Blauwe Spectrale Stormjaar

storm-jaar

Ik los op om te katalyseren
Energie naar buiten brengend
Ik bezegel de matrix van zelfopwekking
Met de Spectrale Toon van Bevrijding
Ik word geleid door mijn eigen kracht verdubbeld

(Overname is alleen toegestaan met bronvermelding.)
Storm is een van de krachtigste zegels van de Maya kalender met heel veel energie en kracht. Het is verbonden met de natuurkrachten als donder, bliksem, hagelbuien, krachtige stortbuien, orkanen en cyclonen windsnelheden hoger dan de orkaandrempel van windkracht 12), grote hitte en zonnestormen. In de tijd van de Maya hielden zij hun hart vast als er een Storm jaar was aangebroken en ze voerden zowel aan het begin van het jaar als gedurende het jaar vele ceremonies uit om onheil af te weren. Storm is ook de patroonheilige van de meningsverschillen en van de vroedvrouwen, die aan de rand staan van leven en dood.

Blauw is de kleur van transformatie. Blauwe Storm wordt een jaar waarin er van alles getransformeerd en gereinigd wordt. De Storm met zijn onweer en bliksem is een hevige transformator. Storm heeft altijd ‘reiniging’ als doel, maar de wijze waarop kan heel indrukwekkend zijn. Hij sleurt alles met zich mee wat binnen bereik komt. Dat is soms maar goed ook. Wie nu nog steeds niet onder ogen wil zien dat wij als mensen een keus moeten maken in hoe we met elkaar omgaan, die zal er dit jaar niet meer onderuit kunnen. Weet dat elke transformatie die je zelf meemaakt een afspiegeling is van wat zich in de wereld afspeelt. Elk probleem dat jij voor jezelf oplost is een probleem minder op deze Aarde.

Maan Wavespell
11 Storm is het elfde jaar in een cyclus van 13 jaar die begon met 1 Maan.
Dit zegel Rode Maan geeft zijn energie mee aan deze 13 jaar; doel van de Rode Maan is emotionele zuivering. Nu, in dit elfde jaar, dat weer in het Maan Wavespell ligt, zal de zuivering van de Storm, een heftige transformator, de laatste restjes emotionele rommel opschonen. Zonder pardon.
Laat het gebeuren, laat het water van de stortbuien je schoonwassen, laat alle spijt, schaamte, schuld en pijn van je afspoelen en je weer verbinden met je goddelijke bestemming.

 

Toon 11
Toon 11 is de Spectrale Toon van bevrijding. Na de manifestatie (Toon 10) mag het losgelaten worden, de wereld in, vrij gegeven. Wat we vrijgeven is de Magie van de Tovenaar, de planetaire heling en de bestemming van ons eigen levensdoel.

 

Huracan
Huracan is de naam van de Maya God van wind, storm, orkanen en vuur. Het Engelse woord hurricane komt van de naam van deze godheid. Hij wordt ook wel  [lees verder in de agenda …]

Storm aan de basis van alle leven
In de Popol Vuh, het scheppingsverhaal van de Maya’s, waren het drie bliksemgoden [lees verder in de agenda …]

Schumann resonantie
De elektrische ontladingen die wereldwijd plaatsvinden in onweersbuien creëren een trilling van het elektromagnetisch veld tussen [lees verder in de agenda …]

Boodschap van de Kogi
Ruim vijftien jaar geleden werd er in de bergen van het land Colombia, aan de grens met het Braziliaanse Amazonegebied, een verloren gewaande Indianenstam ‘ontdekt’. Dit waren de Kogi’s [lees verder in de agenda …]

De stilte na de Storm
Wie weet gaat het echt gebeuren, wie weet breekt  [lees verder in de agenda …]

Storm als het op één na laatste zegel
Storm – Kawak in Maya – is het op één na laatste van de 20 Zonnezegels. Zon is het laatste. Zon staat voor de onvoorwaardelijke liefde [lees verder in de agenda …]  Je zult dan als een feniks uit de as herrijzen.

 

Storm als katalysator en energie-opwekker
Als je waarheid in het gedrang komt, voel je de Blauwe Storm vanuit [lees verder in de agenda …]

 

 

Uit: 13 Manen Agenda van de Natuurlijke Tijd 2016-2017, Blauwe Spectrale Storm Jaar,  Nicole E.Zonderhuis.
© 2016

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *