Wit Planetaire Tovenaar Jaar

Het jaar van de Witte Planetaire Tovenaar staat uitgebreid beschreven op 9 paginas ’s de agenda 2015-2016. Hier staan enkele citaten.
10tovenaarjaar

Ik Perfectioneer om te Betoveren
Ontvankelijkheid Producerend
Ik bezegel de Opbrengst van Tijdloosheid
Met de Planetaire Toon van Manifestatie
Ik word geleid door de Kracht van Spirit
Ik ben een Galactisch Activerings Portaal
Treed binnen!

(Overname is alleen toegestaan met bronvermelding.)
We staan aan het begin van een bijzonder jaar: de Witte Planetaire Tovenaar. De Toon van het jaar is Toon 10 – de Toon van Manifestatie. Het is het tiende jaar in een reeks van 3 jaar dat begonnen is met de Rode Magnetische Maan (2006-2007). Dit is het jaar van Manifestatie; het jaar waar we de afgelopen 9 jaar naar toe hebben geleefd. Nu worden we Aarde Tovenaars. Dit jaar staat voor de manifestatie van onze innerlijke sjamaan om met elkaar een nieuwe wereld van harmonie te creëren. En daarmee de profetie te vervullen. Nooit eerder stond de mens op zo’n bijzonder punt in de evolutie. We hebben als mensheid al veel meegemaakt… We hebben heel paradijselijke harmonische tijden gekend, waarin we allemaal vreedzaam naast elkaar leefden. De clan of stam was belangrijk. Er was geen individueel bewustzijn of individueel verlangen. Toen zijn deze beschavingen onder de voet gelopen door patriarchale volkeren, met bewapende mannen op paarden. Het individueel bewustzijn en het ego deed zijn intrede. De laatste decennia heeft het individualisme enorm opgang gemaakt. Gezamenlijke religieuze uitoefening, zoals in de kerk, is passé. We behoren niet meer tot één politieke partij en we zitten met onze grotere mobiliteit ook niet meer vast in één dorp, stad of regio. Nee, tegenwoordig werken we in Amsterdam, wonen in Utrecht, zijn geboren in Alkmaar, met een partner van de andere kant van de planeet. We bezoeken nog wel het Dag-Buiten-de-Tijd festival om ons spirituele gemeenschapsgevoel te voeden. We zoeken naar onszelf en onze talenten via diverse sporten, hobby’s, opleidingen en workshops. Kortom we behoren niet meer tot één gemeenschap, maar tot vele tegelijk en voelen geen commitment meer om ons in te zetten voor deze gemeenschappen. Dat laten we aan anderen over…

En nu dreigt het door onze voorouders zorgvuldig opgebouwde systeem om te vallen; de bezuinigingen in zorg en onderwijs hakken hard in op de kwaliteit die we met zijn allen zo nastreven. Ondertussen wordt ons belastinggeld gebruikt om particuliere banken draaiende te houden en aandeelhouders hun winsten uit te keren. Alles is door onszelf in het leven geroepen, om ons leven makkelijker te maken. Onze hele maatschappij bestaat uit gezamenlijke afspraken. Wanneer onze wensen, ons leven of onze leefomgeving veranderen, moeten die afspraken worden bijgesteld. En die tijd is nu gekomen. De noodzaak om hoe de maatschappij nu draait te veranderen zal steeds groter worden. We MOETEN om, we moeten de SHIFT maken.

Oorspronkelijke Instructies

Momenteel bevinden we ons op de drempel van een tijdperk van nieuwe balans. We zijn eindelijk in staat om vanuit ons ingedaalde individuele bewustzijn terug te keren naar balans. Niet vanuit een vanzelfsprekendheid maar vanuit een eigen keuze! Een keuze om ….. (Lees verder in de agenda)

Witte Planetaire Tovenaar – de jaarenergie – valt in de 13 dagen van het Rode Slang Wavespell. Dat is een bijzondere Wavespell. De energie van de Rode Slang in de Maya-taal is ook bekend onder de naam kultanlilni. Voor de Maya’s heeft dit dezelfde betekenis als het Hindi woord ‘kundalini’, de energie die vanuit je ruggengraat omhoog kruipt en via je kruinchakra je lichaam verlaat. De weg naar het openen ….. (Lees verder in de agenda)

Helpers uit andere dimensies
Het Rode Slang Wavespell bevat een reeks van 10 GAP’s; Galactische Activerings Portalen. verlaat. De weg naar het openen ….. (Lees verder in de agenda)

Weten vanuit het hart
De kwaliteit van Tovenaar is het weten vanuit het hart. Het is je innerlijke sjamaan die je helpt je af te stemmen op de ‘hogere wil’. Sjamanen en tovenaars staan bekend om hun reizen door de tijd en het maken van verbinding met onzichtbare werkelijkheden door o.a. trancereizen, ceremonies, rituelen, gebeden en dans. De Witte Tovenaar leert ons dat….. (Lees verder in de agenda)

3 Reacties op Wit Planetaire Tovenaar Jaar

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *