Liefdesbrief aan een vreemde

De liefde hangt weer in de lucht; omdat het Gele Kosmische Zon is- de kosmische onvoorwaardelijke liefde op 12 februari en Valendtijnsdag op 14 februari. Soms wordt er aan me gevraagd of ik daar wel aan doe, gregoriaanse feesten, jaarfeetsen etc. want het past niet binnen het ‘maya kalender denken. Ja zeker doe ik daar aan mee, namelijk als er een reden is om te vieren dan doe ik mee!
Daarom wil ik iedereen oproepen een momentje tijd te nemen om een handgeschreven briefje te maken. Het is een initiatief van Global Love Letters en het gaat als volgt:
Schrijf een liefdesbrief met alle liefde die in je hart is aan iemand die je niet kent en laat deze in een envelop achter in de openbare ruimte; schrijf op de envelop; Aan jou.

Voorbeeld tekst:

Ik heb je nog nooit ontmoet,
ik heb je nog nooit in de ogen gekeken,
nooit met je gehuild, gelachen of je gekust.
En toch voel ik…
ik voel dat ik van je hou!
Ik hou van jou met heel mijn hart.

 

Ik kan je vertellen, het is geweldig om te doen, het roept echt bij de schrijver een groot gevoel van liefde op, spannend om het achter te laten en geweldig om de reacties te kunnen zien van mensen. Er wordt zo verschillend op gereageerd. Het mooist vond ik het gezicht van de man in de wachtkamer van de tandarts die de brief had gevonden die ik achter liet voordat ik op de tandarts stoel moest. Heerlijk!

Dit bericht is geplaatst in beschouwing en toepassing, betere wereld. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *