Bereid je voor op een mooi jaar! Nieuwjaar valt in dit wavespell!

De laatste dag van het Maya jaar 24 juli, de Dag buiten de Tijd en 26 juli de eerste dag van het Nieuwe jaar. Vier met mij deze dagen, luister naar de betekenis, begrijp de energie en doe mee met de rituelen en oefeningen. Begin het jaar goed en stem je helemaal af op de juist energie! Dit is het moment!


info over de e-cursus Rode Aarde Wavespell
info over de e-cursus 24,25 en 26 juli
ecourse_feest

 

 

 

 

Rode Aarde 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

8 reacties op Bereid je voor op een mooi jaar! Nieuwjaar valt in dit wavespell!

 1. Gigi schreef:

  Gelukkig nieuwjaar allemaal,

  Ik had gisteren 25 juli afgesproken met een vriendin die ik al een paar jaar niet gezien had en dan kom je er achter dat tijd
  ook een relatief begrip is dat tijd soms ook maar een woord is, dat vond ik mooi passen bij de dag buiten de tijd, even geen tijd, even geen, o ik moet naar mijn werk (ik was vrij), ik begrijp ook nooit dat mensen rennen voor een tram of bus of trein, er komt er zo weer een, toch ?? en toch bepaalt de agenda en de kalender gedeeltelijk ons leven, dan vind ik de mayawijsheid en
  haar tijdindeling wel zeer aangenaam, ik ga vandaag de stad in, het is bloedheet, bloed is rood is aarde is maan, van binnen
  naar buiten, het is goed, dan steek ik ook nog een kaarsje ergens op !!! Ahau.. x gigi

  • Marion schreef:

   En de dag erna was het bloedmaan! Deze bloedmaan staat jammergenoeg niet aangegeven in de 13 manen agenda. Misschien had zo n maan ook geen betekenis bij de Maya’s. Maar bijzonder vond ik het wel.

   • Nicole schreef:

    Ha, in de cursus besteedde ik uitgebreid aandacht aan de bloedmaan en andere fenomenen die gelijktijdig plaatsvinden. Er is te weinig ruimte in de agenda om dit allemaal mee te nemen.

    • Marion schreef:

     Een woordje bloedmaan van 9 letters naast de datum zetten lijkt me toch echt niet een ruimteprobleem. Zeker omdat dit jaar helemaal in het teken van de rode maan staat en niet elke nieuwkomer wil meteen met een cursus beginnen maar eerst eens wat acntergronden weten en wat lezen en wat uitproberen.

 2. Marion schreef:

  ik vraag me af of de 20 zonnezegels behalve met bep kwaliteiten en muzieknoten ook te koppelen zijn aan bijv 20 kruiden , plante, kleuren, edelstenen enz zo ja op welke website dit te vinden is, (Alles is immers energie heb ik inmiddels begrepen dus ook die in stenen)

 3. Nicole schreef:

  Er zijn mensen die dit doen, maar alles is inderdaad interpretatie. De een zet bv de amethist bij de blauwe nacht op basis van kleur , de ander juist bij een ander zegel. Officieel horen er geen edelstenen of planten bij; dan doen de maya’s niet en José Arguelles ook niet. De New Age wel. Voor mij de kalender te heilig en al volledig genoeg. IK hoef het niet te combineren.

  • Marion schreef:

   De kalender lijkt me idd al Heilig genoeg al was het wel leuk geweest dat ook de plantenwereld waar ik erg in ben geinterresseerd, een relatie zou hebben gehad met de zegels. Temeer ook omdat ook de Maya’ s bijv geel zaad als mais wordt voorgesteld en hemelwandelaar als rietstengels in de tekeningen, had ik verwacht dat ook andere zegels verwantschap met planten opriepen. Misschien is het een opbouwende tip om voortaan in de 13 manen werkboek ( schitterend en praktisch vormgegeven boek) mn in het belang van beginners meer naar voren te laten komen hoe Heilig deze kalender is en wat het verschil is met New age. Ik kende deze laatste term niet echt goed maar begin nu pas te beseffen dat dit toch idd echt iets anders is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *