Trancereis met de kristallen

Deze week gaan we een trancereis maken met krachtdieren. Afgelopen vrijdag – 1 Wereldoverbrugger – hebben we met een mooie groep gereisd; een trancereis met kristallen. Dat was heel bijzonder, om veel redenen.

  • Ik zeg altijd dat het niet aan mij is om iemand te weren die voelt dat hij er moet zijn. En ik vertrouw erop dat het klopt (en past). Toen we gingen liggen paste het precies!
  • Er waren meer mensen die met elkaar kwamen; dat geeft een bijzonder dynamiek.
  • Ik gebruikte mijn drum voor het eerst waar ik hem voor gekocht heb, als reisdrum.
  • De meesten waren onervaren met trancereizen; slechts een paar hadden 1 x eerder gereisd.
  • Wat levert het op om met kristallen te gaan reizen?

Toen ik een tijdje geleden een ceremonie deed droeg ik de grote kristallen bij me op mijn lichaam. Ik wilde de kristallen bedanken en in plaats van me naar de aarde te richten, richte ik  me omhoog naar de hemel en bedankte het kristal. Ik was verbaasd, omdat ik de kristallen zelf gevonden heb en weet dat ze uit de grond komen. Maar dit bevestigde wel hun Lemurische herkomst of galaktische verbinding. Zo ook deze trancereis avond.
Meestal ga je met een trancereis naar beneden, maar nu is iedereen omhoog gegaan!

De opbrengst van de reizen was heel persoonlijk en niet overeenkomstig, maar heel divers en rijk! Op een na voelde iedereen dat hij had gereisd. Dat is geweldig voor de eerste keer.

Het was dankbaar zoveel mooie vervulde gezichten te zien. En wat hebben de kristallen  goed gewerkt tijdens de reis. Toen ik laat op de avond opruimde, en de kristallen ging opbergen voelde ze anders, een soort van meer stralend…net als de mensen zelf eigenlijk. Mooi!

Wat voor mij blij opvallend is is dat het altijd licht blijft in mijn workshops; geen zware dingen, zelfs bij mij schaduwworkshop is het licht. Daar ben ik oprecht dankbaar voor dat ik die energie kan neerzetten. En ik ben heel blij met mijn krachtige drum.
Vrijdag aanstaande gaan we met de Krachtdieren reizen.
Ik verwacht een heel andere reis.
Er is nog plek…. denk ik.
Soms hebben we meer ruimte nodig als mensen walvissen en olifanten meenemen op hun reis (of meegenomen worden moet ik zeggen.)
Ik heb er zin in.

In lak’ech,
Nicole

Dit bericht is geplaatst in kristal, totemdieren, workshop. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *