Sylvia Carrilho

Sylvia Carrilho
1959, Amsterdam
Gele Kristallen Mens
www.burokd.nl

Sylvia werkt als zelfstandig vormgever in Amsterdam. Zij nam het initiatief om de 13-Moon Diary te maken omdat ze verbaasd was dat een complete werkbare 13 Manen agenda nog niet bestond. Sinds  2012  heeft Sylvia zich teruggetrokken als actieve bijdrager van Mayatzolkin.

Volgens de 13 Manen Kalender doet zij wat ze moet doen: ze vormt de basis waar vanuit alles geboorte kan krijgen (Draak Wavespell), ze brengt mensen en ideeën samen (Toon 12) en beschouwd de 13 Manen Kalender als een weg, maar zegt daarbij: “er zijn vele wegen die naar Rome leiden” (Mens).

“Drie en twintig jaar geleden heb ik drie maanden rondgereisd in Mexico en de Maya-sites bezocht. Ik was toen nog niet bekend met het imposante tijdsbesef van de Maya. Ik dank Peter Toonen en Nicole E. Zonderhuis voor hun overdracht van kennis.
Sinds mijn verbinding met de Tzolkin en de 13 Manen Kalender, ben ik in een synchrone stroom gekomen. Vanaf dat moment heb ik de onbedwingbare behoefte om de heilige Kosmische Kalender grafisch vorm te geven zodat ik integratie en transformatie kan ondersteunen. Daaruit zijn de zelfprintversie van de (menstruatie)Cycluskalender ontstaan en de Tzolkin dagzegelstickers.
 De synchroniteit leidt mij bij de ontwikkeling van meer ‘gereedschappen’ voor de Natuurlijk Tijd.”

In Lak’ech
Sylvia Ca Lahun Eb


Onze uitgever:
Frontier Publishing
www.frontierpublishing.nl
www.frontierbookshop.nl
telefoon 020 – 3309151

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *