Waarom Zaad Wavespell irritaties oproept

Ik kreeg vandaag een waardevolle lezersvraag die ik met jullie wil delen omdat het meerwaarde geeft aan het Wavespell.
Anke zegt: “Wat me de laatste week eigenlijk is opgevallen, is dat ik in mijn omgeving best wat confrontaties en openlijke irritaties meemaak. Er zijn natuurlijk altijd confrontaties maar het lijkt nu scherper dan anders? Het botst meer zeg maar, alsof mensen een korter lontje hebben? Ik dacht eerst dat het aan mijzelf lag, maar zie andere mensen ook ‘botsen’. Ik heb het ook aan anderen gevraagd en zij geven aan dat ze dit ook nu meemaken. Heeft het te maken met het ongeduldig zijn? Of de donkere kanten die licht nodig hebben? Ik kan confrontatie niet zo goed linken aan ontkiemend Zaad, het lijkt me meer een vreedzame fase?”

Dat is heel goed opgemerkt van Anke, want irritaties hebben alles te maken met het Zaad Wavespell.

In de eerste plaats omdat Zaad wordt uitgedaagd door de Tovenaar; Zaad staat voor het mannelijke richtende principe: de actie. Tovenaar staat voor het vrouwelijke ontvangende principe; die wacht af.  Zaad heeft een sterke wil; het wil iets, als is het hem niet zo duidelijk wat dat dan is.  Zaad weet wel dat alles tijd nodig heeft. In de basis heeft Zaad dus veel geduld. Helaas is dat in de praktijk vaak niet zo. De uitdagende kracht is dan aan het werk; de tovenaar heeft geen geduld en heeft daarom leren toveren…;-)
Irritaties hebben vaak met ongeduld te maken; het gaat niet snel genoeg, de ander begrijpt je niet meteen, het lukt niet in één keer, ….

In de tweede plaats zitten we in het Kasteel van Transformatie en in een rij van 10 GAP’s.
De zwarte vakjes in de tzolkin zijn de GAP’s – Galactische Activering Portalen –  deze dagen geven een diepte aan de dag, een grote focus en mogelijkheid je te verbinden met de andere wereld. De verbinding met deze wereld moet eigenlijk op een lager pitje in deze dagen. Het geeft iedereen een directe verticale verbinding met de verschillende werelden, terwijl de horizontale verbinding versluiert.
En het mooie weer geeft mensen zin om weer actief de wereld in te gaan – horizontaal.
En dat loopt dan mis- wie het te druk heeft met zich horizontaal te verbinden, krijgt te maken met die sluier die er voor zit. En dan ‘lukt’ het niet. en dat geeft irritaties.

Wie echter het Zaad plant in samenspraak met de andere werelden heeft een grote kans op succesvolle en vruchtbare ontkieming.

In lak’ech
Nicole

Dit bericht is geplaatst in actueel. Bookmark de permalink.

8 Reacties op Waarom Zaad Wavespell irritaties oproept

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.