Duiding

Nicole legt actualiteiten en relaties langs de lat van de Mayakalender.

Meer dan ooit wordt in deze tijd van ons gevraagd iemand te zijn, een mening te hebben, onze droom waar te maken, te doen waarvoor we gekomen zijn. Maar dit levensdoel ligt onder zo’n laag verborgen. Alles dat ons helpt onzelf weer te ontdekken is welkom.

En precies dat doet de 13 Manen Kalender; het geeft ons helderheid in wat hoort bij de tijdgeest, de energie van de periode of de dag. Het is inderdaad geen toeval dat zoveel mensen op hetzelfde moment bezig zijn met hun financiën. Of dat iedereen tegelijkbezig lijkt te zijn met een nieuw huis kopen, herinrichten, verbouwen o.i.d.
Maar ook het gevoel dat je niet vooruit te branden bent, of de hele dag het gevoel hebt in tranen uit te barsten, kan vaak verklaard worden met de 13 Manen Kalender. En dat is vaak een hele opluchting. Dat het niet om JOU persoonlijk gaat, maar om een fenomeen. Als het als het ware ‘in de lucht hangt’ kun je helder krijgen wat van jou is en wat niet.


Duiding  –  € 35

Heb je ook een vraag die je wilt uitgelegd wilt krijgen aan de hand van de 13 Manen Kalender. Mail het me: info@mayatzolkin.com.
Stuur me een email met de gegevens en je vraag en maak 35 euro over, dan behandel ik je vraag per email. Maak € 35  over op NL07 INGB 0000 7578 52   t.n.v. N.E. Zonderhuis, Utrecht

 

Maak kans op een gratis duiding
Soms behandel ik een lezersvraag online. Zie hieronder. Heb je ook een vraag die je wilt uitgelegd wilt krijgen aan de hand van de 13 Manen Kalender. Misschien kies ik jou vraag wel uit. info@mayatzolkin.com.

 


3 Reacties op Duiding

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.