Toch een Einde van de Maya kalender

Vanavond realiseer ik me dat het toch het einde van de ‘maya’ kalender is geweest. Maar dan wel ‘maya’ in de betekenis van illusie.
Ik ben afgelopen half jaar bezig geweest met ordenen en opruimen. Nu zie ik waarom.
Alles dat niet klopt  komt nu  boven. Wat nog onder het ‘stof’ ligt komt aan het licht. In volle hevigheid. En het vraagt heel wat me om nu te blijven staan. Om niet ten onder te gaan door de veelheid van de chaos die tot mijn bewustzijn doordringt. Alles wat niet in overeenstemming was met mijn bron, mijn zelf, nekt me in volle kracht. Het komt aan het licht, of we nu willen of niet…
En nu de verantwoordelijkheid te dragen… pfff.

Wat is jullie ervaring afgelopen maand?

Hierop hebben op facebook 15 mensen gereageerd met vergelijkbare ervaringen.

Dit bericht is geplaatst in 21 december 2012, ervaring. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *