Verlangen naar Harmonie

Harmonie…. zojuist bespeel ik mijn koshi – deze windvanger – die ik mezelf kado heb gedaan na het Dag buiten de Tijd festival 2016. Wat had ik hard gewerkt… en dat is wel een van de redenen dat ik het dit jaar niet weer doe. Ik ga nu zelf mijn rust nemen – dag 13 Hemelwandelaar – een dag om te zijn. Zowel Toon 13 als Dag buiten de Tijd. Daarom vier ik het nu wel met een online event.

En mijn koshi – ik geniet er nog altijd van… het geluid brengt me bij de natuur – de harmonie en zuiverheid van de natuur is daarin terug te voelen… en met die natuur kom ik terug bij mezelf. Harmonie is het eindpunt en het beginpunt van alles.
En hoeveel harmonie er in de chaos is van de natuur. Het is fascinerend…
Gele Ster is een bijzonder inspirerend wavespell. Ik weet nog dat ik de meditatie insprak en ik zelf ook zo in vervoering raakte en helemaal tussen de sterren was… door de poort…. echt heel bijzonder…
Ik twijfelde of ik terug zou komen…

Ik kwam terug. En ik ben blij…
Ik geniet nog steeds van al het moois; mijn tuin, mijn bessen , walnoten, hazelnoten, peren, aardbeien, bloemen, egels, bijen en wat al niet meer…
En alsof de energie van de Gele Ster zich al aanbood heb ik mijn boom naast het terras versierd met kleurige sterren! Het voelt echt of de boom nu blijer is.

En dan te weten dat ook bomen een hartslag hebben. Heb je het al gelezen?
De hartslag van mijn hazelaar met sterren zal vast harder zijn gaan kloppen. ❤️

Het ster wavespell vraagt je om te delen, je schoonheid, je kunst, je inspiraties…. ik zal dat doen… doe je mee?

E-cursus Ster Wavespell

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *