De tijd gaat steeds sneller.. + Love letters

Heb jij ook het gevoel dat er steeds minder uren in de dag zitten, terwijl je klok gewoon doortikt? Opeens is er een uur voorbij terwijl je deze activiteit altijd deed in een half uur? Is dat ook zo?

In plaats van dat TIJD een constante zou zijn, blijken wetenschappers gemeten te hebben dat de tijd inderdaad sneller gaat. Tijd wordt bepaald door de snelheid van het licht en deze blijkt af te nemen. Als de metingen echt kloppen, en daar lijkt het eigenlijk wel op,  moeten alle aspecten van de traditionele fysica aangepast worden, allerlei wetmatigheden kloppen niet meer als de grote constanten niet constant zijn. Zo ook het aangenomen radioactief verval van de gemeten geologische tijd – de atoomklok- waarop onze tijd is gebaseerd.
Lees er hier alles over

Interessant nietwaar? Het verklaart alleen nog niet waarom dit laatste jaar zo snel voorbij lijkt te gaan.

Volgens Gregg Prescott, M.S. is is de trilling van de aarde verhoogt en is dit alles een voorbereiding voor de 5de dimensie:
Waar mensen geen rekening mee houden is de vibratie. Alles in het bestaan vibreert, zoals atomen vibreren om onze 3d werkelijkheid te creeeren. Als de atomen sneller gaan vibreren, ontstaat de illusie dat de tijd sneller gaat, omdat fysiologisch gezien onze lichamen voelen dat er ‘iets’ sneller gaat  Maar we kunnen het niet plaatsten als iets anders dan ‘de tijd gaat sneller’.
De reden waarom we de hogere dimensies niet kunnen waarnemen is omdat zij sneller vibreren of trillen dan wij met ons lichaam kunnen waarnemen. Als dan ook ons lichaam sneller begint te vibreren nemen wij dat waar als versnelde tijd.

Laten we kijken naar de drastische veranderingen in ons zonnestelsel. Lange tijd gaf onze zon een helder geel licht maar tegenwoordig is het een helder wit-gelig licht, veroorzaakt door de verandering van de trilling in ons zonnestelsel.
In de alchemie zegt men; zo boven, zo beneden. Ons zonnestelsel en onze planeet ondergaan drastische klimatologische veranderingen. En wat gebeurt met de planeet, Moeder Aarde, gebeurt ook met haar bewoners. Eén van deze veranderingen is de verhoging van het trillingsniveau van de draaiing van de atomen in ons lichaam.bron

Echter, hij baseert dit op de aanname dat zoals men dat in spirituele kringen zegt de hartslag van Moeder Aarde verhoogt zou zijn: van 7,8 naar inmiddels bijna 13 Herz. ( wat wetenschappelijk niet bewezen is: metingen tonen slechts een kleine fluctuatie van 0,5 Hz) Eigenlijk spreekt men dan over De Schumann resonantie; het elektrisch magnetisch veld rondom de Aarde, ofwel de ruimte tussen het aardoppervlak en de ionosfeer dat gevuld is met electromagnetische staande golven. Onweer heeft grote invloed op deze Schumann resonantie – veel onweer en bliksem verhoogt de trilling.  Zou het kunnen zijn dat de grote hoeveelheid zonnestormen van de afgelopen tijd het magnetisch veld hebben beinvloed? En is het niet zo dat de mate van magnetisme op onze polen van invloed is op de hoogte van een electromagnetisch veld? Hoe lager ons aardmagnetisme – wat nu gaande is want het magnetisme op de polen neemt af – en hoe hoger de electriciteit in de ionosfeer (door zonnestormen) – hoe hoger de Schumann resonantie. (Oeps; Ik maakte even een typefout: schamann resonantie 😉 = dat is  tovenaar resonantie en een skywalker doet dat nooit voor niets.)
Er is zelfs een theorie dat zonnestormen het aardmagnetisch veld op Mars hebben weggeblazen.

De NASA was geïnteresseerd in de Schumann resonantie. De astronauten die in de ruimte verbleven bleken snel vermoeid en gedesorienteerd te worden. (herkennen we dat ergens van?) Na installatie van een apparaat die kunstmatig deze golven opwekten bleken de astronauten gezond en wel terug te keren. En er is onderzocht dat mensen in een diepe staat van ontspanning of meditatie dezelfde frequentie aannemen als deze Schumann Resonantie.

Mike Geubel heeft helder opgeschreven hoe het zit.
Mogelijk ook dat de verborgen magnetische portalen een rol spelen?

Gregg Prescott zegt dat een hoger trilling goed is en dat we de natuur een handje kunnen helpen en onze vibratie  kunnen verhogen  door te mediteren, maar ook het tonen van liefde en vriendelijkheid naar alle vormen van leven, het uitstralen van onvolwaardelijke liefde, goede daden verrichten, positieve gedachten en intenties te hebben. Zo maken we ons 3 dimensionale lichaam klaar voor de 5de dimensie.

Lees ook: Have Your Sleep Patterns Changed Lately? en There is something in the air…

Liefdesbrief aan een vreemde

En ‘toevallig’ is het vandaag de dag van de Global Love Letters:
Schrijf een liefdesbrief met alle liefde die in je hart is  aan iemand die je niet kent en laat deze in een envelop achter in de openbare ruimte; schrijf op de envelop; Aan jou.

Voorbeeld:

Ik heb je nog nooit ontmoet, ik heb je nog nooit in de ogen gekeken, nooit met je gehuild, gelachen of je gekust. En toch voel ik… ik voel dat ik van je hou!
Ik hou van jou met heel mijn hart.

Ja, daar gaat mijn trillingsgetal wel van omhoog 😉

In lak’ech, Nicole

Dit bericht is geplaatst in 21 december 2012, beschouwing en toepassing, betere wereld, video. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *