Het nieuwe jaar vraagt om: LIEFDE

Vandaag begint de 13-daagse periode (wavespell) in de energie van de Witte Hond; 29 dec – 10 jan 2020. Witte Hond gaat over de liefde in al zijn facetten, over relaties, over hartslagen. Over eigenliefde en innerlijk autoriteit…. 

En omdat het nieuwe Gregoriaanse jaar in dit Wavespell valt is dit de jaar energie. Dit jaar zal een beroep doen op je Hart.

Het blijft lastig jezelf diep lief te hebben. Het is een taboe dat diep zit. Zeker bij vrouwen. Heb je moeite je grenzen te zetten, houden en je tanden te laten zien? Ben je eerder trouw aan de ander, dan aan trouw aan jezelf? Wil je meer in je eigen autoriteit staan en niet langer onderdanig gedrag gaan vertonen? Wil je af van autoriteitsconflicten?
De Hond, de trouwe viervoeter, is het dier dat ons al sinds de prehistorie vergezelt. Deze 13 dagen zal de Hond onze teacher zijn. Hij leert ons over de kracht van het Hart – hij helpt je je hart te openen. Voor liefde, dankbaarheid en schoonheid.

Vind je relaties moeilijk? Heb jij nog iets uit te zoeken op het gebied van aangaan en onderhouden van relaties? Of beëindigen. Ben je net als de hond die verder gaat in zijn liefde dan goed voor hem is?
Of zou je als de hond je hart meer willen leren openen ? Meer compassie hebben?
Niet emotioneel over te lopen of dicht te klappen als het gaat over liefde of relaties?
Dan is het Witte Hond Wavespell interessant voor jou. Doe mee, wees niet bang: het grootste risico is verliefd te worden…

Maar uiteraard is het gewoon eens leerzaam het Wavespell intensief beleven en de diepte in te gaan.

Kijk voor deelname en info op https://mayatzolkin.com/e-cursus-witte-hond/
Deel je hart, deel je liefde met mij. Kom er bij.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *