapy. (Mail me voor meer info)

Ik vrees dat dergelijke oude haat en nijd ook veel van de politiek en oorlog bepaalt. Het hele Oekraïne verhaal gaat eigenlijk over oude gevoelens. En oh hemel, wat het allemaal kapot maakt. Met gevolgen over de hele wereld; hongersnoden in Sumerie en Kenia. Inflaties en huisuitzettingen..

Ja gevoel, en je bevrijden van gevoelsblokkades…terug naar jouw oorspronkelijkheid.
Daar gaat het om in dit Rode Maan Wavespell.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.