9 Krijger- vragen stellen alsjeblieft!

Mijn post over de Ster- ‘de vernietigende kritiek’ roept nogal wat op bij mensen. Waarom ik zou oordelen? Waarom ik de negatieve kant benadruk..?
Omdat het mijn taak is, omdat het ieders taak is, om kritisch te zijn.  Ik ben Waakzaam, ik verken de Grenzen en Onderzoek de Ruimte – dat is de taak van de Hemelwandelaar naar de gemeenschap toe. Vanochtend heb ik een mooie ontmoeting gehad met een 9 Hemelwandelaar en GAP, gisteravond een inpirerend gesprek  met een andere Hemelwandelaar zodat ik weer te laat in bed lag (uitdaging = Nacht). Deze ontmoetingen hielden mij spiegels voor.
Ik zie bevestigd dat het onze taak is. Wij zien het. We zijn spiritueel, maar we zijn als rood zegel ook heel ge-aard. We staan met beide benen om de grond. En zo zien we dat niet alles wat zich ‘spiritueel noemt’ – ook ‘zuiver is’.
Het is tijd – na 21/12 – dat de sluiers opgelicht worden: dat wat niet klopt komt aan het licht. De naakte waarheid, de volle echtheid is genoeg. Meer of minder is niet nodig. De vaak is wat wij mensen doen lelijk genoeg, gezien het vele nare berichten in de kranten. Maar beter in de openbaarheid dan deze gruwelen te verbloemen.

Soms twijfel ik wel of ik mijn waarnemingen en intuitie moet delen met anderen om hen waakzaam te maken. Of laat ik het en is het aan de mensen zelf om te zien…

Ik kan alleen de oproep doen; de noodzaak oproepen en de pulse aanwakkeren (=toon 9) om Vragen te Stellen (=Gele Krijger)
Zonder kritisch te zijn  komt er geen Harmonie (doel van het Ster Wavespell) en worden wij geen Kosmische Mens vol onvoorwaardelijke liefde ( laatste zegel: 13 Zon)

En vergeet nooit: have fun!
Vragen stellen brengt je soms in grappige situaties.

In lak’ech Nicole

Dit bericht is geplaatst in beschouwing en toepassing. Bookmark de permalink.

2 Reacties op 9 Krijger- vragen stellen alsjeblieft!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.