Gele Zon Wavespell – deze 21 dec is een KANS!

De komende dertien dagen bewandelen we het pad van de Gele Zon.
Na een enorm drukke tijd met uitwendige en inwendige stormen begin december is het tijd om naar binnen te gaan, naar het duister om daar de vlam te koesteren en te voeden. Het Zon Wavespell zal daar zeker aan bijdragen. Want Zon – Ahau – het is het Christus bewustzijn, wat natuurlijk in de aanloop naar kerst actueel is.
Met de geboorte van Christus is het nieuwe licht geboren. En nu dit jaar eindigt het Wavespell op 21 december! De dag waar vorig jaar zoveel mensen mee bezig waren! Ik heb altijd al gezegd dat dit jaar 21 december 2013 de werkelijke shift plaatsvindt, want: Op de dag van de winterzonnewende wordt de ‘Kosmische Mens’ geboren! Met de terugkeer van de Zon (zonnewende) is het 13 Mens – Kosmische Mens.
Het is een kans voor ons om vanuit een Kosmisch Bewustzijn en Universeel Vuur in het leven te gaan staan.
Zon Wavespell gaat over idealen. Mandela leefde ze. Wat zijn jouw idealen. Hoe geef je het vuur? Waar loop jij warm voor?
Het eerste wat je tegen komt als je deze vragen gaat onderzoeken zijn de teleurstellingen die zijn ontstaan als gevolg van onrealistische verwachtingen.
(Toon 2 is de Toon van uitdaging – dan is het Draak- de innerlijk Moeder) Gebruik je innerlijk moeder om met liefde je teleurstellingen te verwelkomen, aanvaarden en los te laten.
Gebruik vervolgens je connectie met de Spirit om te innerlijk vuur nieuw leven in te blazen op 3 Wind.
Zon Wavespell – Ahau – heelt door te leren het leven simpel te houden.
Dat is de les die zowel Christus als Boeddha ons liet zien. Zoek de rust op en verminder je lasten. Hou het simpel en breng het terug tot de essentie.

In lak’ech
Nicole

 

 

Dit bericht is geplaatst in actueel, beschouwing en toepassing. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *