Maya Zegel horoscopen

Wanneer je jezelf hebt uitgerekend wil je natuurlijk meer weten.
Want wat zegt het nu over jou als je bijvoorbeeld een Rode Draak bent. Het Zonnezegel is namelijk je kwaliteit – het geschenk dat jij bent aan deze wereld.

In het 13 Manen Werkboek staat daarover een kort stukje. Maar nu ben ik bezig voor elk zegel een uitgebreid verhaal te schrijven.

Je Maya Horoscoop – je Galaktische Signatuur

In de 13 Manen Kalender en/of de Tzolkin heeft elke dag een eigen energie en omdat er ook op de dag van je geboorte een bepaalde energie was heeft deze energie invloed op wie je bent. De Maya stellen het nog scherper; jij hebt als ziel een bepaalde energie en bestemming. En jouw ziel kiest deze dag uit om geboren te worden. En ja, 260 dagen eerder (de Westerse 9 maanden minus 2 weken) werd je rond deze tijd verwekt.

De toon-zegel combinatie die heerste op de dag van je geboorte geeft je inzicht in de positieve en schaduwkanten van je persoonlijkheid, inzicht in je talenten en zwakheden, in je innerlijke en spirituele kracht, maar ook in de bestemming van je ziel.

Volgens de Maya is iedereen uniek en heeft een unieke taak op Aarde. En dat staat in de kalender geschreven. Geen dag is meer of minder waard. Samen vormen we de 260 energieën van de schepping. Ieder van ons kan bijdragen aan de uitbreiding van het mens-zijn op een unieke en bijzondere manier. De schepping vraagt van je om je talent, het geschenk dat jij bent, te leven.

Leef je Galaktische Signatuur
en onthul het mythologische archetype dat je al bent!

Pak het geschenk dat jij bent aan het leven uit!


NU BESCHIKBAAR

€ 33

Reacties zijn gesloten.