Voorwaarden online cursus

Update 5/10/2023

Course-Flow
Onze online cursussen staan gehost op Course-flow. Net zoals je een lokaal kunt huren in een gebouw, zo huren wij deze online cursus omgeving op Course-Flow. Mayatzolkin is de organisator en facilitator van de cursussen.

BTW
Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW

Beschikbaarheid na aanschaf
CURSUSSEN AANGESCHAFT VANAF 5 oktober 2023 ZIJN BLIJVEND BESCHIKBAAR
‘Blijvend’ is redelijkerwijs: Zolang ik het kan faciliteren en niet failliet raak, ziek wordt, overlijdt of andere onvoorziene omstandigheden uiteraard, mogelijk voor een periode van 5 jaar.

4 voor 3:
De aanbieding van 4 wavespellcursussen voor de prijs van 3 moet wel binnen 5 jaar geïnd zijn.

Aanmelding is persoonlijk
Je wachtwoord is voor jou alleen. Net als bij een gewone workshop is de prijs van de cursus voor één persoon. Ben je enthousiast, vertel anderen over wat je leerde maar houd je wachtwoord privé. Deel je informatie niet uit respect naar alle tijd en moeite die ik er in steek.

Vragen?
Heb je een dringende vraag aan mij of wil je iets delen met mij, mail het me dan: info@mayatzolkin.com  
Soms komen er veel mails binnen. Ik kan niet alles beantwoorden. Persoonlijke begeleiding hoort niet bij de cursus. Wel kun je een afspraak maken voor een 1-op-1 consult waarin ik al je persoonlijke vragen bekijk en we diep op jou en je situatie ingaan.LEVERINGSVOORWAARDEN

Een online cursus is na betaling onmiddelijk toegankelijk via de link in de bevestigingsemail die door het systeem Cours-Flow automatisch wordt verstuurd na betaling.
Ook kun je altijd via deze website naar de aangeschafte cursussen.

RETOURPOLICY
Mocht het voorkomen dat je de cursus hebt betaald, maar je hebt je toch vergist en ik zie dat er minder dan 20 % van de cursus is bekeken, mail me dan om te zien wat er mis ging, wat er geruild kan worden of wat er wenselijk en mogelijk is. info@mayatzolkin.comHANDLEIDING

Hoe werkt het? 

Je kunt de cursus altijd vinden op https://mayatzolkin.com/online-cursusaanbod/
Zet deze in je favorieten.

Inloggen:
Na inschrijving krijg je een e-mail met inloglink. Klik op de link om jouw cursus in te gaan.
Geen e-mail bij de hand?
Zoek de cursus waar je wilt inloggen op het cursus aanbod naar jouw cursus en klik daar op de aanmeldlink. (Als je al betaald hebt, kom je dan automatisch in je cursus)

Onder mijn logo staat de cursusnaam
Daaronder staat een keuze tussen INLOGGEN en REGISTREREN
Eerste keer? Registreren (op dit platform). Sla de inlognaam en wachtwoord ergens op. Je hebt het steeds weer nodig.
Al betaald? Klik op inloggen om naar je cursus te gaan.
Aanmelden? Klik op registreren.

Gebruikersnaam vergeten
mail me dan; info@mayatzolkin.com, Ik zoek het uit voor je.

Wachtwoord vergeten?
Je kunt een nieuw wachtwoord aanvragen door onder inloggen te klikken op “wachtwoord vergeten’

Wachtwoord werkt niet.
Het wachtwoord is hoofdlettergevoelig, het is dus belangrijk het juist in te typen of gebruik ‘copy-paste’ (maar let op dat je geen spaties meekopieert)

Wachtwoord wijzigen
Rechts bovenin na inloggen vind je je gebruikersprofiel. Een van de opties daar is ‘wachtwoord wijzigen’.

INLOGPROBLEMEN?
Ik ben bereikbaar voor troubleshooten…
Mail me ( info@mayatzolkin.com) of bel me als je er niet uitkomt. 06-10579345


BETALING
Betaling gaat via Mollie online betalingen. De Belgische betaling gaat regelmatig niet soepel. E-mail me als het niet lukt. ( info@mayatzolkin.com) Betaling kan ook per overmaking of TIKKIE, mocht het een probleem zijn. Dan duurt het iets langer voor je in het systeem kan, omdat ik je handmatig moet toevoegen.

TWEEDE KEER
Doe je een wavespell cursus voor de twee keer, dan heb je recht op ong. 50 % korting. Stuur me een email. Dan check ik het.


IPHONE
De website zou goed moeten werken op Ipad en Iphone en andere mobiele telefoons.
Als dat niet zo is, hoor ik dat graag (geef me dan de versie van je apparaat en software door) 

GEBRUIKERSPROFIEL – naam wijzigen
Rechts bovenin na inloggen vind je je gebruikersprofiel
loepje = zoek in je cursus,
envelop = email via platform.
persoontje = gebruikersprofiel
Hier kun je onder Mijn Profiel je PUBLIEKE NAAM wijzigen.
Bijvoorbeeld in Je Naam – Je toon en zegel
Ik ben: Nicole – 10 Hemelwandelaar


FACTUUR DOWNLOADEN
Onder je gebruikersprofiel vind je ook al je facturen en betalingen.

REACTIEVELD
Er zijn 2 soorten velden.

  1. voor jou privé – deze kun je downloaden onder je gebruikersprofiel.
  2. openbaar voor andere cursisten. Daar vraag ik om je ervaring te delen met anderen.
    Wees je ervan bewust dat dit leesbaar is voor anderen die ook voor de cursus hebben betaald.

PRIVACY
Ik huur als het ware een digitale lesruimte bij Course-Flow.
Wat in de lesruimte is gezegd, blijft in de lesruimte.
Zij garanderen de privacy van de gegevens die ingevuld worden door derden, zoals mijn cursisten.
Hun privacystatement kun je hierlezen.
Wanneer ik een citaat zou willen gebruiken van een cursist, dan benader ik zelf de cursist in kwestie voor toestemming. Namen kunnen dan verandert worden om anonimiteit te garanderen.

INLOGGEN

Je kunt ook direct inloggen bij Course-flow via  https://eu1.course-flow.com/
Dan krijgt u onderstaand inlogscherm.

Wanneer kijken?
Je bent vrij het te bekijken op het moment dat het jou uitkomt. Kies een tijdstip waarop je even rust hebt om te kijken en luisteren. Uiteraard is de ochtend een mooi moment omdat je de energie en informatie dan goed kunt meenemen gedurende de dag. Maar het is ook geen probleem als je 2 dagen later start, of overslaat en dit tussentijds inhaalt. De ene dag zal je meer aanspreken dan de ander. Begin wel altijd met dag 1, 2 en 3.

Geen mail?

Check dan eerst je spambox.
Nog steeds niet? Laat het mij weten. 

Reacties zijn gesloten.