Een bos rozen voor een vreemde in rij

25 roze rozen + blad 2014070435Zondag werd mijn zoon 9 jaar. Omdat het altijd druk is met Sinterklaas, wat gister op school werd gevierd, wilde hij vandaag in de klas tracteren. Op mamma’s appelflappen, want die zijn het lekkerst. Ja, als ze vers zijn. Dus ik stond om kwart voor 8 al in de keuken te bakken. Na de laatste bakronde ging ik naar de supermarkt om nog iets te halen voor de kinderen met gluten allergie. En omdat ik maar 1 artikel had, liet een vrouw me voor. Ze zei dat de man daarvoor al zonder vragen voor was gegaan, dus ik kon er ook nog wel bij.Het hoefde niet voor mij, maar ze stond er op. Ik bedankte en zei dat goede daden altijd beloond worden en zij reageerde laconiek. Altijd al doet ze goede daden waar ze kan. En ze wachtte al lang op een beloning. Ik vertelde haar toen over de Gele Krijger energie, dat de Krijger zorg draagt voor het geheel. Verantwoordelijkheid neemt voor zijn rol in de maatschappij en bijdraagt wat hij kan. Waakzaam is op wat nodig is. Dát is het Spiritueel Krijgerschap. Dat blijft nooit onbeloond voor wie bereid is te ontvangen.
Het werd een leuk diepgaand gesprek daar in die rij.
Na het afrekenen liep ik naar de bloemen afdeling en kocht voor haar – een vreemde, doch niet meer zo vreemd – een mooie bos rozen. Ik liep terug naar de rij, een lange rij, en gaf het haar met de woorden; een goede daad wordt vroeg of laat altijd beloond! En gaf haar een zoen!
Dank je wel!

Wat was dat leuk en heerlijk om te doen!
Thuis gekomen heb ik de stoep geveegd van mijn hele straat en alle bladeren opgeruimd. Nog een goede daad!

Dit is voor mij het Krijgerschap: Een bijdrage leveren aan een mooie wereld begint bij onszelf, met alle dingen groot of klein die je doet. Voor de ander en voor jezelf. Daden vanuit je hart verricht, veranderen de wereld.

Een soldaat verovert land.
Een krijger verovert harten.

De Gele Krijger brengt een spiritueel krijgerschap die van dagelijks leven een magische heldentocht maakt, jij bent niet meer een eenvoudige man of vrouw maar een sjamaan die zelf het roer in handen heeft en deuren kan openen die voor anderen gesloten gesloten blijven.

Dit bericht is geplaatst in betere wereld. Bookmark de permalink.

2 Reacties op Een bos rozen voor een vreemde in rij

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *