Websites

www.lawoftime.org
Website van The Foundation for the Law of Time – de officiële stichting van José Argüelles en de 13 Manen Kalender beweging. ( nonprofit organization based in Ashland, Oregon, U.S.A.)
Met goede introductie in het Engels.

1320frequencyshift.wordpress.com
De blog en pagina van Stephanie South, The Red Queen. Zij is de laatste vrouw van José Argüelles en schrijfster van zijn biografie. Ze schrijft geweldig, mooie begrijpelijke tekst en inspirerende stukken. Met mooi beeld.

www.planetartnetwork.info
Website van Planet Art Network: PAN is a globally autonomous world movement initiated by José Argüelles/Valum Votan along with the World Thirteen Moon Calendar Change Peace Movement, in order to embody the New Time’s philosophy of “Time is Art” (as opposed to “time is money”), and educate the world about the Law of Time and the 13 Moon calendar.

Alunajoy.com
Aluna Joy Yaxk’in is ook een van de mensen van het begin; zij schreef mede met behulp van de  Star Elders een goed boek over de zegels: Maya-Astrologie . Tegenwoordig richt zij richt op heilige plekken en de nieuwe tijd. Schrijf je in voor haar nieuwsbrief.

Resonanttruth.com
Lisa Star is opgegroeid met de 13 Manen Kalender. Elke dag werd  het dagorakel bij het ontbijt aan de keukentafel doorgenomen. Ze maakt prachtige producten/ journals, kalenders, orakelkaarten, etc en is dagelijks te beluisteren met haar podcast over de dag- of Wavespellenergie.

holographicgoddess.com
Ariel Spilsbury: maf en hartelijk wijs mens. Ook één van de mensen van het eerste uur. Prachtige muziek, teksten en mudra’s op de zegelenergie. Schrijfster van ‘ The Mayan Oracle; Return path to the Stars. ism Michael Bryner.

www.1320sync.com
13 Manen kalender App voor de Iphone

 

 

Deze lijst is in bewerking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *